ofcca Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 -Magda- napisał(a):Ja poproszę o stawkę pudli dużych i gratuluje sukcesów ;) BIAŁE PSY MLODZIEZ BRILIANT STRIBRNY KLAS OTWARTA DOUNTY DEXTR DIAMOND AND PEARLS FLASMYRENS HEREJ GO AGAIN CHAMPIONY FEDERICOFELLINI MARCO BOHEMICA SUKI SZCZENIAKI PATRICIA WHITE ENVISAN MLODZIEZ BRILLIANT STAR NOVY LADBOR BABY GIRL NOVY LADBOR CHAMPIONY MADONNA'S BEAST OF VIVA FOREVER DI TIFFANI MARCO BOHEMICA CZRNE PSY POSREDNIA WIROTHI'S PUSCH'N SHOW CHAMP. CALIMERO MYSI KOZISEK SUKI MLODZIEZ FOREVER FREE DIMONDS AND PEARLS POSR FILIS WOOD'S ZE STRIBRNYCH STRUH OTWARTA SAMARCANDA DANCE WITH A STRENGER CHAMP. JUDY BEST OF BLACK WINNER ALMA Z HLUBOCKEHO DVORA SREBRNY(CHYBA) PSY POSR TAJURAH LE PAPILLON SUKI POSR TOPELINA LE PAPILLON OTWARTA CALIE'S CHECK THE CHROME CZECH UFFFFFF...... pozdrawiam iwona z gory przepraszam z błędy w imionach i przydomkach pieskow :wink: Quote
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Serdeczne podziekowania za lewki :D jeszcze tylko o sędziego zapytam :roll: Quote
Fuka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Kochani, a ja bardzo poprosze o stawke airedali i szorstkich foxterrierow. I najlepiej o nazwiska sędziow! Wielkie dzieki! :D Quote
kasia_frodo Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Fuka napisał(a):Kochani, a ja bardzo poprosze o stawke airedali i szorstkich foxterrierow. I najlepiej o nazwiska sędziow! Wielkie dzieki! :D AIREDALE sedzia Olga Hrabakova CZ psy kl.posrednia BORG BOHEMIAN BRITAN BARNEY BOHEMIAN BRITAN kl.otwarta DASH BRETTAN kl.uzytkowa ANTHONY ADIA AVI suki kl.mlodziezy DOTTY VAN'T ASBROEK kl.posrednia WINSEA ROAMS TO KASSIOPEIA'S kl.otwrta KASSIOPEIA'S KERY THE BEST ARLETA BOHEMIAN BRITAN Quote
kasia_frodo Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 FOXY szorstkie - sedzia Eva Letackova psy kl.mlodziezy KIPPER STAR FRANKE kl.otwarta FAVORIT POLOMENE HORY kl.uzytkowa QENTIN OD RYTIRE MALOVCE kl.championow GOLD STAR FRANKE suki kl.posrednia HALY STAR FRANKE kl.otwarta APLIKA FOX SIMARKO kl.uzytkowa QEILA OD RYTIRE MALOVCE Quote
ofcca Posted May 6, 2005 Author Posted May 6, 2005 lwie pieski sedzia: Minova Eleonora z Macedonii tak sobie myśle ze jakby jakiś oddział potrzebował kogos do wklepywania psów przed wystawą 8) to juz nabieram wprawy :wink: i polecam swoje usługi :wink: kasia i frodo moze też :wink: pozdrawiam iwona Quote
Karka Posted May 6, 2005 Posted May 6, 2005 Jeszcze raz wielkie dzięki :buzi: może kiedyś będę mogła się zrewanżować :P Quote
ofcca Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 Lara napisał(a):a jakas dobra dusza podalaby mi stawke Beauceronow :lol: malo pisania, dlatego prosze :modla: BEUACERON CERNY S PALENIM PSY KLASA SZCZENIAT ARES MAGIC MAGPIE KL. OTWARTA BRIX Z HUSOVY TVRZE SUKI KL MLODZIEZY MOLY Z KOLACKOVA RANCE ARANKA POUSTNI ZAR POSREDNIA AKKI ZE SPOJENYCH ZAHRAD EZZA Z VRABSKE PRINCEZNA BARUNKA Z HUSOVY TVRZE BEUACERON HARLEKYN PSY OTWARTA MATES ROBITO SUKI OTWARTA BELLE ZE STAREHO HAMRU pozdrawiam iwona Quote
ofcca Posted May 8, 2005 Author Posted May 8, 2005 http://www.vystavapsu.cz/ tu jest wykaz wystawców,sędziowie itd. pozdrawiam iwona Quote
Jagoodka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 ofcca napisał(a):Jagoodka napisał(a):Offca gratuluje i prosze o stawke welsh springer spanieli. :-)) PSY MLODZIEZ HIT Z CHOTUCKYCH ALEJI CHAMPIONOW FARAVEL SEYLES WETERANOW CIL Z CENSKE,ICH SUKI MLODZIEZ ARLEN HAN-ENDE HELA Z CHOTUCKYCH ALEJI POSREDNIA CLAUDIA OD MRACSKE TVRZE OTWARTA BEKY OD MRACSKE TVRZE UZYTKOWA PRINCEZNA PYRET JANKINA ZAHRADA CHAMPIONOW MINESOTA STORM BENTON PZDR.IWONA Wielgachne dzieki :) Quote
Asiunia02 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Nie wiem czy jeszcze tu bywacie ale jesli mozna to prosiłabym o stawke AKIT. Dziekuje Quote
ofca Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Asiunia02 napisał(a):Nie wiem czy jeszcze tu bywacie ale jesli mozna to prosiłabym o stawke AKIT. Dziekuje PSY POSREDNIA TORAMARU GO SANZENKARIOSU OTWARTA E HACIKO GO HARU KAZE ARIMA AKAI DZOSEI CHAMPIONY P'TORAMASA D'OBAKOSOW CHAKIRI Z BAMBUSOVEHO HAJE DAIMON GO HARU KAZE SUKI MLODZIEZ BENTENA HEZKA CHVILKA DINA TOMIMOPA POSREDNIA R-AYAME Z BAMBUSOVEHO HAJE KAORI KEN AMANA AISCHA TANA KORA OTWARTA ASAKA HEZKA CHVILKA CHAMPIONY CONY TOMIMOPA D'MORIOKA KEN AMANA WETERANI ADA-NA DASKA Wszystkie psy zarejestowane w Czechach. pozdrawiam iwona Quote
Recommended Posts