Guciek Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Just-tea'][quote name='Alicjarydzewska']Czy ktoś mógłby mnie uświadomić w jakim mieście ta Klinika , bo nie oglądałam od początku.Fajnie pokazane ,no i lekarze z fajnym podejściem :-? To klinika SGGW w stolicy :wink: Gucio nie "nowofunland" tylko NOWOFUNDLAND!!! wiem, wiem ;-) litere mi zjadlo :P czasem pisze rotwajler nawet :lol: Szkoda, że SGGW tak daleko ode mnie :( Quote
Bu Posted May 10, 2005 Posted May 10, 2005 w jednym z odcinków tego progarmu bedzie moja kolezanka ze swoją sunią husky, będą rodziły szczeniaczki pod okiem pana dooktora :) z tego co pamietam to one były wtedy w klinice na gagarina. Wielka szkoda ze mnie o tej porze w soboty nie ma wo domu bo chętnie bym obejrzała. Czy ktoś wie kiedy są powtórki tego programu? a moze gdzies z sieci mozna ściągnąć? Quote
peter7 Posted May 10, 2005 Author Posted May 10, 2005 bu: z tego co inni pisali wyzej wywnioskować mozna ze powtorek nie ma :wink: Quote
Paulina87 Posted May 14, 2005 Posted May 14, 2005 Na dzisiejszym odcinku sie popłakałam po wiadomości, że Ziutek zginął pod kołami samochodu :cry: :cry: Quote
Recommended Posts