Jump to content
Dogomania

Nestor, Cezar, Avia i Shakira :) Zapraszamy:)

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, hej! Urocze kundelki :loveu:
Tak, napisz coś więcej, skąd są, jak to sie stało, że wszystkie znalazły sie u ciebie, jakie mają charaktery... ;) A i śliczne mają obróżki :)

Posted

Dzięki wszystkim za odwiedziny :loveu:

Pierwszy był u mnie Nestor. Ma już prawie 5 lat (będzie miał w listopadzie :cool3:). Trafił do mnie jak to często bywa przy pierwszym psie od sąsiadów,którym urodziły sie szczeniaki. Ja go nawet nie wybierałam tylko moja sąsiadka :eviltong: Ma bardzo niezależny charakter i ADHD w jednym :eviltong:
Potem był Cezar, który był psem chłopaka mojej mamy, ale mu się znudził i ten przestał się nim zajmować :-( Wiadomo do kogo trafił :cool1: Najbardziej w nim lubię to że wszystko zrobi dla swojej ukochanej piłeczki i jak ją trzymam to co by się nie działo patrzy na mnie :loveu: Ma 4 lata :cool3:
Avie przygarnęłam ze schroniska w Lublinie w kwietniu 2008 roku jak miała 7 tygodni. Mój ukochany pies :loveu:Cały czas wpatrzona we mnie jak w obrazek :loveu:
Shakire ktoś nam podrzucił jak miała 2 miesiące a Avia 3. Wyszłam sobie rano na podwórko i zobaczyłam jak coś śmiga przez dziure do garażu :cool3: Dwie godziny siedziałam z siatą mięsa i Avią żeby stamtąd wyszła :cool3: Na początku postanowiłam że poszukam jej nowego domu no bo dwa szczeniaki na raz to troche za duzo :cool3: Ale jak tu oddać takiego wiecznego szczeniaczka z motorkiem w tyłku :evil_lol:

Z frisbee :cool3:

I jedno lepsze autorstwa Maćka Kwiatkowskiego

Posted

yoshiyuki napisał(a):
no nie powiem :D wszytskie super ale Avia i Shakira są cudowne :P Ale to mało obiektywne :cool3: Bo mój Toudi ma ten sam typ urody :loveu:

Dziekujemy :loveu: Założysz mu galerie?:razz: