Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monia3a wrzuć mi koniecznie nr Twego konta.
W tamtym miesiącu dałam 60zł, ale w tym na razie mogę tylko 40.

Muszę jeszcze zaszczepić w końcu Krówkę (na którą ciągle nie ma chętnych:shake:) i kupić jej kolejną porcję karmy.
Ta małpa:evil_lol: nauczyła się przełazić przez płot w kojcu i przez ogrodzenie posesji i chodzi na łajzy. Wraca, ale włos mi się jeży na głowie, tam taka ruchliwa ulica...

Posted

[quote name='jaanna019']Nieśmiało przypominam, że czas przetrzepać skarpety, bo zbliża się czas opłaty za hotelik. Biedaczyska już miesiąc czekają w hoteliku na swój wymarzony dom.[/QUOTE]
Ja sie deklaruję na pare złotych;).I potrzebuje namiary jak przekazac kasiure.

Guest monia3a
Posted

[quote name='snoopy 3']Ja sie deklaruję na pare złotych;).I potrzebuje namiary jak przekazac kasiure.[/QUOTE]

Najlepiej osobiście jeśli możesz :) jak nie to podeślę Ci nr konta

Guest monia3a
Posted

Dziękuję wszystkim darczyńcom
Ten miesiąc mamy opłacony :multi:

Posted

Ogłosiłam psiaki na wszystkich stronach, na których mam konta. Widziałam że były robione im jakieś ogłoszenia, więc pewnie niektóre się zdublują ;) ale robione były już jakiś czas temu, więc chyba nie zaszkodzi odnowić.

zwierzęta > Ogłoszenia drobne Białystok Online - Portal Miejski Białystok (Bialystok)
Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białystok.
Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białystok. - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Warszawa
Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia
Ogłoszenia: Giełda Ogłoszeń :: drobne ogłoszenia: motoryzacja :: darmowe ogłoszenia: praca
Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białysto, psy, pozostałe, Białystok
Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białystok. - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe.
Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białysto - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne
Przygarnij Zwierzaka - Adopcje zwierz�t - Og�oszenia adopcyjne
Ogłoszenie nr 2851 - Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białystok. - ogłoszenia zwierzęta, psy, koty, tapety na pulpit - nasipupile.pl
oddam psa - Pragniemy przedstawić szczenięta urodzone 7 listop
ogłoszenia drobne > ojej.pl
Ogłoszenia Sprzedam - Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białystok.
Darmowe ogłoszenia drobne.pl - Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białystok. - Bezpłatne anonse i ogłoszenia.
Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białystok., Sprzedam/Oddam zwierzaka : Zwierzęta - Ogłoszenia, kupno, sprzedaż, wynajem
PIES - OGŁOSZENIA - OGŁOSZENIA BIAŁYSTOK - Autogielda.pl
Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białystok. - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl
Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białysto
- Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białystok.
Ogłoszenia Najpewniej.pl - Saba i Dżeki. Cudowne młodziutkie psiaki. Białystok. - Wielorasowe

Guest monia3a
Posted

agaciaaa suuuperrrr oczom nie wierzę :loveu: teraz tylko niech zacznie telefon dzwonić, może ktoś zaczarować go ;)

Guest monia3a
Posted

Poszukuję na cito transportu Sabci z hoteliku do Białegostoku na sterylizację, trzeba to w końcu zrobić, nie ma co odwlekać.

Posted

Saba czyli Sabina przyjechał do mnie w gości:lol: Na gościnnych występach zaserwujemy jej sterylkę:evil_lol: Miałam plan żeby ja przechować przez ten czas u Julki w pokoju, ale tak popiskiwała że mi jej się żal zrobiło i zaryzykowałam życie nasze i zwierzaków i pannę wypuściłam. Panna wyjątkowo kochana :roll: Jest bardzo zadowolona, że jest w domu z ludźmi, cały czas kogoś zaczepia podając łapki. Próbowała zająć kanapę ale jej nie dałam, bo inaczej to spałabym na podłodze. :evil_lol: Zwierzakami specjalnie się nie interesuje, ani psem, ani kotami, cała nastawiona jest na człowieka. Straszny z niej żebrak, spróbuj wejść do kuchni a ona już jest, siada grzecznie, błagalnie patrzy w oczy i ogonem zamiata podłogę. Wygląda po tym hotelowaniu cudnie, jest taka dostojna, silna, piękna suka.:loveu:
Teraz co chwila podchodzi do łózka i kombinuje jak tu cichcem się wcisnąć, kilka razy wlazła i skubana prosto z głową na poduszkę leci. Coś czuję, że jak usnę to i tak mi wlezie, nie wiem jak my się pomieścimy:cool1:

Guest monia3a
Posted

Wczoraj bardzo pozytywnie się zaskoczyłam widząc Sabinę i Dzekusia :) zmieniły się nie do poznania, Saba taka okrągła i zbita czyt. masywna oczywiście wpatrzona w Gretę - opiekunkę :) szczęśliwa, kochana. Dzekuś również zmienił się nie do poznania choć nadal szczeka ochrypłym glosikiem :D
Kurcze marzy mi się domowy DT dla Sabuleńki

Posted

Jak ja lubię te moje wszystkie tymczasy :diabloti: nawet taka Sabina.. niby wpadła z szybką wizytą a dostarczyła niezapomnianych przeżyć :evil_lol::diabloti: dzięki jej staraniom umyłam dziś schody na klatce prawie dwa piętra :cool1: Tak pięknie trafiła pawiem w ażury między stopniami, że obrobiła i te schody, na których stała i te piętro niżej :evil_lol:

Guest monia3a
Posted

Sabinka wygląda ślicznie, bardzo wypiękniała :)
Mam jej kilka nowych fotek postaram się niedługo wstawić, potrzebuje ona oddzielnych ogłoszeń bez Dzekusia. Dzekiego przez chwilę nie ogłaszamy być może będzie miał chłopak dom...

Guest monia3a
Posted

Jeszcze się nie cieszcie :) do końca jeszcze nie wiadomo ...

Guest monia3a
Posted

Dzwoniła dziś fajna Pani w sprawie Sabinki ale...niestety Sabcia nie pojedzie :(
Pani mieszka można powiedzieć na wsi, obydwoje są na emeryturze, w obejściu kury i kucyki. Latem przyjeżdzają wnuki i tu niestety nie pasuje, ponieważ Sabina nie lubi chłopców :(
Zaproponowałam Krówkę może choć dla niej się poszczęści...

Guest monia3a
Posted

Ciężko będzie znaleść dom bez dzieci czy wnuków.

Posted

[quote name='monia3a']Ciężko będzie znaleść dom bez dzieci czy wnuków.

bo to trzeba szukać młodego małżeństwa, które jeszcze nie ma dzieci. Sabinka źle reaguje na chłopców, bo się ich boi, widocznie, jakiś zrobił jej krzywdę:roll:, ale nie sądze, aby mogła miec złe zamiary w stosunku do maluchów, więc jak sie w domu sznycel pojawi, to na pewno go zaakceptuje:lol:. Jutro zamierzam zrobić wszystkim moim tymczasowiczom sesję zdjęciową, mam nadzieję, że na coś się przyda.
Tak wogóle to dzień dobry Wszystkim - kłania się tymczas Sabiny, Dżeka i Kropka:cool3:.
Tak jak napisałam sesja będzie jutro, ale dzisiaj tez kilka zdjątek zrobiłam i chciałabym pokazać je Wam.

A oto Dżeki - pies zaprzegowy. Na pierwszym zdjęciu na stake-outcie czyli w oczekiwaniu na bieg.

A tu już lecimy:multi:

Odpoczynek

...i relaks z pewną rudą pannicą:evil_lol:

Guest monia3a
Posted

Wczoraj dostałam niepokojącą wiadomość :shake:
Pani - była właścicielka Saby i Dzekusia była widziana na spacerze z dwoma owczarkami :mad:

Kuna a jak tam się miewa nasz Kropuś ?? Mieszka może już z Sabinką?

Posted

[quote name='monia3a']Wczoraj dostałam niepokojącą wiadomość :shake:
Pani - była właścicielka Saby i Dzekusia była widziana na spacerze z dwoma owczarkami:mad:
ja się nie znam na tym, ale czy Wy jako TOZ nie możecie ubiegac się o to, aby sądownie zabbroniono jej posiadac zwierzeta?

[quote name='monia3a']Kuna a jak tam się miewa nasz Kropuś ?? Mieszka może już z Sabinką?

dzisiaj łączymy kojce, bo wczorajszy deszcz uniemozliwił nam użycie elektronarzedzi. Kropek jest słodki, na spacerach gania i cały czas drze japę, piszczy miauczy, wydaje przeróżne dźwięki:loveu: Jest przyjazny do wszystkich psów z jakimi miał do tej pory styczność, zero agresji. Z Sabinką bawią się prześlicznie, oboje są karni, wiec na spacerach wogóle nie uzywamy smyczy. Zdjęcia mam i wtawię dzisiaj wieczorem, bo teraz tylko na moment wpadłam na dogo.

Guest monia3a
Posted

Z ostatnich wieści z pewnego źródła wynikało, że owa Pani zaginęła i zostawiła list pożegnalny.
Być może się odnalazła i wzięła kolejne stworzenia do zagłodzenia. Sama nie wiem.
Nie ma u nas prawa zabraniającego trzymania zwierząt, niestety. Trzeba się do niej przejechać i sprawdzić co się dzieje.
Poprzednia sprawa nie trafiła jeszcze do sądu a tu zaraz trzeba będzie rozpoczynać drugą.

Guest monia3a
Posted

Aha jakbym zapisała jego prywatną kom to ułatwiłoby sprawę ale ja sierota niestety nie zapisałam. Jutro poszperam w papierach może choć nazwisko odnajdę to zadzwonię bezpośrednio do komisariatu.