Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edit: a to nie jest malyna, ktora chciala do mnie przyjechac do treningi? Kiedys dzwonil jeden Pan, ale u nas nic wtedy sie nie dzialo, a zupelnie nie polaczylam faktow agility-ostroda.

Posted

[quote name='saJo']Edit: a to nie jest malyna, ktora chciala do mnie przyjechac do treningi? Kiedys dzwonil jeden Pan, ale u nas nic wtedy sie nie dzialo, a zupelnie nie polaczylam faktow agility-ostroda.[/QUOTE]

to jest malinka Gosi i Piotra - bardzo sympatyczni ludzie mają jeszcze staffinkę - są z Ostródy

Posted

[quote name='saJo']Nie wytrzymam i spytam, co to z malyna? z jakiej hodowli?[/QUOTE]

No to może się ujawnię i odpowiem? jako osoba kompetentna - czyli właściciel;)

Malina jest z hodowli Agita z okolic Krakowa. I faktycznie to my się dowiadywaliśmy czy będą treningi w Olsztynie dla "zielonych", ale grupa się nie stworzyła :shake: A coś czuję, że spotkamy się i poznamy w kwietniu (mam nadzieję) na seminarium z frisbee, bośmy się zapisały :multi:

Posted

Z tym spotkaniem w kwietniu to nie ma nic pewnego, bo ja mam w tym czasie zawody ;) choc jeszcze nie zdecydowalam czy wystartuje, ale pewnie mimo wszystko pojade. Ale zapraszam na zawody w Dobrym Miescie. Moze ktos od Was wystartuje :) moze ma ktos plan wystartowac... ;>

Posted

Plany są co by wystartować by najmiej z beluchą aczkolwiek wszystko zależy jak poród pójdzie i jak szybko dojdzie do siebie, jednakże w razie WU przyjedziemy pokibicować :D

Posted

Plany są co by wystartować by najmiej z beluchą aczkolwiek wszystko zależy jak poród pójdzie i jak szybko dojdzie do siebie, jednakże w razie WU przyjedziemy pokibicować :D

Posted

Posted