anovi Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 aniaDark napisał(a):A ma ktoś może przecieki, co do parkingu, tj. ceny za parking? Bardziej by mnie interesowały przecieki na temat aktualnej pogody w Ustroniu :) Quote
resuruss Posted July 2, 2005 Posted July 2, 2005 ja wlasnie zakonczylam pierwsza czesc przedwystawowej kosmetyki!!!Lece kapac psiaki!!!!!Jutrzejszym startujacym zycze sukcesow!!!!!!!Do zobaczenia jutro!!!! Quote
Dzidtka_Gl Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 chwalcie się jak Wam poszło i jak na finałach było :) Quote
maga18 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 ojjj nie predko wroca... jeszcze do finałow troszke czasu... :roll: grzywacze jeszcze nie zostały ocenione!!! a za grzywaczami ile ras... :lol: poczekamy sobie na relacje ;) Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 A ja byłam jako widz , spotkałam Staff-kę czyli Kasię i Magdę vel Złośnicę z uroczym Lugerkiem/jest słodki/.Kasia też była z psiakami .A więcej nikogo nie znam :oops: .Uciekliśmy o12 bo byłam z Ozzym a mocno prażyło. Quote
kasiain Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Alicja to mów jak poszło Złośnicy? A Staff-ki psiaki jak wypadły? Quote
Alicja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Kasiu , Lukierek dostał jak zwykle :lol: 1 lokatę / a jakże mogło by być inaczej , on jest kochany/ a z Kasią /Staff-ka/ rozmawiałam po ocenie 1 staffika Młodego , a szła jeszcze z sunią Stafficzką i były pieski ASTy/śliczne mordeczki/Kasia jest super osobą pomimo że wystawiała psiaki i musiała się przygotować znalazła czas by porozmawiać i zobaczyć mojego :oops: grubaska Ozzyego.Nie zostałam dłużej bo chciałam żeby Ozzy pobrykał trochę w rzece ,no i nie wiem jak dalej poszło :oops: Quote
Elitesse Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 moja wnuczka sznaucerka średnia pieprz i sól IRMA Zbójecka Saga kl.pośrednia lokata I/3 CWC Najlepsza Suka w Rasie :) Quote
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 gratulacje :D , jak ktoś wróci, to bardzo prosze o info. jak wygladał BOG IX :roll: Quote
Dzidtka_Gl Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 stawiam na pudla ;) wprawdzie w zeszłym roku BOG wygrał tam mój lhasak w tym roku stawiam na pudla :) kobieca intuicja ??? Quote
PSYLLA Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 my już jesteśmy w domu :) Gama dosk.1 i CWC :D Na finały nie czekaliśmy. Quote
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 a kto wybiera BOG IX? Pani Szulc?? hmmmm... ja stwaiam, że w pierwszej trójce bedzie grzywek, pudel i shih-tzu lub lhasa :P Quote
Dzidtka_Gl Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 PSYLLA napisał(a):my już jesteśmy w domu :) Gama dosk.1 i CWC :D Na finały nie czekaliśmy. a jak reszta posokowców ? Quote
PSYLLA Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Dzidtka napisał(a):a jak reszta posokowców ? PSY kl.młodzieży AMOR Wirażka z Pruchnej - dosk. 1, ZwMł AS Wirażka z Pruchnej - dosk.4 CACKO Piotrowe Gniazdo - dosk.3 SZNAPS z Klanu Posokowców - dosk.2 kl.otwarta BIM Ponowa - dosk.1 CWC kl.użytkowa CZAR Ponowa - dosk.1.CWC FENIX Zachełmianka - dosk.2 kl.championów ARON Ponowa - dosk.1 CWC, NPwR, BOB SUKI kl.młodzieży KATHY z Żywieckich Łaczek - dosk.2 SAKE z Klanu Posokowców - dosk.1 ZwMł kl.pośrednia VICE VERSA Hazba - dosl.1 CWC kl.użytkowa GINA Herbu Czarna Maska - dosk.1 CWC kl.championów DORA Zachełmianka - dosk.1 CWC, NSwR carotina napisał(a):a kto wybiera BOG IX? Pani Szulc?? tak BOG IX wybiera Pani Szulc Quote
PSYLLA Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 to jeszcze wiadomość z ostatniej chwili :wink: BOG VI - dla posokowca bawarskiego i II BIS Quote
carotina Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 gratulacja dla właściciela :D , a co z resztą na BISie, kto był? Quote
Justi0022 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Będzie ktoś uprzejmy podać stawkę leonbergerów :lol: Odwołuję - już znalazłam w necie Quote
Ela_i_Morfeusz Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Ja z moim Kolakiem właśnie wrócilimy. Morfeusz zdobył CWC i BOB :D Zapraszam do obejrzenia fotoreportażu http://www.kynologia.pl/index.php?modul=reportaz&k=11 Pozdrawiam Ela -------------------------------------------- http://www.morfeusz.kynologia.pl Quote
Złośnica Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 a mnie jest przykro, że na mojej rodzimej wystawie byłam świadkiem przekrętu !!!!!!! :evil: w klasie pośredniej bullterrierów psów miał iść Luger i Makbet NZ ??TAK !! Oba te psy były ujęte w katalogu w klasie pośredniej tak ?? TAK !! No to na 5 minut przed wejściem na ring dowiaduję się od właścicela Makbeta , że sędzina na jego prośbę ( i podobno za zgodą sekretariatu ) przesunęła psa do klasy otwartej !!! Niech mi ktoś wytłumaczy jakim prawem i na jakich zasadach ??? :evil: Sekretariat nic o tym nie wiedział bo asystent wywoływał psy wg planu sędziowania czyli wywołał oba do kl. pośredniej ale sędzina zadecydowała, że Makbet jednak pójdzie w otwartej . 0X Luger zdobył CWC i NPwR...cieszę się oczywiście z tego bardzo, ale mimo wszystko czuje niesmak i nieomieszkam wyjaśnić całej sprawy w ZK :evil: Quote
Nitencja Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 Zlosnica. Wlasciciel mowil ze jest wszystko zlatwione w sekretariacie ze uzyskal zgode potem jedna pani z organiztorek powiedziala ze nie ma problemu to czemu nie mialam sie zgodzic?? Nie uwazam tego za przekret tylko na pojscie na reke wlascicielowi. Ot co . Sam sedzia nie moze zmienic i nie ma takiego prawa. Jednak jesli zgadzai sie organizator, ktory pewnie teraz nie bedzie pamietal......... to jzu inna sprawa. Quote
resuruss Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 My tez sie pochwalimy swoim debiutem!!!Moj Harley CWC,NPwR!!!!Gratuluje wszystkim zwyciezcom!!!Z finalow wiem niewiele ,bo siedzialam daleko od trybun pilnujac dobytku!!! IX grupe FCI wygral przepiekny zjawiskowy SHIH-TZU...potwierdzajac swa klase na BIS!!!Gdzie zajal pierwsza lokate!!!Grupe X wygral whippet Lazarus,przed afganem i naszym forumowym Greyhoundem Matrixem!!!! Quote
Złośnica Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 No to zapytam w ten sposób ... na jakiej podstawie ( także prawnej ) sekretariat mógł sie zgodzić ( jeżeli wogóle to zrobił...na gembę?? ) na przesunięcie psa w dniu wystawy z klasy do klasy?? Bo z tego co mi wiadomo to nie mógł...wyraźnie jest bowiem zaznaczone, że przesunięcia można dokonać do dnia zamknięcia przyjmowania zgłoszeń, a już na pewno nie po wydrukowaniu katalogu :-? No sorry...ale w takim wypadku to wychodzi na to, że można sobie szafować stawkami i nie ma znaczenia gdzie zgłosze psa skoro jeżeli na miejscu się okaże że w pośredniej mam za silną stawkę to żaden problem, przesunę sobie do otwartej :roll: Już troszkę jeżdżę z Lugerem po wystawach i po prostu w głowie mi się to nie mieści, żeby na kilkanaście minut przed wejściem na ring załatwiać takie przesunięcia :evil: Gdyby to było załatwione z rana!! przez sekretariat to asystent powinien mieć zmieniony plan sedziowania a nie miał przecież ! Nie nie...mnie się to po prostu w głowie nie mieści i już... Quote
maga18 Posted July 3, 2005 Posted July 3, 2005 resuruss napisał(a):My tez sie pochwalimy swoim debiutem!!! Moj Harley CWC,NPwR!!!!Gratuluje wszystkim zwyciezcom!!! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Recommended Posts