Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dwa psy to jest rewelacja ! razem się bawią, potem razem śpią :) jeszcze tylko wychodzą osobno najczęściej bo mała co chwila musi iść na siku :) aaa i jedzą osobno bo co innego i mała tez częściej :)

Viva na treningu :lets_sin-anim: na razie nie swoim ale takie wyjście to dla niej też niezła nauka :biggrin2:

• Replies 941
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeszcze urosnę, nie patrz tak na mnie z góry, btw co to za owsik?

dobra jesteś :D tak ausiie po tyłku poznać :D to Exe z Exenaty :) nasza już paroletnia przyjaciółka :) od szczeniaka się znają :)

Posted

o wow ale zmiana! Nie widziałam, że stado się powiększyło!WOW!
Jak Kala zareagowała?

Widzę, że jest czas na maluchy , u nas też się pojawiło coś ...

Posted

deer_1987 napisał(a):
To czemu nie prowadzisz swojej galeri albo nie napiszesz co? tak to nie wiadomo..

bo jakoś pustką wieje kiedy wrzucam foty ....

Posted

Iss napisał(a):
o wow ale zmiana! Nie widziałam, że stado się powiększyło!WOW!
Jak Kala zareagowała?

Widzę, że jest czas na maluchy , u nas też się pojawiło coś ...

ooo to co się Wam pojawiło ?? ;) psie czy ludzkie ?? ;)

Posted

Iss napisał(a):
a powiedz jak Twoje dziewczyny się dogadują?

Kala jest idealna :) wręcz za idealna bo małej się należy czasem palniecie w łebek :) bawią się razem, ale najczęściej póki co w podgryzanie ... i to Vivka podgryza Kalę :angryy:
noo i mała czasami zostawia coś niecoś w misce dla siostry :razz: więc Kala zadowolona :cool3:

Posted

No to dobrze, że Kala jest taką dobrą ciotką :) Lorena przez ostatni rok wychowała doga, basseta i pudla królewskiego hehe teraz jeszcze jamnior się jej dostał:) którego także chętnie by wychowała, ale póki co Nitka trochę się jej boi , jednak idziemy w dobrą stronę.

Z jakiej hodowli maleństwo jest Twoje?

Posted

Iss napisał(a):
No to dobrze, że Kala jest taką dobrą ciotką :) Lorena przez ostatni rok wychowała doga, basseta i pudla królewskiego hehe teraz jeszcze jamnior się jej dostał:) którego także chętnie by wychowała, ale póki co Nitka trochę się jej boi , jednak idziemy w dobrą stronę.

Z jakiej hodowli maleństwo jest Twoje?

Red Hot Chillis :)

Posted

oj długa historia :D
Kala ma cudowny charakter :) ale jej warunki fizyczne nie na wszystko co bym chciała nam pozwalają w naszej pasji sportowej :) więc drugi pies miał mieć większe predyspozycje do sportu ale ... bordera bym nie chciała noo i całe stado borderów frisbee i flyball już robi ... wchodził w grę ausiie bo je bardzo lubię :) ale chciałam w drugim psie choc trochę z Kali :D więc szukanie zawęziłam do retrieverów :) toller jest idealnym retrieverem z którym można uprawiać sporty wszelakie :)
noo i się nie pomyliłam :) mała jest cudowna :) aport ma we krwi :) jeszcze nie wie co robi a już aportuje :D