AngelikaXD Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Dzieki za wsparcie :iloveyou: Już jest z nim lepiej. Nawet zaczął troche jeść u weta. Wcześniej było bardzo źle-wetka nie wiedziała czy on przeżyje :-( Quote
Talia Posted November 11, 2009 Posted November 11, 2009 AngelikaXD napisał(a):Dzieki za wsparcie :iloveyou: Już jest z nim lepiej. Nawet zaczął troche jeść u weta. Wcześniej było bardzo źle-wetka nie wiedziała czy on przeżyje :-( To super:loveu: A od czego on sie rozchorował? Co mu było? Quote
AngelikaXD Posted November 12, 2009 Author Posted November 12, 2009 Najprawdopodobniej przewlekłe zapalenie nerek. Mógł zachorować nawet przed tym jak trafił do mnie tylko nie było nic po nim widać :roll: Quote
Talia Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 AngelikaXD napisał(a):Najprawdopodobniej przewlekłe zapalenie nerek. Mógł zachorować nawet przed tym jak trafił do mnie tylko nie było nic po nim widać :roll: Biedaczek :glaszcze: Ale juz wszystko ok? Quote
AngelikaXD Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Wszystko ok :loveu: Narazie jeszcze przez jakiś czas musi być na diecie lekkostrawnej, a jutro ostatnia wizyta ;) Za wcześnie się robi ciemno i nie mam jak zrobić fot :cool1: Quote
Bewarka Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 No to dobrze ;] W takim razie trzeba wcześnie wstawać...:diabloti: Quote
AngelikaXD Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 [quote name='Bewarka']No to dobrze ;] W takim razie trzeba wcześnie wstawać...:diabloti: O nie :cool1: I tak wstaje o 6,30 :cool1: Pyknęłam dzisiaj kilka fot tak na odświeżenie Koniec. Jakość jak zwykle :p Quote
Shel Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dziękujemy za fotki ślicznych psiaków :multi: Quote
AngelikaXD Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 :x-mas: No i głupie 10 znaków Quote
.Agata. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Jakie śniegowe potwory :evil_lol::loveu: http://i46.tinypic.com/eqwklz.jpg Aviaaa .. :loveu: Uwielbiam jej pychol :loveu: Quote
AngelikaXD Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 Dzięki :loveu: Agata kiedy spacer? :cool3: Quote
.Agata. Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Ja generalnie mogę wsiąść w pociąg i przyjechać w każdej chwili :evil_lol: Może w ferie się już uda ? ;) Quote
AngelikaXD Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 Agata_Roki napisał(a):Ja generalnie mogę wsiąść w pociąg i przyjechać w każdej chwili :evil_lol: Może w ferie się już uda ? ;) No mam nadzieje :eviltong: Quote
.Agata. Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Móc na pewno będę mogła a może lepiej do Lublina i umówić się jakoś z Lilą i Ulą i ew. resztą ich towarzystwa ? :cool3: Mam nadzieję,że nas przyjmą na spacer z moim nieodwoływanym od niczego burkiem :lol::evil_lol: Quote
AngelikaXD Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 No jasne :cool3: Z Lilą to sie od wakacji nie widziałam :p Jakies stare zdjęcia. Wcześniej nie mogłam wrzucić bo mam wolny net w domu. Quote
AngelikaXD Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 Niewiem czy nie poplątałam zdjęć bo nic nie widze w szkole na kompach. Quote
Recommended Posts