Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 301
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadzwonilem tam sobie, no i ?? katalog zobaczymy od poniedziałku :) mam nadzieje że Pani coś pokręciła :) ale z drugiej strony bądźmy wyrozumiali bo jeśli mają tyle do przepisywania to przedłużanie jest chyba zrozumiałe

Posted

:o No wiesz Eklairs to Ty nie znasz " płuc " swojego województwa?
:P Cieszę się, że taką decyzję - słuszną - podjęłaś. Mam nadzieję, że
spotkamy. :multi:

:D dobrego nigdy za wiele

Posted

W Ustroniu bywam kilka razy w roku, ale nigdy nie byłam tam na wystawie :lol:
Jak tylko przyjedziemy to obiorę kurs na Karkę i gołodoopce a oni nam już Alutkę pokażą!
Chociaż podejrzewam, że tobie będzie znacznie łatwiej nas rozpoznać.
Bedziemy jedynym "ozdobnym erdelkiem" :D :wink:

Posted

kasiaak napisał(a):
Hej Anovi a Wy się wybieracie do Ustronia?

czyżbyśmy mieli okazję się poznać :) ?

Wiesz kasiaaczku to całkiem możliwe, że będziemy mieli okazję się poznać. Jak nic się nie pokręci (mam na myśli wypadki losowe, których sobie nie życzę :) ) to będziemy na 100%.
Będzie na bardzo miło :D Z tego co tu napisałaś mniemam, że też jedziecie :)

Pozdrowionka

Posted

Szkoda tylko, że nadal nie ma katalogu przedwystawowego :(
Chętnie dowiedziałabym się z kim przyjdzie konkurować moim psiakom.

Posted

Pewnie bedzie trzeba poczekac na katalog przedwystawowy do popoludnia....az odzial w Bielsku otworzy swe podwoje :wink: .swoja droga organizatorzy potrafia "rozgrzac" atmosfere!!!!!! :lol:

Posted

Planowo z tego co widzialam tu katalog "przed " mial byc ok. 20 czerwca.Przedtem widnial katalog z roku 2004.Wiec i tak juz krok do przodu :wink: ,bo usuneli zeszloroczny!!!

Posted

Fakt, to już jakiś postęp... ale dziś już jest 27!!!! Zostało kilka dni do wystawy, a nic nie można się dowiedzieć. Potwierdzeń też jeszcze nie ma.

Posted

U mnie tez nie ma potwierdzenia.Podstep moze nie-pewnie nie maja informatyka.Zreszta jak przypomne sobie pare lat temu ...nikt nie snilo katalogach przedwystawowych a na wystawy i tak sie jezdzilo.

Posted

Brrrr, mnie aż brzuch rozbolał i maleństwo pod moim sercem się poruszyło. Chyba nie wytrzymam i zadzwonię do znajomej wypytać się o szczegóły albo do hodowczyni, bo ponoć też macza w tym palce :wink:

A nadziewanie się na error 404 - strona nie istnieje to barbarzyństwo :lol:

Posted

Nie przeżywaj, wiesz że masz nas w konkurencji :D Może kurcze coś zrobią jeszcze z tą stroną... rywale rywalami - jestem ciekawa kto nas będzie oceniał... mamy 2 sędziów na rozpisie :P

hahahahaha!Emocje jak przed swiatowka!!!!! - żebyś wiedziała!!! :wink:

Posted

Mysle ,ze trzeba poczekac do popoludnia poznego...tzn. ok godzinke po otwarciu oddzialu.Zanim sie rozbiora,kawke wypija,zanim wlacza kompa...Cierpliwosci zycze...i spokoju!