Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wasza delikatność nie zna granic :P Dlaczego nikt mi nie powiedział, że zdjęcia Dżeka widoczne są tylko do połowy i na większości z nich nawet go nie widać? :) Juz się poprawiam... mam nadzieję, że teraz się uda.

no i oczywiście dokładam Sabinkę i Kropka :) MIeszkają już razem, wydają sie być z tego faktu zadowoleni :), pięknie się bawią. Kropek przyzwyczaił się też do kropelek.. poczatkowo wpadał wręcz w histerię, musieliśmy dawać mu je oboje z TZ-tem, teraz radzę sobie sama. Aczkolwiek zastanawiam się jak to będzie ze zdejmowaniem szwów, tak przy okazji... kiedy dokładnie to wypada?

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

W tym miesiącu opłatę za hotelik pokryliśmy prawie w całości z datków od czytelników Pupili - resztę dopłaciłam.
[B]Evelin[/B] Twoją nadpłatę mogę przeznaczyć na następny miesiąc lub jeśli Ci potrzebne to prześlę na Twoje konto jak wolisz ??

Guest monia3a
Posted

Proszę wszystkich czytających i zaglądających do wątku chudzielców o trzymanie mocno zaciśniętych kciuków :roll: za jakieś pół godzinki Saba pozna fajnych ludzi mocno zainteresowanych jej adopcją :loveu:

Guest monia3a
Posted

Narazie nic nie wiem.
Dziewczyna była bardzo mocno zainteresowana Sabinką więc mam nadzieję, że się spodobała :)
Saba i tak jakby co pojedzie do nich w maju ponieważ w tym czasie wybudują dom. Pani zadeklarowała, że będzie się dokładac do hotelu jeśli się zdecydują.

Guest monia3a
Posted

Saba ma dom :multi:
Właśnie dzwoniła jej nowa Pani :)
Co prawda pojedzie najprawdopodobniej dopiero w maju ale Pani będzie dokładać się do hoteliku, będzie ją odwiedzać jak najczęściej. W ten wekeend pojadą poznać z Sabą ich pieska, a Sabunia dostanie paczuszkę świąteczną:roll:
Może nie jest to najlepsze rozwiązanie ale dziewczyna i tak czekała na dom od dobrych paru miesięcy. Pani będzie szukać jej DT pośród swojej rodziny więc może szybciej ja zabiorą ??

Posted

Dzisiaj byli Państwo Sabiny. Przywieźli prezenty dla niej i dla Kropka, bo tez ujął Ich za serce :) Sabina przywitała Ich bardzo radośnie, choć jak zwykle beze mnie na spacer wyciągnąć się nie dała...
A to zdjęcia z porannego spaceru
z koleżanką Yoko, która też czeka na swój wymarzony domek i zaprasza do swojego wątku...

ach!! zaraz Cię dopadnę!!

maltretujemy Kropka :)

a tu mnie nie widać, bo jakiś wilk chce mnie użreć w doopkę

Posted

Przyjechali z Hugo, ale było tak późno i na dodatek czekałam na dziewczyny, które miały przyjechać po Funię, że zdecydowaliśmy, że tym razem go na spacer nie weźmiemy. Byc może w święta do nas wpadną :)

• 3 weeks later...
Guest monia3a
Posted

Z najświeższych wieści:
Dzeki ma dom :multi: zostaje na stałe u Grety :multi: mam nadzieję potwierdzi moje słowa :cool1:

Pani Saby się nie odzywa, pisałam do niej maila i jak narazie cisza :shake:. Jeszcze chwilkę odczekam i trzeba będzie chyba znów robić zbiórkę na hotelik. A już miało być tak fajnie i tylko Kropek miał być przez nas opłacany ... ech

Guest monia3a
Posted

Słuchajcie własnie otrzymałam przelew na hotelik dla Sabinki od jej nowych Państwa :multi: nie rozmyślili się dalej są nią zainteresowani :multi: robię przelew dla Grety :loveu: dziękuję wszystkim chętnym pomóc ale w tym miesiącu nie potrzebujemy pieniążków na Sabunię.
Potrzebujemy za to kaski na hotel dla Kropka z padaczką, wątek: http://www.dogomania.pl/threads/177117-BiaA-ystok-Kropek-skazany-na-doA-ywotni-hotelik-bo-ma-padaczkAE jakby ktoś zechciał pomóc to będę bardzo wdzięczna :)