Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

śnieg jest zmarznięty, tak się śmiesznie po nim biega bo się jakby załamuje pod psem i szybkości odpowieniej nie mogą rozwinąć :) wcześniej był fajniejszy :) jak dziewczyny biegały to tumany świerzego śniegu wzbijały :)

a ja mam już nowe fotki :) z wczorajszego szumnie nazwanego "Spotkania labradorów" labradory spotkały się dwa :D Kala i Aksel ;)
pogoda nam dopisała (pominę kwestię mrozu :)) było pięknie i słonecznie :)

na początek :)

portreciki śnieżne dla fanów min Kali :D

brrr :D

• Replies 941
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gusia1972 napisał(a):
ten romans trwa już ... prawie dwa lata chyba :cool3: Aksel ciągle zakochany a Kala ciągle niedostępna :evil_lol:
:

hahahaha to tak jak moja Lorena i Jej Marco :) wieczna miłość :)))

Posted

[quote name='gusia1972']piękny jest :) takie labki lubię nie za tłuste umięśnione :) do tego bardzo grzeczny :)[/QUOTE]
u mnie właśnie w okolicy jest dużo labków jednak wszystkie spasione tak, że ledwo się ruszają:mad:

Kala jest śliczna:loveu::loveu:

Posted

bo ludzie często mylą pojęcie miłości z jedzeniem :( kochają i dają jeść do woli :( a labrador nigdy nie odmówi dodatkowej porcji karmy :)
u nas na boisku była kiedyś taka czekolada z problemami co cieczkę, ale nie wysterylizowana ... gruba niesamowicie :( miała siłę tylko na zrobienie rundki spacerkiem wkoło i do domu :(

[quote name='mimi_91']
Kala jest śliczna:loveu::loveu:[/QUOTE]

dziękuję :)

Posted

U mnie w okolicy też jest sporo labków, ale ujdzie z ich sylwetką. One przynajmniej mają jakieś zajęcie bo codziennie ganiają za piłkami, więc ruch mają :cool1:

Teraz jeszcze zobaczyłam, że na allegro szarpaczki są :multi::multi:
Niedługo możliwe, ze złożę zamówienie, bo Fifka 1 urodziny będzie mieć :cool3:
Powiedz mi tylko czy te szarpaki są wytrzymałe? Bo ja mam psa małego, ale o zębach piranii :diabloti:

Posted

[quote name='Kashdog']
Powiedz mi tylko czy te szarpaki są wytrzymałe? Bo ja mam psa małego, ale o zębach piranii :diabloti:[/QUOTE]
jeżeli pies zasiądzie i będzie namiętnie je zgryzł to nie ma mocnych zeżre :) ale szarpaki służą do szarpania :) czyli raczej zabawa pod kontrolą z przewodnikiem więc za szybko nie powinny się zużyć :)
my ich używamy najczęściej na treningach i już żyją jakiś czas :)

Posted

[quote name='Kashdog']
Powiedz mi tylko czy te szarpaki są wytrzymałe? Bo ja mam psa małego, ale o zębach piranii :diabloti:[/QUOTE]
jeżeli pies zasiądzie i będzie namiętnie je zgryzł to nie ma mocnych zeżre :) ale szarpaki służą do szarpania :) czyli raczej zabawa pod kontrolą z przewodnikiem więc za szybko nie powinny się zużyć :)
my ich używamy najczęściej na treningach i już żyją jakiś czas :)