Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asty i w typie :

[SIZE="4"]Muszkieter , bardzo garnie się do ludzi , uwielbia zabawę z piłką co widać na zdjęciach , niestety jest już długo w schronisku , jednak mimo teo nie stracił jeszcze wiary w ludzi .Mam nadzieje , że nie zdąży bo znajdzie domek . Ma około 4 lat .
Na spacerze : Muszkieter jest silny jak stado słoni, ale nie ciągnie na smyczy wcale. Zero problemu. Uwielbia wodęWlazł nam do Pilicy i sobie się pluskałWytarzał się w piachu i trawie.

Boi się kagańca strasznie, nie wiem dlaczego, ale musiał go mieć, łapie w zabawie rękę ale nie gryzie. Chyba był uczony łapania gałęzi, bo podskakuje do wyciągniętej ręki, jakby właśnie chciał capnąć gałąź czy kija, nie wiem, nie znam się na tresurze.

Nie przepada za innymi psami, jak widzi jakiegoś to: staje..., nieruchomieje, zastyga jak pomnik i zaczyna bulgotać, warczeć. Dlatego nieco drogi nadłożyliśmy i unikaliśmy psich kolegów.

[SIZE="3"]Więcej zdjęć : strona 8

Kontakt w sprawie adopcji: 798-211-667 , 604-416-873

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE="4"]Bolek , Też przyjaźnie nastawiony do ludzi , delikatnie acz konsekwentnie domaga się pieszczot , nie jest nachalny . Bardzo kochany i spokojny , zawsze bardzo delikatnie prosi o głaskanko , mam wrażenie że ten psiak śmieje się całym ciałem .Ma około 2 lata

[SIZE="4"]Więcej zdjęć str.11

Posted

Mamba , mix asta
młoda, roczna suczka. Jest krótko w schronisku, można powiedzieć świeży nabytek. Trafiła do nas bardzo wychudzona, ale nabiera już na szczęście ciałka. Na spacerach grzeczna, posłuszna, pragnąca każdą chwilkę spędzić na chodzeniu, przytulaniu i głaskaniu. Mamba jest młodziutka i z racji tego figle i psoty jej w głowie. Pięknie się bawi z innym psami. Sama zachęca i inicjuje zabawę.

Więcej zdjęć na stronie 9

Posted

[SIZE="4"]Tico
Jest króciutko, na razie na kwarantannie. Nie ma roku to pewne. Jest strasznie wesoły i przyjacielski.
Nie wiem tylko czy jest bardziej astowy czy boksiowy. Niech sie specjaliści wypowiedzą.

Tico bardzo potzrbuje pomocy , zamarza w schronisku .

[SIZE="3"]Więcej zdjęć na stronie 10

Posted

Wszystkie nasze asty potrzebują pomocy.
Ja najbardziej jestem za Muszkieterem. Znam go najdłużej. Od początku jego pobytu w schronisku, a to juz przeszło rok niestety.
Muszkieter jest pierwszym astem,który mnie przekonał tak naprawdę do psów typu bull. Miałam uprzedzenia muszę przyznać.
Ale w nim jest tyle miłości, tyle radości. Że nie mogłam go nie polubić i uprzedzeń się wyzbyć.

Posted

[quote name='agaga21']dodałam całą czwórkę do astków na naszej klasie:
Logowanie do nasza-klasa.pl

mam uwagę do allegro. nie ma w aukcjach podanego numeru tel.jest tylko w jednej. ludzie są wygodni, nie chce im się szukać. proponowałabym je dodać ;)

Dzięki ja jetem początkująca jeśli chodzi o allegro to dla tego :oops:

Posted

Czy psiaki szukają domów tymczasowych? Albo na przykład potrzebują aby je zabrać ze schroniska?

Czy Buła dogadałby się z 2 suniami? W tym z pekińczykiem?

Posted

doddy napisał(a):
Czy psiaki szukają domów tymczasowych? Albo na przykład potrzebują aby je zabrać ze schroniska?

Czy Buła dogadałby się z 2 suniami? W tym z pekińczykiem?

Może być tak, że będą potrzebowały.

Nie mam gwarancji. Była z jedną sunią w boksie i było w porządku, teraz jest z Luno i też chyba ok. Ale... one często nas szokują po wyjściu z boksu i na plus i na minus.
Właściwie to my psiaków nie znamy. Tyle co głaskanie przez kraty.
Najwięcej wiem o Muszkieterze, ale z racji opowiadańweterynarza i pracowników.