ocelot Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 [quote name='aga_1234']ja zaglądam i:placz: nad losem psiakow, gdyż wiem jak jest w Tomaszowie.Shiro z forum niebieskiego astowego jest z Tomaszowa. Dajcie psiaki na niebieskie forum o ile ich nie ma...[/quote] Nie wiem czy są na niebieskim forum... Czyli byłaś u nas. Quote
aga_1234 Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 bylam niestety. http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=45&t=1953 zapraszam na bazarki bazarek 38 pozycji dla chudzielców na Asty z Łodzi ceny i opisy już sa do 28.09.09 dla dziewczynki ciuszki na asty z Łodzi do 29. 09.09 Quote
ocelot Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [quote name='aga_1234']bylam niestety. Shiro :P • AMSTAFF - PSY - bez rodowodu/AMSTAFF - MALES - without pedigree • http://amstaff-pitbull.eu • Forum miłośników wszystkich bullowatych. zapraszam na bazarki bazarek 38 pozycji dla chudzielców na Asty z Łodzi ceny i opisy już sa do 28.09.09 dla dziewczynki ciuszki na asty z Łodzi do 29. 09.09 A to ja go miałam przyjemność poznać:):):) Quote
agaga21 Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 http://th.interia.pl/50,gdc8fd4dd3005396/i959377.jpg przepiękny! wiadomo coś o nim? Quote
ocelot Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 A niewiele... Niecałe dwa tyg. w schronisku... Dowiem się w przyszłym tyg. więcej, albo zadzwonię. Quote
Jo37 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Podniosę . Moze ktoś wypatrzy psiaka dla siebie. Quote
ocelot Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 I mamy problem. Któryś amstafów, ale nie wiem który, czy nie nowy jakiś się poddał, tęskni za właścicielem tak, że nie przeżyje. Przestał jeść...:-( Quote
ocelot Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Pomocy pilnie potrzebuje Czaruś jutro więcej zdjęć Czarek chudnie w oczach, coraz mniej je. Bardzo tęskni za właścicielem. Mamy poważne obawy, że on schroniska nie przeżyje. Wątek Czarka - amstafa, który się poddał. Czaruś - Ast - nieknie w oczach Quote
NusiaiJa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 dzisiaj podniósł się z legowiska na mój widok, ale taki raban psinki wzniosły szpitaliku że musiałam dać szybko z tamtąd drapaka. chudziutki, żeberka już na wierzchu.... pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
NusiaiJa Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 dla porównania filmik z przed dwóch tygodni:-(:shake: YouTube - amstafik Quote
doddy Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Dziewczyny, jak sobie w schronisku radzi Luno? O Muszkieterze wiemy, o Czarusiu też a cicho się zrobiło o Luno i Myszce. I jak Buła w nowym domu? Quote
ocelot Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 [quote name='doddy']Dziewczyny, jak sobie w schronisku radzi Luno? O Muszkieterze wiemy, o Czarusiu też a cicho się zrobiło o Luno i Myszce. I jak Buła w nowym domu?[/QUOTE] Luno na razie spokojnie. Siedzi sam w boksie na kwarantannie, Mysza wysterylizowana poszła migiem do nowego domu, nie wiemy jakiego... Od Buły wieści brak. Natomiast nowy bullowaty jest od niedzieli, zostawiony na półmetrowym sznurze przy drzewie, ale na razie zdjeć brak. Quote
alba Posted October 29, 2009 Posted October 29, 2009 No to już piszę co u Bułki, wspaniale dogadała się z moją drugą suką kaukaską. Ogólnie zabawie nie ma końca, dywan lata w te i we wte, demolują trochę dom jak się kotłują albo zabierają sobie piłkę nawzajem. Bułce się przytyło jakieś 6 kilo, więc już żeberek nie widać. Buła to takie psie ADHD ale szybko się uczy :), ciężko jej nawet zdjęcie zrobić, bo takie ruchliwe z niej stworzenie :) Quote
doddy Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Alba, bardzo się cieszę że Buła u Ciebie szczęśliwa. A została Buła? Quote
alba Posted October 30, 2009 Posted October 30, 2009 Tak imię zostało bo było bardzo adekwatne do tego co pierwsze dorwała w kuchni. Suchą na wiór bułkę z kaloryfera :) Quote
ocelot Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 Czarek pojechał... Dwa nowe Asty przybyły. Stan nadal cztery. Quote
jayo Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 Sorki za offa, ale szukam kogos z okolic do tego watku: suka w ciąży na stacji Orlen-Wólka Jagielczyńska- pomocy! - Dogomania Forum Cioteczki, poszukujemy pomocy w odłowieniu suni ze stacji beznzynowej pomiedzy Rawa Mazowiecka a Tomaszowem. Mamy dla niej kojec pod Warszawą, ale nie mamy jak jej dojechać na łapankę. Quote
ocelot Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 A ja się odważyłam i.... pomaszerowałam z Muszkieterem na spacer:):):)Bedą zdjęcia na potwierdzenie słów:):) Muszkieter jest silny jak stado słoni, ale nie ciągnie na smyczy wcale. Zero problemu. Uwielbia wodę:)Wlazł nam do Pilicy i sobie się pluskał:)Wytarzał się w piachu i trawie. Boi się kagańca strasznie, nie wiem dlaczego, ale musiał go mieć, łapie w zabawie rękę ale nie gryzie. Chyba był uczony łapania gałęzi, bo podskakuje do wyciągniętej ręki, jakby właśnie chciał capnąć gałąź czy kija, nie wiem, nie znam się na tresurze. Nie przepada za innymi psami, jak widzi jakiegoś to: staje..., nieruchomieje, zastyga jak pomnik i zaczyna bulgotać, warczeć. Dlatego nieco drogi nadłożyliśmy i unikaliśmy psich kolegów. Aha mostu żelaznego się boi, ale kto by nie?:) Quote
agaga21 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 co z transportem dla maluszka? czeka na niego domek w lublinie, dziewczyna podobno się kontaktowała z którąś z wolontariuszek. szukacie transportu? bo nie widziałam żadnego apelu o pomoc:shake: Quote
ocelot Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 agaga21 napisał(a):co z transportem dla maluszka? czeka na niego domek w lublinie, dziewczyna podobno się kontaktowała z którąś z wolontariuszek. szukacie transportu? bo nie widziałam żadnego apelu o pomoc:shake: Oczywiście, że apel est na wątku transportowym. Quote
Recommended Posts