szajbus Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 [FONT="]" cicho cichutko szepczą usta moje wymawiając imię twoje ..." [/FONT] Quote
Alicja Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [FONT=Arial]Słoneczko :loveu:...dziś dołączyła do Was Ballada ....zaopiekujcie się Niunią ... :-(:-(:-( [/FONT][FONT=Arial] Ballado Słoneczko [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] Quote
Alicja Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 AlKil napisał(a):Aluś............dziękuję..... Ewuniu ...:glaszcze: Quote
Alicja Posted March 4, 2010 Author Posted March 4, 2010 [FONT=Arial]Harleyku znów powiększyło się Wam się grono za TM :-( , ale wierze, ze jesteście tam szczesliwi, tylko MY tak bardzo tęsknimy za Wami. Dziś podążył Tęczowym Mostem do Was Misiek - Lecter od naszej Agatki .... przyjmijcie go do siebie , pewnie dziś będzie jeszcze niesmiały ......i bądźcie jedną Rodzina ....czekajcie na Nas .... KOCHAMY WAS Misio ......:-([/FONT] [FONT=Arial][/FONT] Quote
fioneczka Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ... wszystkie nasze Serduszka są TAM razem ... bez bólu i cierpienia będą tam na nas czekały ... [*] ... śpijcie spokojnie Harleyku a Ty uważaj bo Fioneczka zaczepny bojówkarz jest ;) ... patyka za nic w świecie nie odda Quote
Alicja Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 [quote name='fioneczka']... wszystkie nasze Serduszka są TAM razem ... bez bólu i cierpienia będą tam na nas czekały ... ... śpijcie spokojnie Harleyku a Ty uważaj bo Fioneczka zaczepny bojówkarz jest ;) ... patyka za nic w świecie nie odda Asiu ....Harleyek to Psi Anioł i chociaż patyki to jego miłość to odda Fionce patolka ;) Quote
Alicja Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Teraz już z Wami jest Rotti , Sabinka , Talcoot.... One napewno wygłaszczą Was od Nas Quote
Alicja Posted March 31, 2010 Author Posted March 31, 2010 [FONT=Arial]Harleyku :loveu: , wiem , że TM jest dla Wszystkich Naszych zwierzęcych przyjaciół ....dziś dołączył do Was Oranżuś ... legwanek :-( , pewnie już teraz bryka ze Smoczycą Łukasza ... ale opiekujcie się Nim i czekajcie TAM na NAS :glaszcze:[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] Quote
fioneczka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 moje szyszkowce ... takie małe aligatorki też za TM a Smoczusie są cudowne ... tak jak Piesionki Quote
Alicja Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 [FONT=Arial]Dziś o 20 podążyła drogą za TM Białeczka ....wiem , że już jesteście razem ........ [/FONT][FONT=Arial] [/FONT] Quote
Tengusia Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 kolejna psina ktora odeszla zbyt wczesnie [*] ... ech :( Quote
pinkmoon Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Białka od ab-agnieszki? Co się stało? Ech.... [*] Quote
Alicja Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 [FONT=Arial]7 maja 2010 dziś Harley obchodziłby 10 urodzinki :-( Harley'ku pamiętamy NA ZAWSZE POZOSTANIESZ W NASZYCH SERCACH [/FONT] Quote
Alicja Posted May 8, 2010 Author Posted May 8, 2010 [quote name='sota36']Wpadam dzis... na spoznione Urodzinki. witaj Joluś .... a ja nadal cierpie że te urodzinki bez solenizanta u boku .... Quote
sota36 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 No niestety... odliczamy dni, miesiace od urodzinek, dat odejscia i ciagle tak samo boli... Quote
Recommended Posts