Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LAZY']Czy to boli tak samo jak te 20 miesiecy temu?:-( boli..........,
i każda rozmowa na Jego temat powoduje ,że oczy ,, się pocą '', ale czas pozwolił na to że pomiędzy łzami przemyka się uśmiech .

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:-( boli..........,
i każda rozmowa na Jego temat powoduje ,że oczy ,, się pocą '', ale czas pozwolił na to że pomiędzy łzami przemyka się uśmiech .

Boli! Kazdego dnia, tygodnia i miesiąca:placz:

Posted

[quote name='LAZY']Bardzo się boję tego bólu...bardzo.

Harleyku dla Ciebie...tak krótko byłeś z nami (')
:-(:-(:-(..................Paulinko , oby to nastąpiło jak najpóźniej .............zawsze będziemy razem .....

Guest Jamnik
Posted

Witajcie! 11.12.2005!! Przeklęta data.... ok 20 odszedł nagle ( najpewniej na zawał serca) napewno nagłe zatrzymanie krążenia mój UKOCHANY AMI.... Próbowałem reanimować- znam sie na tym bo miałem iść na weterynarie- ale bez leków to sobie mogłem... Po 30 minutach walki powiedzałem : Cześć stary kumplu! Nakryłem kocykiem i wstałem. Zawieźliśmy Amiego do kremacji bo nie byłbym w stanie Go odwiedzać. Dzioś jest ze mną Cudny Dobuś- Baron z Krakowskiego schrona.... Ami też był z tego schrona.... A ja, stary chłop ryczę za Amim jak dziecko. On umarł w kilkanaście sekund. To ja chciałem na siłę Go zatrzymać!!!!
Pomóżcie ni się pozbierać.... Proszę...

Posted

[quote name='Jamnik']Witajcie! 11.12.2005!! Przeklęta data.... ok 20 odszedł nagle ( najpewniej na zawał serca) napewno nagłe zatrzymanie krążenia mój UKOCHANY AMI.... Próbowałem reanimować- znam sie na tym bo miałem iść na weterynarie- ale bez leków to sobie mogłem... Po 30 minutach walki powiedzałem : Cześć stary kumplu! Nakryłem kocykiem i wstałem. Zawieźliśmy Amiego do kremacji bo nie byłbym w stanie Go odwiedzać. Dzioś jest ze mną Cudny Dobuś- Baron z Krakowskiego schrona.... Ami też był z tego schrona.... A ja, stary chłop ryczę za Amim jak dziecko. On umarł w kilkanaście sekund. To ja chciałem na siłę Go zatrzymać!!!!
Pomóżcie ni się pozbierać.... Proszę...wiem , jak ciężko jest się pozbierać ..........przezyłam te dni bez godzin i dat .......dobrze ze przyjąłeś do swego serca kolejną istotkę / serce jest pojemne , pomieści wielu ./
Naszych przyjaciół nie da się wspominać bez emocji , bez łez ......czas podobno leczy rany , nie wiem , u mnie tylko lekko zabliźnił .
Jak się pozbierać :shake:nie ma złotego środka , bo po prostu go nie ma :shake:musimy trzymać się razem , wspierać , pisać , rozmawiać , to trochę pomaga .
Kiedy jest mi źle czytam to wszystko co tu napisano od początku i nie kryję sie z tym ...płaczę :-(

Posted

Dzisiaj jest 3...
Ja nie mam swojej daty. Moja data jest 16.marzec. Dzien wkiedy świat stanał na głowie i czar prysł.

Pamietamy Harleyku. Wszyscy! (')

Posted

[quote name='rebellia']W pewnym moemncie rozpacz ustępuje zadumie... ale nigdy nie jest już tak samo... bo część serca jest TAM - za Tęczowym Mostemlecz pamięć jest wieczna ............może to kogoś śmieszyć , ale w moim domu od dnia smierci Harleya tj.od 3 sierpnia 2004 roku każdego wieczoru obok jego zdjęcia/ w pokoju syna / płonie swiatełko :-(

Posted

Ja z Psotusią rozmawiam każdego dnia. Dochodzę do jej zdjęcia, i mówie do niej. Mślę,że każdy sposób jest dobry żeby zabić choć odrobinę tej ogromnej tęsknoty, mieć poczucie jakiejkolwiek bliskości z psiakiem. Dla ciebie jest to światło, dla mnie rozmowa, dla innych odwiedzanie grobu. W ten sposób czcimy pamięć o nich, a to dla nas przecież takie ważne.
Przeicież to były nasze kruszynki, które kochały nas bezgranicznie i bezinteresownie.
A o ilu z ich myślimy, ktorych nigdy nie znalismy, a odeszły niekochane, zapomniane i poniżane? Jest ich tak wiele, a kochamy je wszystkie.Nie wstydze sie swych uczuc i podobnie jak ty piszę o nich i jest mi lżej na sercu. Pozdrawiem serdecznie.

Do Jamnika- załóż swojej psince stronke, pisz o niej , do niej- na tej stronce poczujesz jej bliskośc . Na rozpacz nie ma lekarstwa. Tęsknic będziesz zawsze, bo kochałeś. A miłosci nie da sie zapomniec!

Posted

Dzis jest 10 kwietnia minelo 4 miesiace od smierci mojego Boska, a ja nie moge sie z tym pogodzic on mial niecale 8 lat, byl moim ukochanym chlopaczkiem.
Jamnik bardzo mi przykro. Nie da sie pomoc to trzeba przezyc, zaloz mu temat w Teczowym Moscie i pisz o nim i do niego. To pomaga

Posted

Niunieczku , dziś dołaczyła do Ciebie Lazy , coraz tam szumniej i gwarniej się robi za Tęczowym Mostem a u nas coraz ciszej i smutniej .........

wyjrzyjcie to dla Was to światełko

Posted

pewnego dnia to nastąpi... u mnie to już nastąpiło i nie ostatni raz....:-( Widze że slop ma już dużo przyjaciół w niebie i napewno jet im tam dobrze... Wierze w to:-(
wciąż nie moge się przyzwyczaić :(
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Posted

Święta .......... znów bez Ciebie w domku .........
myślę ,że miło je spędzasz ze swoimi przyjaciółmi i oczywiście z najlepszym kumplem króliczkiem MAXIEM :loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Święta .......... znów bez Ciebie w domku .........
myślę ,że miło je spędzasz ze swoimi przyjaciółmi i oczywiście z najlepszym kumplem króliczkiem MAXIEM :loveu:

Biegaja razem z Lazy:) Ale sie jutro objedza..hihih...nikt im nie bedzie załował!

Posted

LAZY napisał(a):
Biegaja razem z Lazy:) Ale sie jutro objedza..hihih...nikt im nie bedzie załował!
;)i nikt im nie będzie przygadywał ,że sępią .
Wesołych Świąt NASZE Słoneczka :loveu:

Posted

Byliśmy dziś u Niuńka w świateczne odwiedzinki:loveu: , cicho , zielono i tylko zezłościło mnie to iż ktoś wykopał sobie krokusy które tam posadziłam ...zostały tylko dziurki :shake:. Specjalnie nie plewimy , pozwalamy kwiatkom zarastać i trawce żeby Harley miał spokój i pod samym ludzkim cmentarzem ci sami bogobojni ludzie potrafią ukraść z prywatnego terenu cebulki kwiatków :angryy:Całe szczęście ,że zostawili tulipanka :cool3:...mam nadzieję ,że zdąży Harleyowi rozkwitnąć .
Wesołych Świąt moje Słoneczko :loveu: