Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina ja sie tak boje jak kilka lat temu kiedy jechalam na pierwsza wystawe. :lol: Jak to przezyje to bedzie cud!!Fajnie ze bedziesz. :D Bedziesz podpytywala Przemka o stawki??Ja jutro zadzonie do Piotra zapytac czy zgloszenia doszly.

Posted

Armia Twoje miasto? i dopiero teraz sie chwalisz :wink: To moze jakies stawki nam zalatwisz??Ja wlasnie dzwonilam do mojego znjajomego ktroy jest w tym oddziale i we wtorek mze jakies staweczki mi poda. :D

Posted

Bardzo chetnie!!Bede z moim ON i jak juz opadna emocje i stres z wystawieniem tego szalenca to pokrce sie przy ringu Leosi,widzialam Ciebie na Twojej stronce wiec bedzie mi latwiej szukac. :wink:

Posted

no i ja bede-u boku arimy :oops: ..ze swoim najstarszym potforkiem :lol: ..na szczescie na razie nie konkurujemy w klasie :oops: ..bo bym juz nie startowala :oops:

Posted

To jest moja trzecia wystawa w Inowroclawiu i na organizacje nie moge zlego slowa poiwiedziec.Duze ringi,wystawa raczej mniejsza ok 700psow stadion duzy,miejsce zeby usiasc i zjesc czy wypic jest.Sprawnie wszytsko przebiega w zeszlym roku finaly bylo ok 14-15.Mysle ze to przyzwoicie.

Posted

daga10011 napisał(a):
no i ja bede-u boku arimy :oops: ..ze swoim najstarszym potforkiem :lol: ..na szczescie na razie nie konkurujemy w klasie :oops: ..bo bym juz nie startowala :oops:

durne babsko :evil:

Posted

no jak ja mam konkurowac z Alexem i Alma?????? :oops: ja nawet nie chce :roll: ..ty mi szczeniaki pomozesz wystawiac :lol: ..a tak w jednej klasie to jak sama 3 psy bym wystawila???? :lol:

Posted

to staszka musze o pomoc poprosic :oops: ..i alfikowego meza-Tomasza :oops: ..bo nadejdzie dzien ze beda wszystkie 3 w klasie szczenioli o ile dobrze licze :roll: ..chociaz moze jeden na mlodziez sie zalapie :lol: ..a moj TZ w wystawach nie wezmie udzialu :evil: