Alicja Posted July 21, 2009 Author Posted July 21, 2009 :-(....3 sierpnia zbliża się nieubłagalnie ....smutno mi ..... Quote
Alicja Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 jutro ...... 5 lat odkąd nie ma Cię wśród Nas :-( Quote
wykrywka Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 [quote name='Alicja']jutro ...... 5 lat odkąd nie ma Cię wśród Nas :-( JEST Z NAMI NADAL. ... i będzie dopoki będziemy o Nim pamiętać,wspominać Go i mówić o Nim. Wiem również jak brakuje jego bezpośredniej obecności,spojrzenia,zapachu .... . Quote
Alicja Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 Niunieczku ......na zawsze jesteś z Nami :-( Quote
sota36 Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Harleyku, Twoja Pancia mowi do Ciebie "Ninieczku", tak slodko. Dzis mija juz ponad 1500 dlugich dni, od kiedy postanowiles zamieszkac po drugiej stronie Teczy. Niby duzo, niby malo... Bol i przeogromna milosc nie zna zadnej miary, a serducho zawsze bedzie pelne Ciebie. Badz tam szczesliwy i czekaj... Quote
Dariette. Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Harleyku, piesku, zaopiekuj się moim Aniołkiem, na pewno będziecie TAM razem. Quote
Alicja Posted August 8, 2009 Author Posted August 8, 2009 Harley to taki dobry duszek :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 [quote name='szajbus'] wszystkie tam wędrują .... Quote
Alicja Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Czy dotarłeś bezpiecznie, kochany, po drabinie z bielutkich obłoków do tęczowej, świetlistej bramy? ...Uchylona, choć nie słychać Twych kroków. Wsuń łapeczkę w szparę - w tę niebieską, teraz główkę; widzisz most? – piękny pewnie! Nie bój się, podążaj jak ścieżką, drugi brzeg to Twój dom, choć beze mnie. No a ja, chociaż serce mi pęka, myślę tutaj o Tobie z uśmiechem, przecież wiem, kto na Ciebie tam czeka. Znam ich, wiedzą że idziesz. Już lepiej? Bądź szczęśliwy w tęczowej krainie, ja swą miłość Ci czasem podeślę, - zbieraj ją, gdy do Ciebie dopłynie, ale czasem odwiedź, choć we śnie. Quote
Alicja Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Akadna napisał(a):Piękne, Alicjo. :( Harleyku znalazłam to dziś u Lagunki i musiałam dać Harleykowi czytałam u Ciebie o Vectorku :-( Harley odszedł w wieku 4 latek :shake: Quote
Alicja Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 sota36 napisał(a):Alus, moge wstawic ten wiersz Toniowi???? Joluś wstawiaj . Szajbus , dzięki Quote
Agga Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Harleyku co tam porabiasz. Pewnie korzystasz jeszcze z promyków słońca i się wygrzewasz. Quote
Alicja Posted September 28, 2009 Author Posted September 28, 2009 [FONT=Arial]zaopiekuj się Harleyku Ambulkiem .... nie udało się chłopaczkowi w nowym życiu :-([/FONT] Quote
szajbus Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [FONT="]„Można odejść na zawsze, lecz stale być blisko”[/FONT] Quote
szajbus Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Z radości powstał smutek Z codziennych uśmiechów powstały słone łzy Z wesołych dni powstały szare, puste sny. Pamiętam Quote
Recommended Posts