Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

24.10.2009 - CACIB “VILNIUS AUTUMN’ 2009’’
25.10.2009 - CACIB “GOLDEN CUP’ 2009’’

I termin: 20.07.2009
II termin: 17.08.2009
III termin: 21.09.2009
IV termin: 28.09.2009

info

24.10 - sędziowie
25.10 - sędziowie

kto jedzie? ;)
macie jakieś namiary na noclegi? :p

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

musi byc bardzo sympatyczne miejsce :)) jak popatrzyłam na mape to az sie nie chciało wierzyc ze to tylko 16 km od Wilna :)

a czy tam sa pokoje z łazienkami ?? śniadanie jest czy we własnym zakresie ??

ile kosztuja psy ??

Posted

Musiałek napisał(a):
musi byc bardzo sympatyczne miejsce :)) jak popatrzyłam na mape to az sie nie chciało wierzyc ze to tylko 16 km od Wilna :)

a czy tam sa pokoje z łazienkami ?? śniadanie jest czy we własnym zakresie ??

ile kosztuja psy ??

Dojazd do Lit Expo nie jest skomplikowany i w miare szybki.
Łazienki są wspólne na każdym piętrze, ale mozna to pogodzić. Niestety, posiłki we własnym zakresie:) Psy kosztują dodatkowe 10 litów jeden.

Posted

Niestety, nie bedzie mnie tym razem na październikowym Wilnie:shake:
Sylwii, tez nie, no chyba, że o czyms nie wiem,;) ale Foryś zakończył już Championat Litwy.

Posted

jo-jo napisał(a):
My właśnie myślimy i jeśli ma ktoś miejsce dla Jednej osoby ale za to z dogiem... to bardzo proszę o info. Wybieramy się tylko na sobotnią wystawę.

Widzę że mamy te same plany :cool3:. My też się wybieramy na jeden dzień bez noclegu.

Posted

simbik napisał(a):
Widzę że mamy te same plany :cool3:. My też się wybieramy na jeden dzień bez noclegu.

No cóż, na drugi dzień to chyba nie mam nawet ochoty zostawać :evil_lol:

Posted

UWAGA!!!

zgłosiłam psa w pierwszym terminie na obie wystawy czyli zapłaciłam już i mam potwierdzenie płatności za 70 Euro.

ponieważ moja suka skonczyla ch szybciej niz sie spodziewałam a jest za młoda zeby przeniesc ja do starszej klasy kombinowałam aby ja wycofac :)

niestety na ich stronie jest napisane ze zamiana jak i wycofanie jest niemozliwe :((

wycofanie pewnie tak ale mysle ze zamiana jest mozliwa wiec ....

jesli jest jeszcze ktos kto chcialby zglosic psa i moglibysmy zrobic taka podmianke to bardzo prosze o kontakt!!!! ja bym nie byla stratna a ktos miałby taniej zgloszenie o 40 Euro

Posted

pati1033 napisał(a):
bardzo chetnie bym skorzystala, gdybym znalazla transport- ale niestety na razie nic nie wykombinowalam :(

Dla nas nie byłoby problemem wziąć z sobą jedną osobę z niedużym pieskiem (z tyłu będzie tylko transporter-trójka). Ale planujemy wyjechać przed świtem z Białegostoku, żeby w sobotę przyjechać od razu na wystawę, pieska nasza zgłoszona na obu dni, a potem planujemy jeszcze poniedziałek i wtorek pobyć w Wilnie, poszwendać tam i wrócić dopiero we wtorek wieczorem do Białegostoku.

Posted

jo-jo napisał(a):
My właśnie myślimy i jeśli ma ktoś miejsce dla Jednej osoby ale za to z dogiem... to bardzo proszę o info. Wybieramy się tylko na sobotnią wystawę.

Ponawiam :roll: