Judit Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 24.10.2009 - CACIB “VILNIUS AUTUMN’ 2009’’ 25.10.2009 - CACIB “GOLDEN CUP’ 2009’’ I termin: 20.07.2009 II termin: 17.08.2009 III termin: 21.09.2009 IV termin: 28.09.2009 info 24.10 - sędziowie 25.10 - sędziowie ______________________ kto jedzie? ;) macie jakieś namiary na noclegi? :p Quote
Judit Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Musiałek napisał(a):My juz zgloszeni i potwierdzeni :)) a jakim bankiem robiliście przelew? Quote
Judit Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 pokoik1 napisał(a):ING Bank Śląski, polecam :razz: o dzięki, a mogę wiedzieć ile sobie życzą za przelew? :cool3: Quote
Kasia&Asti Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Judit napisał(a):o dzięki, a mogę wiedzieć ile sobie życzą za przelew? :cool3: Jeżeli masz u nich założone konto to przelew zagraniczny kosztuje 5zł :lol: Quote
Goshka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 [quote name='Judit'] macie jakieś namiary na noclegi? :p Bardzo duzo psiarzy nocuje w Bezdanach (Bezdonys). My zawsze nocujemy u pani Wandy -mówi po polsku:cool3: MyWilno.com - odpoczynek pod Wilnem! Atmosfera jest rewelacyjna, szczególnie wieczory po pierwszym wystawowym dniu:evil_lol: :evil_lol: Quote
Musiałek Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 musi byc bardzo sympatyczne miejsce :)) jak popatrzyłam na mape to az sie nie chciało wierzyc ze to tylko 16 km od Wilna :) a czy tam sa pokoje z łazienkami ?? śniadanie jest czy we własnym zakresie ?? ile kosztuja psy ?? Quote
Goshka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Musiałek napisał(a):musi byc bardzo sympatyczne miejsce :)) jak popatrzyłam na mape to az sie nie chciało wierzyc ze to tylko 16 km od Wilna :) a czy tam sa pokoje z łazienkami ?? śniadanie jest czy we własnym zakresie ?? ile kosztuja psy ?? Dojazd do Lit Expo nie jest skomplikowany i w miare szybki. Łazienki są wspólne na każdym piętrze, ale mozna to pogodzić. Niestety, posiłki we własnym zakresie:) Psy kosztują dodatkowe 10 litów jeden. Quote
sylrwia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Odradzam szukanie miejsca po nocy :) Wiocha dość rozległa z dodatkowymi uliczkami. Choć ta Pani mieszka przy "głównej". Quote
Musiałek Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Pani Wanda potwierdziła mi rezerwacje :)) wiec bedę cie szukac na wystawie :) aby nie błądzić :) Pozwolisz ?? :) Quote
Goshka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Niestety, nie bedzie mnie tym razem na październikowym Wilnie:shake: Sylwii, tez nie, no chyba, że o czyms nie wiem,;) ale Foryś zakończył już Championat Litwy. Quote
Musiałek Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 mapke juz wydrukowałam :)) pewnie nie bedziemy na wystawie siedziec do ciemnicy wiec mam nadzieje ze za dnia dojedziemy :)) Quote
sylrwia Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Tak, tak mnie tam nie będzie. Teraz inne cele inne plany.;) Quote
pati1033 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Poszukuje transportu z Warszawy dla 1 osoby i 1 psa- amstaff. Oczywiscie dokladam sie do paliwa :) Quote
jo-jo Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 My właśnie myślimy i jeśli ma ktoś miejsce dla Jednej osoby ale za to z dogiem... to bardzo proszę o info. Wybieramy się tylko na sobotnią wystawę. Quote
Zuza i Noddy Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś sprawdził mi czy coś pisze o JH (sędziowie, kasa), bo mi się nie otwierają te pliki. Quote
simbik Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 jo-jo napisał(a):My właśnie myślimy i jeśli ma ktoś miejsce dla Jednej osoby ale za to z dogiem... to bardzo proszę o info. Wybieramy się tylko na sobotnią wystawę. Widzę że mamy te same plany :cool3:. My też się wybieramy na jeden dzień bez noclegu. Quote
jo-jo Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 simbik napisał(a):Widzę że mamy te same plany :cool3:. My też się wybieramy na jeden dzień bez noclegu. No cóż, na drugi dzień to chyba nie mam nawet ochoty zostawać :evil_lol: Quote
Musiałek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 UWAGA!!! zgłosiłam psa w pierwszym terminie na obie wystawy czyli zapłaciłam już i mam potwierdzenie płatności za 70 Euro. ponieważ moja suka skonczyla ch szybciej niz sie spodziewałam a jest za młoda zeby przeniesc ja do starszej klasy kombinowałam aby ja wycofac :) niestety na ich stronie jest napisane ze zamiana jak i wycofanie jest niemozliwe :(( wycofanie pewnie tak ale mysle ze zamiana jest mozliwa wiec .... jesli jest jeszcze ktos kto chcialby zglosic psa i moglibysmy zrobic taka podmianke to bardzo prosze o kontakt!!!! ja bym nie byla stratna a ktos miałby taniej zgloszenie o 40 Euro Quote
pati1033 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 bardzo chetnie bym skorzystala, gdybym znalazla transport- ale niestety na razie nic nie wykombinowalam :( Quote
gorwin Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 pati1033 napisał(a):bardzo chetnie bym skorzystala, gdybym znalazla transport- ale niestety na razie nic nie wykombinowalam :( Dla nas nie byłoby problemem wziąć z sobą jedną osobę z niedużym pieskiem (z tyłu będzie tylko transporter-trójka). Ale planujemy wyjechać przed świtem z Białegostoku, żeby w sobotę przyjechać od razu na wystawę, pieska nasza zgłoszona na obu dni, a potem planujemy jeszcze poniedziałek i wtorek pobyć w Wilnie, poszwendać tam i wrócić dopiero we wtorek wieczorem do Białegostoku. Quote
pati1033 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Gorwin- no szkoda :( ale bardzo dziekuje za propozycje :) na tyle dni to nie moge wybyc z domu... ale moze jeszcze ktos jedzie i ma miejsce?? Quote
jo-jo Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 jo-jo napisał(a):My właśnie myślimy i jeśli ma ktoś miejsce dla Jednej osoby ale za to z dogiem... to bardzo proszę o info. Wybieramy się tylko na sobotnią wystawę. Ponawiam :roll: Quote
Recommended Posts