iwa77 Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Zrobiłam dla Koruni banerek , nich ją ktoś dostrzeże i pokocha całym sercem ! Cudna sunieczka z niej jest ! Quote
kikou Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 GoskaGoska napisał(a):oj bidulka bidulka :(, ktos by mogl uzupelnic jej nr schroniskowy? sunia ma numer schroniskowy: 1289/09 warto byloby chyba w ogloszeniach pouzupelniac... Quote
GoskaGoska Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 i juz Korunia jest u Nergi na stronie : Schronisko dla bezdomnych zwierząt Wrocław Quote
kikou Posted September 11, 2009 Author Posted September 11, 2009 yuki napisał(a):Korunia jest wysterilizowana ? na 99,9% nie w schronisku na pewno nie, a wczesniej byla w takim domku ze tez raczej nie chodzila do weterynarza... Quote
yuki Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Tak powiedziałam, jutro jadę z nią i jej mężem do schroniska zapoznać się z suńką. Domek jest sprawdzony, więc może się uda ;). Tylko fajnie by ją było ciachnąć od razu. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Yuki, czy to jakaś Twoja znajoma? :cool3: Quote
kikou Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Dziewczyny prosze napiszcie coś jaśniej... o co chodzi? czy jakiś dom interesuje sie sunią? Quote
yuki Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Sytuacja bvyła taka , że Pani Justyna miała adoptować psa z Poznania, ale niestey okazało się się, że dostał jakiegoś uczulenia, potrzebne były kąpiele, weterynarz zastrzyki itd. Tzn , jego pani z DT powiedziała, że raczej woli psa teraz nie dawać , bo sama sobie z nim nie radzi. Chodzi też o to , że Ci państwo specjalnie biorą urlop tygodniowy, żeby na początku cały czas być z psem. Niestety tamtego ponoć nie dało się wziać od razu, przez tą jego infekcję skórną. Aha, w czw byłyśmy z xmatrix na wizycie przedadopcyjnej(dla tego psa z Poznania, w ogóle okazało się ze pani mieszka blok obok xmatrix:)) i domek jest naprawdę ok. Pani konkretna, kiedyś już miała psa. Pani Justyna poprosiła mnie , żebym poszła z nią do schroniska po jakąś inna bidę. POmyślałysmy z Matrixową, że Korunia świetnie spełnia ich warunki: Jej przeszłość jest znana, jest młoda, poza tym Korunia jest przecież idealna :loveu: Zobaczymy co z tego wyjdzie. W każdym razie domek jest przez nas sparwdzony:) Quote
yuki Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Wspominałam Pani już o dziewczynce i jutro ma ją poznać . Quote
monika083 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 yuki napisał(a):Wspominałam Pani już o dziewczynce i jutro ma ją poznać . cos juz wiadomo?:cool3: Quote
yuki Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Shila , tak się teraz nazywa :loveu: jest już w nowym domku. Państwo są w niej zakochani, pojechałam z nimi do domu, gdzie jeszcze rozmawialiśmy no i wykąpałam sunieczkę. Haha, przynajmniej ja będę ta zła :diabloti: Malutka ma trochę łupież, ale ogólonie wszystko z nią w porządku:) 16 października jest umówiona na sterylkę. A w tym tygodniu jesteśmy umówieni na wspólny spacer z psami. Tylko się obawiam , że psa rozpuszczą , hihihi, będzie ich oczkiem w głowie:loveu: Quote
monika083 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 swietnie:loveu: ale sie ciesze:cunao: Quote
monika083 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 widac ,ze fajni ludzie:loveu: Korunia/shila ma mamusie i tatusia:multi: Quote
GoskaGoska Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 to co Korunia została sąsiadką xmatix :cool3: ? To dobrze Marta będzie miała ją na oku, a sunia zasłużyła na dobry domek, oby już na zawsze była szczęsliwa Quote
justika Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Chciałam cos napisać o naszym nowym piesku,ale widzę,że Kasia już mnie ubiegła:). Szila tak sie zmęczyła tym kąpaniem, że teraz grzecznie leży na swoim posłaniu( jest bardzo mądra, od razu wiedziała, że to jej łóżko będzie:)). my też teraz musimy troszkę odpocząć, bo od rana bylismy nie mniej niz ona zestresowani:). wkrótce dołączymy zdjęcia, ale czujemy,że będzie to najukochańszy pies pod słońcem:) Quote
monika083 Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 justika napisał(a):Chciałam cos napisać o naszym nowym piesku,ale widzę,że Kasia już mnie ubiegła:). Szila tak sie zmęczyła tym kąpaniem, że teraz grzecznie leży na swoim posłaniu( jest bardzo mądra, od razu wiedziała, że to jej łóżko będzie:)). my też teraz musimy troszkę odpocząć, bo od rana bylismy nie mniej niz ona zestresowani:). wkrótce dołączymy zdjęcia, ale czujemy,że będzie to najukochańszy pies pod słońcem:) woitamy na watku cieszymy sie ,ze Shilunia znalazla taki fajny domek, czekamy na fotki i zyczymy powodzenia! Quote
yuki Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Ale fajno, że wpadłaś Justyna :multi: ja tu z niecierpliwością czekam również, ale nie spieszcie się na razie, tylko Szilunię wymiziajcie od nas :loveu: Gośka tak też i będzie , że Xmatrix będzie sąsiadeczką pełną gębą :eviltong: Quote
kikou Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 bardzo sie ciesze dla "mojej" dziewusi... :laola:cudownie!!!!:laola: Quote
Recommended Posts