Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Funia była wczoraj u weta, nie przytyło jej się, chociaż chętnie je. Pazurki obcięte.Chyba trochę zjada ja stres :oops:
Funia dostała lek ziołowy na produkcję endorfin....za mało się uśmiecha dziewczynka.

Boi się mężczyzn, ucieka i chowa się na ich widok. Ech, kolejny dzikusek:shake:

Dzisiaj jadę w odwiedziny do Funi, muszę ją zobaczyć i z nia pogadać. No i zdjecia zrobic:diabloti:

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm, mozna spróbować :diabloti:

Byłam dzis u Funi, zaraz wstawię zdjęcia.
Funieczka ma obecnie cieczkę....i jest troche nieswoja. Uciekała przede mną, ale potem juz leżałam obok niej i miziałam a ona usypiała jak aniołek;)

To kochana psina, tytlko ktoś ją bardzo skrzywdził w zyciu, powoli ale widać postępy w jej zachowaniu.

link do zdjęć Funi - klikać na zdjęcie :cool3:

Posted

Ale Funia miała sesję fotograficzną! :lol: Prześliczna jest ta sunia, gdybym nie miała teraz Kaji i tego egzaminu przed sobą jeszcze na dodatek to na pewno pojechałabym ją odwiedzić i niewykluczone, że już byłaby moja. Ma przepiękną sylwetkę, prześliczne łapki i oczka.

Posted

Funiasta miała sesję ;)

To kochana dziewczynka, naprawdę, potrzeba jej powoli ogłoszeń, bo bardzo sie przezwyczaiła do opiekunek w DT.

Sunia wazy obecnie 8 kg, jest wielkości do połowy łydki/ przed kolanko.Zachowuje czystość w domu i nic nie niszczy, umie chodzic na smyczy. Je gotowany ryżyk - rosołek i suchą karmą też nie pogardzi;) Psina nie reaguje na koty ( była próba z nastętnym persem :evil_lol:).
Ma około 2 lat i kochane psie serce. Boi się mężczyzn. Nieśmiała, sympatyczna i skora do przytulania. No jednym słowem- cudeńko :loveu:

Posted

z rozliczeniem jesteśmy tak, ze zapłaciłam za 2 dni jej pobytu w lecznicy i badanie krwi ( 100 zł razem), a potem przejał ją DT, moja kolezanka z pracy kupiła karmę.
Funia była u weta 2 razy: na przeglądzie jak nie piła wody i potem na obcinaniu pazurków. Dostała tez KalmAid na dobry humor;) DT na razie nie chce ode mnie pieniedzy, mają ją na swoim garnuszku.

Posted

No i Pani była, sensowna dziewczyna. Mieszka z mamą po operacji i bratem. Bardzo wypytywała o funię, jest nią zainteresowana. Ma jeszcze przyjechac kilka razy, zeby sie dziewczynki poznały.Chciała zeby zdjąć jej ogłsozenie.
Trzymajcie kciuki, bo pani fajna i bardzo sensowna, wszystko powoli i na spokojnie.
Oby się udało naszej Funci !

Posted

idusiek napisał(a):
Byłam na wizycie- wszystko jest ok, jak tak dalej pojdzie to Funia pojedzie do domu :razz:

to kciuki, by wszystko dobrze poszło

Posted

się okaze, czekamy do konca tygodnia, bo ja chcę zeby ona jeszcze raz odwiedziła Funię, zeby nie pojechała totalnie w nieznane miejsce.:oops: to specyficzna psina

Posted

No własnie jest liiiiiiiiiiiiiiiipa

Pani była już u Funi 3 razy, Ostatni raz probowała wyjść z nią na spacer...i skonczyło się tym ,że Funia myk z szelek zrobiła i zwiała:shake:. Na szczęście były jeszcze w ogrodzie.

Będziemy probować jeszcze raz, ale osobiście boje się, że Funia po prostu się dla nich nie nadaje ( choc mają złote serce!), bo mieszkają w bloku i na spacery chodzić muszą- a jak tu chodzić jak pies ucieka?:oops:

Smutno mi, bo Funia nadaje sie dla kogos kto ma ogród a nikt taki do mnie nie dzwonił:-(

Posted

i jeszcz jedno ......... lecznica :-( która nie chciała dać nam rabatu, który zawze mieliśmy... dostaliśmy Fakturę za Funię:

90 za pobyt
25 za kąpanie
65 za leki
60 za badanie krwi
80 za badanie na parwo ( bo przyjechały szczenaki z podejrzeniem parwo)

razem : 320 zł

i jest lekka załamka - u mnie i w naszym budżecie :-(