Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 941
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kashdog napisał(a):
No jaka ona genialna jest :loveu: Szkoda, że Was w Kielcach nie było, ale mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda mi się ją na żywo zobaczyć :evil_lol:

Kielce strasznie daleko :(

Posted

o wow jak się jej urosło :) to niesamowite , a zarazem straszne jak maluchy szybko rosną. Pamiętam jak bardzo chciałam żeby Lorena była już dorosła, a teraz mi strasznie brak tego szczenięcego okresu.
A jak charakterek Vivuni?

Posted

[quote name='Iss']o wow jak się jej urosło :) to niesamowite , a zarazem straszne jak maluchy szybko rosną. Pamiętam jak bardzo chciałam żeby Lorena była już dorosła, a teraz mi strasznie brak tego szczenięcego okresu.
A jak charakterek Vivuni?
na razie nie narzekam :) a nawet jestem pełna podziwu czasami :) super do współpracy i do nauki :) obce psy są dla niej fajne ale bez przesady - pobawi się w ganianego ale zawołana przychodzi natychmiast :) a jak bawi się z nami piłką to inne psy przestają istnieć :) łobuz Kali piłkę z pyska potrafi wyjąć :D
do tego przytulaśna bardzo :) lubi się przytulać, głaski lubi :)
akustyczna jest wielce co przy niemej prawie Kali jest dla mnie nowością :)

Posted

Święta psy spędziły dość monotematycznie - na zabawach dzikich i szalonych :) pogoda nam nie sprzyjała ale za to w domu towarzystwo i owszem :)

przyszła Gabryśka goldenka :)

:D

Posted

Kala też czasami się dołanczała do zabawy :)

ale, że Kala mysli że szczeniaki lada chwila się urodzą :bad: to przespała całe święta :> w styczniu wybijemy jej z głowy te hormonalne humory :palka:
i najczęściej to Viva się bawiła z Miśką :)

Posted

Wesołych - spóźnione ale na czas - SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU:tree1::eviltong:
Vivcia urodziła się 13 lipca ? - jeżeli si to dokładnie w tym samym dniu miesiącu roku co mój TIP

Posted

Wow, nie wiedziałam, że masz tollera :D
Widzę, że nie tylko ja myślę o tolku mając laba.. ale ja raczej poczekam aż będę w stanie je sama 'utrzymać', żeby sprawić sobie rudzielca.

Posted

[quote name='netheter']Wow, nie wiedziałam, że masz tollera :D
Widzę, że nie tylko ja myślę o tolku mając laba.. ale ja raczej poczekam aż będę w stanie je sama 'utrzymać', żeby sprawić sobie rudzielca.

ano mam :) ponad rok czekałam na swoją sukę wymarzoną :) warto było poczekać

fot. Marta od Luny - 31.12.2010