sota36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Alus... nie musisz przypominac nam Harleya (choc fajnieogladac te fotki...), On jest w naszych serduchach. Quote
Alicja Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='sota36']Alus... nie musisz przypominac nam Harleya (choc fajnieogladac te fotki...), On jest w naszych serduchach. nie mam innych więc Te chcę mieć w jednym miejscu :loveu: Quote
sota36 Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Alus... ja tez mam malutko fotek Tonia... Ale sA! Quote
Alicja Posted August 31, 2008 Author Posted August 31, 2008 ... a ja będę miała piękne tattoo z obiema moimi psimi miłościami .... Harleyem i Ozzym .... skomponowany tak aby były na nim oba moje najukochańsze psiaki ....na zawsze teraz już będą ze mną nawet jak kiedyś i Ozzul nas opuści Quote
wykrywka Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Niesamowity pomysł z tym tatuażem.Bardzo mi się podoba. Będzie można go podziwiać na watku ??? :crazyeye: Quote
sota36 Posted September 6, 2008 Posted September 6, 2008 Alus, a wiesz, ze ja od kilku miesiecytez sie nad tym zastanawiam! Tylko sie waham, by na skore przeciesc to, co sie ma w sercu... Quote
Alicja Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 wykrywka napisał(a):Niesamowity pomysł z tym tatuażem.Bardzo mi się podoba. Będzie można go podziwiać na watku ??? :crazyeye: w grudniu tak :multi: Quote
Alicja Posted September 6, 2008 Author Posted September 6, 2008 sota36 napisał(a):Alus, a wiesz, ze ja od kilku miesiecytez sie nad tym zastanawiam! Tylko sie waham, by na skore przeciesc to, co sie ma w sercu... ja chciałam tylko Ozzulka , to Paweł wpadł na pomysł z 2ma Quote
szajbus Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Alicjo, bardzo podoba mi sie ten pomysł! Dla ciebie Harleyku Quote
wykrywka Posted September 8, 2008 Posted September 8, 2008 Alicja napisał(a):w grudniu tak :multi: Mam nadzieję,że to nie znaczy " w grudniu - po południu :evil_lol:" Quote
Alicja Posted September 9, 2008 Author Posted September 9, 2008 [quote name='wykrywka']Mam nadzieję,że to nie znaczy " w grudniu - po południu :evil_lol:" to znaczy tyle że w grudniu są moje urodziny i to będzie mój prezencik urodzinkowy dla siebie;)...termin już zaklepany u tatooatora;) Quote
JustynaM. Posted September 9, 2008 Posted September 9, 2008 pomysl z tatuazem nietuzinkowy -z checia bede podziwiac to dzielo jak tylko wstawisz fotke na forum :) Quote
wykrywka Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 Poczekamy do grudnia.Jakoś zleci. Harley i Ozzulec razem z panią :roll: Quote
LAZY Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Ależ super pomysł! Kiedy ten grudzień, no kiedy...:mad: Quote
Alicja Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 do grudnia pozostało 2 i pół miesiąca .....umówiona jestem na :multi::multi::multi:5 grudnia :evil_lol: Quote
LAZY Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja']do grudnia pozostało 2 i pół miesiąca .....umówiona jestem na :multi::multi::multi:5 grudnia :evil_lol: Słyszysz Harleyku co się tutaj wyrabia! Twoja Pani szaleje z miłości do Ciebie i Ozzulca:loveu: Quote
szajbus Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Szaleje, ale nie ma się co dziwić. Harleyku, pamiętam Quote
sota36 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Harleyku, nasz pregowany Przyjacielu - pamietamy o Tobie w ten szczegolny Zaduszkowy Psi Dzien i zawsze. Quote
Recommended Posts