Cyraneczka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Siberian Husky - Siberian Husky PSY Klasa szczeniąt KILL BILL Powiew Północy LIBAN z Dzikiego Rancza Klasa championów Arktogea QUICK DEMON Klasa honorowa Explorer's TRADE MARK SUKI Klasa szczeniąt ARCTIC SUN Inuktitut FCI Klasa młodzieży DARLING Willm's SHADOW OF ANANA AMAROK Algarobos Klasa pośrednia GABI Połanieckie Wzgórze LADY AWARE OF VICTORY Nordic Blue RUBI Powiew Północy SHAGGY Wierzchowickie Wzgórze Klasa otwarta AJANA Sivudelek Arktogea ESTONIA Klasa championów FULL OF ENERGY Potęga Naturalności SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek Quote
efra-husky Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Żanetko wątek jest już założony ;) http://www.dogomania.pl/forum/f713/przemysl-krajowka-06-09-09-a-145268/ Quote
Cyraneczka Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 [quote name='efra-husky']Żanetko wątek jest już założony ;) http://www.dogomania.pl/forum/f713/przemysl-krajowka-06-09-09-a-145268/ Buuuu, a ja szukałam i nie znalazłam :roll:. Chyba jakaś ślepota mnie dzis naszła, bo to nie pierwsza rzecz dzisiaj :-). Ale staweczka jest ładna ;-). Życzę powodzenia!!!! Quote
Cyraneczka Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Arktogea ESTONIA - 1, CWC, NSwR Arktogea QUICK DEMON - 1, CWC, NPwR, BOB GRATKI DLA BASI i JASIA z Demonkiem oraz dla BARTKA z Estonią!!!! :loveu::multi: Quote
husky_strzegom Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Gratulujemy zwycięzcom! Gratulacje dla Basi i Jana oraz właściciela Estoni :) Quote
Matakia Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 BRAWO! :multi::multi::multi::multi::multi::multi: ARKTOGEA I LUBLIN GÓRĄ :D Quote
SYLWIA:) Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 :lol: Ogromnie się cieszę!:loveu: Brawo Basia, Jasiu, nowy handler Tomek i oczywiscie Demon:multi::multi::multi: Quote
nordic blue Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 EXPLORER'S TRADE MARK ex.1, BEST VETERAN BEST IN SHOW VETERAN Quote
Cyraneczka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Super!!! GRATULACJE!!! Masz może Aga wszystkie wyniki? Quote
ANANA AMAROK Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Siberian Husky - Siberian Husky PSY Klasa szczeniąt KILL BILL Powiew Północy - 1 wo LIBAN z Dzikiego Rancza - 2 Klasa championów Arktogea QUICK DEMON - 1, dosk. CWC, NPwR, BOB Klasa honorowa Explorer's TRADE MARK- 1 dosk. BIS Veteran SUKI Klasa szczeniąt ARCTIC SUN Inuktitut FCI - 1 wo Klasa młodzieży DARLING Willm's - 1 dosk SHADOW OF ANANA AMAROK Algarobos - 2 dosk Klasa pośrednia GABI Połanieckie Wzgórze - 1 dosk LADY AWARE OF VICTORY Nordic Blue - nb RUBI Powiew Północy - dyskw. SHAGGY Wierzchowickie Wzgórze - 2 dosk Klasa otwarta AJANA Sivudelek - 2 bdb Arktogea ESTONIA- 1 dosk CWC, NSwR Klasa championów FULL OF ENERGY Potęga Naturalności SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek Napisałam ile wiem :) Quote
efra-husky Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Klasa championów FULL OF ENERGY Potęga Naturalności - 1 dosk. CWC SHERRY SASHKA RAY OF LIGHT Eskimoski Domek - nb GRATULACJE DLA AGNIESZKI Z BINGIEM :multi: GRATULACJE DLA BASI i JANA z Demonem oraz dla BARTKA z Estonią. Bartek twoja maleńka dziewczynka przecudna :loveu: Quote
efra-husky Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 EXPLORER'S TRADE MARK ex.1, BEST VETERAN BEST IN SHOW VETERAN:loveu: i tatuś z córeczką, czyli Explorer's TRADE MARK i ARCTIC SUN Inuktitut Quote
Siberian-NANA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 MAM PYTANKO MA KTOŚ ZDIĘCIA Z WYSTAWY :):) TO MóJ E-MAIL : dominik198b@o2.pl Quote
Siberian-NANA Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 :lol:GRATYLACJE :eviltong: DLA [SIZE=6]ZWYCIĘZCÓW :):) :evil_lol: Explorer TRADE MARK - śliczny pies jeszcze raz gratki dla właścicileki:))) Córcia też śliczna Quote
Cyraneczka Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Ja też poproszę zdjecia z wystawy, szczególnie interesuja mnie moje pociechy ;-) arktogea@wp.pl Quote
ANANA AMAROK Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Proszę bardzo :) Kill Bill Demon Bingo Darling & Shadow Shaggy & Gabi Estonia Ajana W zamian jak ktoś coś ma to poproszę na aamarok.kennel@gmail.com :) Quote
Ajana Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 ja również poproszę zdjęcia : annakostrzanowska86@wp.pl Quote
Cyraneczka Posted September 8, 2009 Author Posted September 8, 2009 Jaki fajny misiek!!! Czy on był nagrodą?? Quote
nordic blue Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Cyraneczka napisał(a):Jaki fajny misiek!!! Czy on był nagrodą?? nie, stał raczej dla ozdoby (ew. dla Zw. Bis), drugi miś chodził i częstował cukierkami:) Quote
nordic blue Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Dziękujemy Wszystkim bardzo serdecznie za gratki:) Gratulujemy pozostałym Zwycięzcom :loveu: Quote
mortikia Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Agnieszka, Bingo wygląda rewelacyjnie ! :):):) Quote
nordic blue Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 mortikia napisał(a):Agnieszka, Bingo wygląda rewelacyjnie ! :):):) Dzięki Justynko. Cieszę się, że Ci sie podoba :loveu: Quote
Recommended Posts