Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 986
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

popłakałam się... i jeszcze Galuś się u Was znalazł.... dziękuję...

czekają...i wyjdą po nas...ja w to wierzę...

[*]
dla wszystkich..małych i duzych...porzuconych i kochanych.... dla tych, którzy już nie czują bólu i biegają po niebieskich połoninach....

• 3 weeks later...
Posted

[FONT=Arial]Harleyku .....Dziś o 21.15 za Tęczowy Most pobiegł do swojej Sabinki-Słoninki,Boogajski .....[/FONT]

[FONT=Arial]dołączył do Szelmy vel Kissi ,która odeszła 21.02 w dniu swoich 10 tych urodzin [/FONT]

• 1 month later...
Posted

[FONT=Arial]Radosnych Świąt Kochany .... dla Ciebie , Kamy , Klocusia , Jenny ,Lazy ,Lilith , Kano , Sary , Maxa , Atosa, Raptuska , Fionki ...i wszystkich Naszych najukochańszych Przyjaciół którzy już mieszkają za TM [/FONT]...

• 2 weeks later...
Posted

[FONT=Arial]Dzisiaj Harley'ek obchodziłby z Nami swoje 11 urodzinki ... teraz obchodzi je ze swoimi Przyjaciółmi za TM ....

[/FONT]

[FONT=Arial]Harley'ku ... życzę Tobie i Sobie z okazji Twoich urodzin ....spotkania za TM kiedyś tam .....[/FONT]

[FONT=Arial]HARLEY'ku

na zawsze w Naszych Sercach ....
[/FONT]

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

[FONT=Arial]Harleyku .... przyjmijcie ciepło za TM Henia :-(...smyka kochanego , synusia Bazyla i Dulki , ... Bastera-Protona Bullurukhai ... niedawno , bo 17 maja obchodził swoje 1sze urodzinki a teraz pozostała po nim ogromna pustka , smutek i niewyobrażalne cierpienie w jego domu i w wielu sercach .
Odszedł przez nieuctwo weterynarzy .... znam to bo Ty też straciłeś życie przez to że ktoś udawał mądrego .

Smutek zamieszkał w kolejnej Rodzinie :-(

Heniutku .....:placz:[/FONT]

[FONT=Arial]
[/FONT]
[FONT=Arial]Wydaje się jakby wczoraj kiedy nosiłam Cię na rękach .....:-([/FONT]

[FONT=Arial]
Pożyczyłam foteczkę , myślę , że w obliczu tego smutku nie będziecie mi mieć za złe [/FONT]

Posted

[FONT=Arial]7 lat ....niby dużo czasu ...a pamiętam wszystko jakby to było wczoraj :shake:... ostatnie dni , godziny , minuty ...potem już ułamki sekund i najcięższe pożegnanie z TOBĄ ...NA ZAWSZE ...Mój PRZYJACIELU :-(

7 lat temu , 3 sierpnia opuścił Nasz dom .... Harley , Nasz najwspanialszy PRZYJACIEL

[/FONT]

[FONT=Arial]

Dla Ciebie
NASZ PRZYJACIELU
[/FONT]

[FONT=Arial]Zapłacz
Kiedy odejdzie,

Jeśli cię serce zaboli,

Że to o wiele za wcześnie

Choć może i z Bożej woli.

Zapłacz

Bo dla płaczących

Niebo bywa łaskawsze

Lecz niech uwierzą wierzący,

Że on nie odszedł na zawsze.

Zapłacz

Kiedy odejdzie,

Uroń łzę jedną i drugą,

I.. przestań

Nim słońce wzejdzie,

Bo on nie odszedł na długo.

Potem

Rozglądnij się w koło

Ale nie w górę

Patrz nisko

I.. może wystarczy zawołać,

On może być już tu blisko...

A jeśli ktoś mi zarzuci,

Że świat widzę w krzywym lusterku,

To ja powtórzę:

On wróci

Choć może i w innym futerku..
[/FONT] [FONT=Arial]
Franciszek Klimek -autor[/FONT]

Posted

Harleyu, przed te 7 lat pewnie tam się zadomowiłeś. Ciągle przybywają do ciebie nowi przyjaciele, a my tu za Wami tęsknimy i czekamy na spotkanie...

[']

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[FONT=Arial]w tragicznym zdarzeniu odeszła ISHI ...sunieczka której szukanie domku pilotowałam wraz z Wojtkiem , który ją znalazł w Jankowicach Rudzkich

...zaopiekuj się Nią Mój Przyjacielu [/FONT]

http://www.dogomania.pl/threads/179446-ZA-TM-*-...-%28Jankowice-Rudzkie-znaleziona-sunia-AST-ma-dom!?p=14051679#post14051679