idusiek Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Funia była wczoraj u weta, nie przytyło jej się, chociaż chętnie je. Pazurki obcięte.Chyba trochę zjada ja stres :oops: Funia dostała lek ziołowy na produkcję endorfin....za mało się uśmiecha dziewczynka. Boi się mężczyzn, ucieka i chowa się na ich widok. Ech, kolejny dzikusek:shake: Dzisiaj jadę w odwiedziny do Funi, muszę ją zobaczyć i z nia pogadać. No i zdjecia zrobic:diabloti: Quote
Basia Z. Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Siemię lniane podobno pobudza apetyt i samo w sobie tuczy ;) Quote
idusiek Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 hmm, mozna spróbować :diabloti: Byłam dzis u Funi, zaraz wstawię zdjęcia. Funieczka ma obecnie cieczkę....i jest troche nieswoja. Uciekała przede mną, ale potem juz leżałam obok niej i miziałam a ona usypiała jak aniołek;) To kochana psina, tytlko ktoś ją bardzo skrzywdził w zyciu, powoli ale widać postępy w jej zachowaniu. link do zdjęć Funi - klikać na zdjęcie :cool3: Quote
Basia Z. Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Ale Funia miała sesję fotograficzną! :lol: Prześliczna jest ta sunia, gdybym nie miała teraz Kaji i tego egzaminu przed sobą jeszcze na dodatek to na pewno pojechałabym ją odwiedzić i niewykluczone, że już byłaby moja. Ma przepiękną sylwetkę, prześliczne łapki i oczka. Quote
idusiek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Funiasta miała sesję ;) To kochana dziewczynka, naprawdę, potrzeba jej powoli ogłoszeń, bo bardzo sie przezwyczaiła do opiekunek w DT. Sunia wazy obecnie 8 kg, jest wielkości do połowy łydki/ przed kolanko.Zachowuje czystość w domu i nic nie niszczy, umie chodzic na smyczy. Je gotowany ryżyk - rosołek i suchą karmą też nie pogardzi;) Psina nie reaguje na koty ( była próba z nastętnym persem :evil_lol:). Ma około 2 lat i kochane psie serce. Boi się mężczyzn. Nieśmiała, sympatyczna i skora do przytulania. No jednym słowem- cudeńko :loveu: Quote
idusiek Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 FUNIA - piękna, nieduża suczka szuka spokojnego domu - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa Proszę, pomoże mi ktoś ? Potrzebuję więcej ogłoszeń dla Funi :oops: Quote
idusiek Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Zaraz będą Nowe fotki Funiexa :razz: kliknij na zdjęcie ;) Quote
idusiek Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [CENTER][B]Funiex fajny- telefonu ani jednego :placz:[/B][/CENTER] Przepraszam, ja chyba przechodze załamanie nerwowe z bezsilności :shake: Quote
madcat1981 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Jak wyglądamy z rozliczeniami za DT bo zdaje się ze ja coś deklarowałam, a teraz nie wiem gdzie i czy płacić?:oops::oops::oops: Quote
idusiek Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 z rozliczeniem jesteśmy tak, ze zapłaciłam za 2 dni jej pobytu w lecznicy i badanie krwi ( 100 zł razem), a potem przejał ją DT, moja kolezanka z pracy kupiła karmę. Funia była u weta 2 razy: na przeglądzie jak nie piła wody i potem na obcinaniu pazurków. Dostała tez KalmAid na dobry humor;) DT na razie nie chce ode mnie pieniedzy, mają ją na swoim garnuszku. Quote
idusiek Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 no to tak, dzisiaj do Funi przyjedzie z wizytą Pani z Piaseczna - trzymac kciuki, zeby było fajnie :oops: Quote
ronja Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 idusiek napisał(a):no to tak, dzisiaj do Funi przyjedzie z wizytą Pani z Piaseczna - trzymac kciuki, zeby było fajnie :oops: i jak??????? Quote
idusiek Posted October 1, 2009 Author Posted October 1, 2009 No i Pani była, sensowna dziewczyna. Mieszka z mamą po operacji i bratem. Bardzo wypytywała o funię, jest nią zainteresowana. Ma jeszcze przyjechac kilka razy, zeby sie dziewczynki poznały.Chciała zeby zdjąć jej ogłsozenie. Trzymajcie kciuki, bo pani fajna i bardzo sensowna, wszystko powoli i na spokojnie. Oby się udało naszej Funci ! Quote
idusiek Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 dobra, Ty sie na razie nie ciesz, bo ja jeszcze na przdadopcyjnej nie byłam:eviltong: i jeszcze wiadomo ,ze moze byc NIC:oops: Quote
idusiek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Byłam na wizycie- wszystko jest ok, jak tak dalej pojdzie to Funia pojedzie do domu :razz: Quote
ronja Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 idusiek napisał(a):Byłam na wizycie- wszystko jest ok, jak tak dalej pojdzie to Funia pojedzie do domu :razz: to kciuki, by wszystko dobrze poszło Quote
idusiek Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 się okaze, czekamy do konca tygodnia, bo ja chcę zeby ona jeszcze raz odwiedziła Funię, zeby nie pojechała totalnie w nieznane miejsce.:oops: to specyficzna psina Quote
idusiek Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 No własnie jest liiiiiiiiiiiiiiiipa Pani była już u Funi 3 razy, Ostatni raz probowała wyjść z nią na spacer...i skonczyło się tym ,że Funia myk z szelek zrobiła i zwiała:shake:. Na szczęście były jeszcze w ogrodzie. Będziemy probować jeszcze raz, ale osobiście boje się, że Funia po prostu się dla nich nie nadaje ( choc mają złote serce!), bo mieszkają w bloku i na spacery chodzić muszą- a jak tu chodzić jak pies ucieka?:oops: Smutno mi, bo Funia nadaje sie dla kogos kto ma ogród a nikt taki do mnie nie dzwonił:-( Quote
idusiek Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 i jeszcz jedno ......... lecznica :-( która nie chciała dać nam rabatu, który zawze mieliśmy... dostaliśmy Fakturę za Funię: 90 za pobyt 25 za kąpanie 65 za leki 60 za badanie krwi 80 za badanie na parwo ( bo przyjechały szczenaki z podejrzeniem parwo) razem : 320 zł i jest lekka załamka - u mnie i w naszym budżecie :-( Quote
madcat1981 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ja przerzuciłam jakis grosz od Maksa, podajcie konto na pw... Quote
idusiek Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 Funiaste bazarki : http://www.dogomania.pl/forum/f99/kubus-puchatek-rules-notesiki-na-funiasta-do-22-10-a-149012/#post13163258 http://www.dogomania.pl/forum/f99/nowe-koszulki-iceberg-ben-sherman-na-funiasta-do-22-10-a-149010/#post13163146 zapraszamy ! Quote
Recommended Posts