Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kola z poprawioną urodą, ja napojona przepyszną kawą i napchana wspaniałymi ciastkami, po spędzeniu przemiłego wieczoru zostałyśmy odwiezione do domu. Takiej obsługi nie mają zapewne nawet w Ritzu ;-)

Wellington, jesteś aniołem :loveu: wielkie dzięki za wszystko :iloveyou:

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czekałam na te sesję fotograficzną z Kolą w roli głównej. Fakt, psiak nadal pozostał psem mimo tych wymyślnych zabiegów...oczekiwałam wprawdzie zdjęcia Koli z tej ...drugiej strony po podstrzyżynach, ale trudno...wierze na słowo, że TAM ma wszystko w porządku.
Na zdjęciach widać, że Kola ma temperament, radość życia i pewnie lubi demolki w mieszkaniu. A niech sobie użyje, raz się jest PSEM!!!

Posted

Powiem Ci w zaufaniu, że zdjęcia Koli z tylu też są ale wszędzie wchodziły w kadr również skarpetki mojego męża, który bawił się z nią leżąc dlatego postanowiłam zaczekać i spróbować zrobić np zdjęcia na śniegu. Może jutro się uda bo będę miała wolne. Kola uwielbia śnieg i okropnie dzisiaj rano rozrabiała. Nie wiem czy to wina mokrego śniegu czy tego podcinania ale obydwa moje psy wróciły ze spaceru jak bałwany,a w tamtym roku tylko Gapy śnieg się czepiał.

Posted

Danusiu, specjalnie dla Ciebie Kola (razem z Gapą) od d... strony :eviltong:

Jak widać śnieg i mróz im nie straszne :diabloti: Tylko ta przeklęta sól na chodnikach :angryy:

Posted

Dzięki za zdjęcie od d..y strony. Ogon Koli przedstawia się imponująco. Wspaniale przycięte "uwłoszenie", a ta d...y strona tez niezła.
I te bezkresne śniegowe pola i psiaki w locie!! A potem ciepły dom.

• 1 year later...
Posted

Witam. Nie piszemy bo domu nie szukamy, zdrowie dopisuje, apetyt też. Dla przypomnienia...jeśli jeszcze ktoś ma ten wątek w subskrypcjach...wstawiam zdjęć kilka Koli z wypoczynku w Karkonoszach.

Pozdrawiamy serdecznie!

Posted

Dziękuję za zdjęcia. Wątek oczywiście nadal mam w subskrypcjach, bo jakże inaczej. Wątek mam, o Koli- o Gapie też- pamiętam i o ich Pani równiez.:loveu: Pozdrowionka z Rybnika.
Prosimy o jeszcze trochę wspomnień z wypoczynku w Karkonoszach.

Posted

Hi hi... Dziękuję Danusiu za miłe słowa. Postaram się coś jeszcze z Kolą wkleić tylko mąż musi mi przerzucić zdjęcia do mojego laptopika.
Jagienko, jak tam pięknie, spokojnie i rześko było. Niestety wczasy się skończyły i już jesteśmy w domu. Psy chyba szczęśliwe z powrotu na "stare śmieci", odsypiają podróż.
Pozdrawiamy :-)

Posted

Jagienka napisał(a):
No pięknie!!! Nie ma to jak nic się odzywać a jak już to kujnąć szpilą wzbudzającą zazdrość... ech te szczęśliwe futra :love:

Tak !
A czlowiek w miescie zlany potem ledwo dyszy i jeszcze taka szpile mu potrafia wbic :mad:

Wiecej zielonych szpilek dla ochlody !

Co to za piekne turkusowe oczko wodne ?

Posted

wellington napisał(a):

Co to za piekne turkusowe oczko wodne ?

Błękitne Jeziorko zwane też Szmaragdowym lub Niebieskim. Obok jest Purpurowe zwane też Czerwonym. Kolorowe Jeziorka znajdują się na obszarze Rudawskiego Parku Krajobrazowego w pobliżu miejscowości Wieściszowice. Dojeżdża się tam z Marciszowa, odbijając z drogi nr 328

Posted

Witaj Lidziu, widzę, ze byłaś na Dogo. Ja też , ale wpadłam tylko tranzytem i zaraz wypadam. Dopadł mnie zupełny brak czasu i nadmiar już chyba spraw do ogarnięcia.
Pozdrawiam Cię i Twój futrzany inwentarz słonecznie i niedzielnie, ale przypomniałam sobie, że Ty może nie masz ani słońca ani niedzieli dzisiejszego dnia...
Niech więc towarzyszą Ci dziś moje cieplutkie uczucia skierowane w Twoją stronę :loveu:

Posted

Wpadłam i wypadłam :-) Mam jeszcze urlop więc mam niedzielę wolną i słoneczną pogodę.
Jeszcze kilka zdjęć Koli z minionego urlopu.

Tu znaleźliśmy wreszcie skałę Chybotek, ale nie udało nam się rozchybotać kamienia.

W drodze n Chybotka zbieraliśmy borówki...Kola też i to często sama!

Wieczorny spacer po okolicy. Kola musiała się wykąpać. Ona uwielbia wszelkie bajora.

I obiado-kolacja nam się griluje.