Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BOLEK, pieszczotliwie.... BOLUŚ
:cool3::loveu:
...dla bardziej wtajemniczonych...BOLECZEK
:cool3::loveu:;):cool3::evil_lol:

Połączone różne sesje zdjęciowe i uchwycone różne nastroje Boleczka

tu widać najbardziej jaki ze mnie "maluszek" :cool3::crazyeye::evil_lol::lol::diabloti::oops:

a tu od cioci Ani dostałem kosteczkę abym się troszeczkę pobawił... bo mi samemu smutno i nudno w swoim boksie :-(:cool3::roll::evil_lol:

Posted

Aukcja zrobiona : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=876311120
:)
Wyróżnienia : 12 zł- zawsze na początku (w teorii, bo w praktyce obecnie na pierwszych kilkudziesięciu stronach, ale z każdym dniem bliżej pierwszej strony ;)
2zł - pogrubienie, żeby się bardziej w oczy rzucało, z moich obserwacji takie zwykłe pogrubienie czcionki naprawdę zwiększa oglądalność:)
Czas trwania 14 dni.
Gdyby coś trzeba zmienić to dajcie znać.
Powodzenia pieski!
:kciuki:

Posted

doddy napisał(a):
Dziewczyny napiszcie które psy jaki mają stosunek do innych zwierząt. Szukamy psów, które zgadzają się z innymi psiakami.

Z innymi zwierzętami zgadza sie tylko Mamba i Tico.
Bolek chyba jest niesprawdzony.

Posted

z tego co wiem Muszkieter staje dęba gdy na spacerze widzi inne psy, mimo, że mieszka w budzie a ze cztery mety od niego mieszka lolek to ten mu o dziwo nie przeszkadza.

Lolka nie znam. W schronie od niedawna.

Bolek jest w boksie sam. i coś trudno o nim powiedzieć, bo nie miałyśmy jeszcze przyjemnośći go wyprowadzać, a pewnie z powodów na swoje gabarytu nie mieszkał do tej pory z innym psiakiem

Tico - jest obecnie w szpitaliku, "mieszka" z innym psiakiem, rasy colli "Collinem", --> bez zwad i nieporozumień.

Posted

Prostuję Muszkieter nie staje dęba tylko nieruchomieje i bulgocze:)
ale ja pamiętam czasy kiedy mieszkał w boksie z innym Astem i Rottkiem. I... nie było awantur.

Posted

Anja2201 napisał(a):
A Bolek był z Bułką w boksie i też było ok .

Pamiętam, że tam któreś dominowało, ale nie pamiętam które. No do pogryzień nie doszło.

Posted

NusiaiJa napisał(a):
A staje dęba to nie to samo co nieruchomieje?

a właśnie zapomniałam, że bulgocze.

kiedy to musiało być, że on w boksie mieszkał z innymi psiakami

Gdybyś zapomniała to do schroniska biegam od przeszło dwóch lat z przerwą.
Jego imię właśnie się wzięło od tego. To był boks trzech muszkieterów.
Muszkieter początkowo miał na imię Atos. Ale potem jak koledzy z boksu poszli do adopcji utarło się, że muszkieter.

Staje dęba to chyba na kończynach dolnych z przednimi w górze?

Posted

ocelot napisał(a):
Pamiętam, że tam któreś dominowało, ale nie pamiętam które. No do pogryzień nie doszło.

Z tego co ja pamiętam to tam właśnie niewielkie kłutnie były , ale nic poważnego się nie działo . Moim zdaniem to normalne , że jak dwa psy długo siedzą w boksie bez spacerów , to zacynają się "kłucić"

Posted

oo..czuje sarkazm...:sadCyber:
chyba nie jestem tu mile widziana.... coś ocelot na mnie wk***:baddevil:***ny, nie wiem za co...:niewiem::niewiem:

to idę i nie będę przeszkadzać więcej fachowcom!:scared:
:sadCyber::sadCyber:

• 2 weeks later...
Posted

Czy był w ogóle jakiś odzew z allegro? bo astki najczęściej były odwiedzane i kilka osób obserwowało, więc miałam nadzieję, że coś się ruszy...a tu cisza?