rysiczka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Tradycyjnie kto sie wybiera i z jakim pieskiem??? :D Ja mam zgloszonego Owczarka Niemieckiego. Quote
paolinka Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Oooo Madzia mam nadzieje, ze bede miala okazje zobaczyc Twoje cudo w akcji :D Ja prawdopodobnie bede wystawiac Pointerke w szczeniakach ;) Quote
rysiczka Posted May 4, 2005 Author Posted May 4, 2005 Paulina ja sie tak boje jak kilka lat temu kiedy jechalam na pierwsza wystawe. :lol: Jak to przezyje to bedzie cud!!Fajnie ze bedziesz. :D Bedziesz podpytywala Przemka o stawki??Ja jutro zadzonie do Piotra zapytac czy zgloszenia doszly. Quote
arima Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ja będe napewno-to moje miasto :D z wszystkimi potworami :D Quote
rysiczka Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Armia Twoje miasto? i dopiero teraz sie chwalisz :wink: To moze jakies stawki nam zalatwisz??Ja wlasnie dzwonilam do mojego znjajomego ktroy jest w tym oddziale i we wtorek mze jakies staweczki mi poda. :D Quote
arima Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Ja nawet nie mam pojęcia kogo sie pytać :lol: :lol: W oddziale byłam kilka razy przy rejestrowaniu psów :lol: Quote
rysiczka Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Tak??Ja swojego czasu jezdzilam do Twojego oddzialu pomagac przypracy.Kilku hodowcow znam. :D Quote
rysiczka Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 Bardzo chetnie!!Bede z moim ON i jak juz opadna emocje i stres z wystawieniem tego szalenca to pokrce sie przy ringu Leosi,widzialam Ciebie na Twojej stronce wiec bedzie mi latwiej szukac. :wink: Quote
arima Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Super :D jeszcze Alfik będzie i Daga z leosiami :D :D Ja będe jeszcze z niufem Quote
rysiczka Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 No to jestesmy umowione,moze po ocenie jakies :popcorn: ? Quote
karolaGd Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 witam ja chyba tez bede ze znajoma i jej dobermanem startowacv bedziemy chyba jeszcze w klasie młodzieży Quote
daga10011 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 no i ja bede-u boku arimy :oops: ..ze swoim najstarszym potforkiem :lol: ..na szczescie na razie nie konkurujemy w klasie :oops: ..bo bym juz nie startowala :oops: Quote
hania_edus Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 ja tez bede z goldenem :-) a jaka jest organizacja wystawy w Inowroclawiu, duze ringi ? Quote
rysiczka Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 To jest moja trzecia wystawa w Inowroclawiu i na organizacje nie moge zlego slowa poiwiedziec.Duze ringi,wystawa raczej mniejsza ok 700psow stadion duzy,miejsce zeby usiasc i zjesc czy wypic jest.Sprawnie wszytsko przebiega w zeszlym roku finaly bylo ok 14-15.Mysle ze to przyzwoicie. Quote
arima Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 daga10011 napisał(a):no i ja bede-u boku arimy :oops: ..ze swoim najstarszym potforkiem :lol: ..na szczescie na razie nie konkurujemy w klasie :oops: ..bo bym juz nie startowala :oops: durne babsko :evil: Quote
daga10011 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 no jak ja mam konkurowac z Alexem i Alma?????? :oops: ja nawet nie chce :roll: ..ty mi szczeniaki pomozesz wystawiac :lol: ..a tak w jednej klasie to jak sama 3 psy bym wystawila???? :lol: Quote
arima Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Ja??????? :lol: Ja nawet swoich nigdy nie wystawiałam :lol: :lol: Quote
daga10011 Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 to staszka musze o pomoc poprosic :oops: ..i alfikowego meza-Tomasza :oops: ..bo nadejdzie dzien ze beda wszystkie 3 w klasie szczenioli o ile dobrze licze :roll: ..chociaz moze jeden na mlodziez sie zalapie :lol: ..a moj TZ w wystawach nie wezmie udzialu :evil: Quote
arima Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 No będziesz musiała :lol: :lol: a młodą na młodego prezentera zaczniesz zgłaszać :D Quote
Recommended Posts