Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ech łza się w oku kręci... Straciłam mojego ukochanego boksera Baksia 24.08.2004 i do tej pory nie mogę się pozbierać. To wciąż tak bardzo boli...

• 2 weeks later...
Posted

W piątek minął kolejny , już 10 miesiąc ,odkąd odeszłeś od nas ciałem.Duszą nadal jesteś z nami , w naszych sercach ,w naszym codziennym życiu , w rozmowach, na zdjęciach .Kochamy Cię .

• 2 weeks later...
Posted

za miesiąc i 9 dni minie rok , odkąd nie ma Ciebie z Nami :(
Tak miło było w wakacje chodzić na długie spacerki do lasu , pod jarzębinkę.....
Jest Ozzy :) ale Ciebie nie ma :cry: ..............

Posted

W niedzielę minie 11 miesięcy odkąd pozegnałeś Nas , tutaj na ziemi.
Nadal się o ciebie pytają .... co się stało.....
jeszcze nie umię o tym rozmawiać :(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Dziś mija rok , kiedy czekałam z nadzieją na schodach lecznicy a ty byłes tam operowany .Słuchałam każdego szmeru dochodzącego z pomiaszczeń ,czekałam aż pozwolą mi do ciebie wejść .Obudziłeś się , byłam przy Tobie wszystkie te długie godziny i wieczorem przyjechaliśmy do domu.Wszyscy tam na Ciebie czekali , babia , dziadek , Kuba , c.Dagmara .Byliśmy z Tobą .Każdy martwił się i troszczył o Ciebie i ty o tym wiedziałeś :cry: .Tak bardzo mi żal .
Są to dla mnie teraz najtrudniejsze dni :( , nie wiem jak uda mi się przetrwac jutro :(
Mija rok a to jeszcze bardziej boli :cry: :cry: :cry:
Wierzę jednak że się jeszcze kiedyś spotkamy na zielonych łąkach za Tęczowym Mostem

HARLEY'ku tak bardzo Cię KOCHAM :cry:

Posted

Alus - nie wiem co napisac, znow mam lzy w oczach, ale wiem dzis i jutro bede z Wami wszystkimi myslami, sercem , wiem jak to boli i ten bol jest najgorszy, ale przetrwamy, przetwamy i nie zapomnimy, bo ogrom milosci dla Nich jest najwiekszy w calym Wszechswiecie.

Posted

Niesamowite...to już rok...a tak jakbym go wczoraj widziała...

Poryczałam się :( Ala, wiem,że Tobie jest dzisiaj niezmiernie ciężko.Trzymaj się,jesteśmy z Tobą!

Posted

Dziś 3 sierpnia 2005 roku mija rok od dnia kiedy Nas opuściłeś :( Ale opuściłeś tylko ciałem , bo Twój dobry duch pozostał z Nami w naszym domu , a pamięć o Tobie w Naszych sercach.
W swoim życiu nie spotkałam nigdy wcześniej tak łagodnego i spokojnego psiaka jak TY :( , byłeś chodzącym dobrem i cierpliwością.
Tak bardzo Nam CIEBIE brak .W ostatnich dniach często odzywały się w pamięci wspomnienia tych ostatnich dni :cry: Za niecałe 16 godzin minie równy rok , a mnie wydaje się jakby to było wczoraj.Ból jest ten sam.
KOCHAMY CIĘ HARLEY'ku

:cry: :cry: :cry: