Migori Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 Bedę trzymać kciukasy! W środę bedę się nudzić na konferencji naukowej. Quote
Od-Nowa Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 kciuki będą :-) a jak znajdziesz już jakieś auto do podczepienia się to daj znać :-) chętnie też się podłączę :-) hyhy Quote
Mudik Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='gusia1972']może na jakiś zawodach ? :) może nie wszędzie udział będę brać ale mam zamiar trochę pojeździć (gdzieś się podczepić pod samochód) i fotki porobić :) w Łodzi mam rodzinę :) aczkolwiek wieki tam nie byłam :)[/QUOTE] O to może z tania do Łodzi wpadniecie ;-) Quote
gusia1972 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 alex_sandereczka napisał(a):I jak tam Jagodzie poszło ? jednego zadanie nie zdążyła zrobić, jedno twierdzi że ma źle ... na resztę wyników trzeba czekać miesiąc :( Quote
Kinia Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 gusia1972 napisał(a):jednego zadanie nie zdążyła zrobić, jedno twierdzi że ma źle ... na resztę wyników trzeba czekać miesiąc :( To całkiem dobrze;) Ja bardzo miło wspominam test szóstoklasisty, pewnie dlatego że dobrze go napisałam:) Pozdrawiam! Quote
Mudik Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Na pewno poszło dobrze, najgorsze to czekanie, ale trzymam kciuki by poszedł pomyślnie. Quote
KT Arts Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Kiedy mozemy sie spodziewać nowych fotek??;) Quote
gusia1972 Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Niufciak napisał(a):Kiedy mozemy sie spodziewać nowych fotek??;) całkiem możliwe że dziś :) Quote
gusia1972 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 tym razem Kala w środowisku naturalnym dla laba ... w błocie :D to zaległe zdjęcia z wypadu na święta - niestety jakość marna bo wszystkie robione pod światło :( nie dało rady inaczej się tam ustawić :( Quote
kaasik91 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Błoto to jest to co tygryski lubią najbardziej:D Quote
Mudik Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Cudne, woda błotko pole to jest to co tygryski lubią najbardziej, a córeczka bardzo urodziwa! Quote
gusia1972 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 Mudik napisał(a):Cudne, woda błotko pole to jest to co tygryski lubią najbardziej, a córeczka bardzo urodziwa! dziękuję w imieniu Natalki :) Quote
Kinia Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Błotko kocha chyba każdy lab:loveu: W ogóle to wpadłam się zapytać bo mam frisbowy dylemat;) eMoś jest psem który uwielbia jeden dysk, a resztę tylko bardzo lubi dlatego robię z nim pewną terapię na taką samą miłość do dysków:lol: Ale problem mam inny jak 'zmusić' psa do przyniesienia dysku jednocześnie nie osłabiając nakręcenia? Bo wczoraj pierwszy raz od stycznia(?) frisbowaliśmy i skacze bosko:wysoko, ładnie się wygina w powietrzu, nie za wcześnie ani nie za późno ale nie chce mi przynieść tego mniej lubianego dysku. Łapie i puszcza od razu... co i tak jest cudem, bo wcześniej nawet za nim nie biegł, tylko czekał na ukochany dysk. Quote
gusia1972 Posted April 21, 2010 Author Posted April 21, 2010 kurde ... rozumiem że masz różne rodzaje dysków ? i on lubi tylko jeden konkretny dysk ? koleżanki suka miała podobnie, zakochała się w jawzach i nie chciała biegać za innymi ... znaczy się biegała za innymi póki nie zobaczyła jawza ... koleżanka po prostu wyeliminowała jawzy ... dziś nie ma problemu, ma wszystkie dyski z "jednej parafii" Quote
Kinia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 gusia1972 napisał(a):kurde ... rozumiem że masz różne rodzaje dysków ? i on lubi tylko jeden konkretny dysk ? koleżanki suka miała podobnie, zakochała się w jawzach i nie chciała biegać za innymi ... znaczy się biegała za innymi póki nie zobaczyła jawza ... koleżanka po prostu wyeliminowała jawzy ... dziś nie ma problemu, ma wszystkie dyski z "jednej parafii" Ja mam problem podobny, z tym że Marley biega za każdym nowym dyskiem, nie zależnie od tego jaki rodzaj/kolor. Mój naprawczy plan działa, bo tak jak pisałam teraz biegnie za każdym, ale jawzy puszcza zaraz po złapaniu, dlatego chce go nauczyć żeby przynosił, ale nie mogę osłabić nakręcenia na jawza bo plan się nie sprawdzi...:roll: Quote
gusia1972 Posted April 22, 2010 Author Posted April 22, 2010 wiesz ... to że puszcza zaraz po złapaniu to też nie jest źle ... przy freesstyle często jest to wręcz porządane :) puszcza szybko i biegnie po następny :) a przy T&F możesz wziąść dysk który lubi przynosić :) najlepiej jakbyś zapisała się na seminarium z Darkiem Radomskim :) on na każdego psa ma pomysł :) może jakieś jest na liście w Twojej mniej więcej okolicy ? http://www.latajacepsy.pl/psie-sporty/latajaca-akademia-dog-chow Quote
Kinia Posted April 22, 2010 Posted April 22, 2010 [quote name='gusia1972']wiesz ... to że puszcza zaraz po złapaniu to też nie jest źle ... przy freesstyle często jest to wręcz porządane :) puszcza szybko i biegnie po następny :) a przy T&F możesz wziąść dysk który lubi przynosić :) najlepiej jakbyś zapisała się na seminarium z Darkiem Radomskim :) on na każdego psa ma pomysł :) może jakieś jest na liście w Twojej mniej więcej okolicy ? http://www.latajacepsy.pl/psie-sporty/latajaca-akademia-dog-chow Owszem puszczenie nie jest takie złe, ale po czasie może znowu wrócić do tego co było kiedyś, że nie będzie za tym dyskiem w ogóle biegł:roll: dlatego chcę żeby przynosił, na komendę i tak ładnie puszcza. Nie w naszej okolicy nie ma seminarium, było w Gliwicach ale termin mi nie pasował, a drugie było chyba dla zaawansowanych... poza tym ciężko jest jak się nie ma samochodu:roll: Na razie będziemy się dalej bawić:) Quote
gusia1972 Posted April 28, 2010 Author Posted April 28, 2010 w niedzielę byłyśmy na spotkaniu z innymi labradorami :) chłopcy zainteresowali się nowymi perfumami :) ale nie ma to jak patyczki wyciągnięte z wody :) i szalone zabawy ! :) Quote
Recommended Posts