Jump to content
Dogomania

złamane serduszko Koruni..... teraz nazywa sie Shila i MA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Witam!

Chciałam napisać,ze za 4 dni minie rok, odkąd mamy Shilkę:). Pomimo tego, że cały czas ja leczymy (nie było takiego miesiąca, żeby jej coś nie dolegało, teraz np ma jakieś zapalenie i m.in dlatego nie rosnął jej pazury, a do tego bardzo źle się czuła po szczepieniu przeciw wściekliźnie), to dla nas, jest to najwspanialszy pies na świecie. Może w weekend porobię "świeże" zdjecia, żeby nasza dziewczyna pokazała się w całej okazałości:)

Posted

Cierpliwości-tego Shiletka uczy mnie każdego dnia:).
A nasze biedactwo bierze teraz Encorton, po którym strasznie dużo pije i sika.A niestety zostaje sama na 9 godz. dziennie i widać,że bardzo się z tym męczy.No ale nic na to nie mogę poradzić,jeszcze 3 tyg leczenia przed nami, potem zobaczymy co dalej.

• 1 month later...
Posted

Niestety u Shiletki pojawił się problem agresji wobec większych suczek (to pewnie jakiś mój błąd popełniony podczas jej wychowania). Korzystając z Waszej pomocy,zostanę skontaktowana z jakimś dobrym behawiorystą i mam nadzieję, że nauczę się, jak oduczyć Shiletkę tego typu zachowań:)

Posted

Jutro pierwsze spotkanie, u nas w domu. Zobaczymy, czego się dowiem, ale domniemuję, że właśnie zostanę oskarżona o rozpieszczenie Shilety:). Choć moim zdaniem jest to zupełna, oczywista nieprawda:)