Jump to content
Dogomania

złamane serduszko Koruni..... teraz nazywa sie Shila i MA CUDOWNY DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GoskaGoska napisał(a):
oj bidulka bidulka :(, ktos by mogl uzupelnic jej nr schroniskowy?

sunia ma numer schroniskowy: 1289/09

warto byloby chyba w ogloszeniach pouzupelniac...

Posted

yuki napisał(a):
Korunia jest wysterilizowana ?

na 99,9% nie

w schronisku na pewno nie, a wczesniej byla w takim domku ze tez raczej nie chodzila do weterynarza...

Posted

Tak powiedziałam, jutro jadę z nią i jej mężem do schroniska zapoznać się z suńką. Domek jest sprawdzony, więc może się uda ;). Tylko fajnie by ją było ciachnąć od razu.

Posted

Sytuacja bvyła taka , że Pani Justyna miała adoptować psa z Poznania, ale niestey okazało się się, że dostał jakiegoś uczulenia, potrzebne były kąpiele, weterynarz zastrzyki itd. Tzn , jego pani z DT powiedziała, że raczej woli psa teraz nie dawać , bo sama sobie z nim nie radzi. Chodzi też o to , że Ci państwo specjalnie biorą urlop tygodniowy, żeby na początku cały czas być z psem. Niestety tamtego ponoć nie dało się wziać od razu, przez tą jego infekcję skórną. Aha, w czw byłyśmy z xmatrix na wizycie przedadopcyjnej(dla tego psa z Poznania, w ogóle okazało się ze pani mieszka blok obok xmatrix:)) i domek jest naprawdę ok. Pani konkretna, kiedyś już miała psa.
Pani Justyna poprosiła mnie , żebym poszła z nią do schroniska po jakąś inna bidę. POmyślałysmy z Matrixową, że Korunia świetnie spełnia ich warunki:
Jej przeszłość jest znana, jest młoda, poza tym Korunia jest przecież idealna :loveu:
Zobaczymy co z tego wyjdzie. W każdym razie domek jest przez nas sparwdzony:)

Posted

Shila , tak się teraz nazywa :loveu: jest już w nowym domku. Państwo są w niej zakochani, pojechałam z nimi do domu, gdzie jeszcze rozmawialiśmy no i wykąpałam sunieczkę. Haha, przynajmniej ja będę ta zła :diabloti: Malutka ma trochę łupież, ale ogólonie wszystko z nią w porządku:) 16 października jest umówiona na sterylkę. A w tym tygodniu jesteśmy umówieni na wspólny spacer z psami. Tylko się obawiam , że psa rozpuszczą , hihihi, będzie ich oczkiem w głowie:loveu:

Posted

Chciałam cos napisać o naszym nowym piesku,ale widzę,że Kasia już mnie ubiegła:). Szila tak sie zmęczyła tym kąpaniem, że teraz grzecznie leży na swoim posłaniu( jest bardzo mądra, od razu wiedziała, że to jej łóżko będzie:)). my też teraz musimy troszkę odpocząć, bo od rana bylismy nie mniej niz ona zestresowani:). wkrótce dołączymy zdjęcia, ale czujemy,że będzie to najukochańszy pies pod słońcem:)

Posted

justika napisał(a):
Chciałam cos napisać o naszym nowym piesku,ale widzę,że Kasia już mnie ubiegła:). Szila tak sie zmęczyła tym kąpaniem, że teraz grzecznie leży na swoim posłaniu( jest bardzo mądra, od razu wiedziała, że to jej łóżko będzie:)). my też teraz musimy troszkę odpocząć, bo od rana bylismy nie mniej niz ona zestresowani:). wkrótce dołączymy zdjęcia, ale czujemy,że będzie to najukochańszy pies pod słońcem:)

woitamy na watku
cieszymy sie ,ze Shilunia znalazla taki fajny domek,
czekamy na fotki i zyczymy powodzenia!

Posted

Ale fajno, że wpadłaś Justyna :multi: ja tu z niecierpliwością czekam również, ale nie spieszcie się na razie, tylko Szilunię wymiziajcie od nas :loveu:
Gośka tak też i będzie , że Xmatrix będzie sąsiadeczką pełną gębą :eviltong: