Kuna Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 karina1002 napisał(a):No wiesz, zdjęcia się zlewają..... Białe zdjęcie na białym tle, a w środku czarna plama........:p:evil_lol: A skąd ja Ci bardziej twarzowy śnieg znajdę? :eviltong: u nas tylko biały... Quote
Guest monia3a Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 I znów pada !!! :shake: Ja już nie mam gdzie go zwalać :mad: Quote
Kuna Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 [quote name='monia3a']I znów pada !!! :shake: Ja już nie mam gdzie go zwalać :mad: nam dzisiaj Wójt pośpieszył z odsieczą i przysłał ratrak, więc moja prywatna droga jest przejezdna :) Quote
Guest monia3a Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 A co tu tak cicho ?? Nikt już do nas nie zagląd ?? Sabinka: Dzekuś: Tak wysoko skacze Quote
Randa Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 No widać, ze dobrze się im wiedzie. A długo jeszcze tu będą? Quote
Guest monia3a Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Dzekuś zostaje u Grety na stałe :) zakochał się w bieganiu w zaprzęgu :) Sabinka posiedzi jeszcze do maja. Quote
jaanna019 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Śliczne te psiaki, radosne, szczęśliwe i takie niepodobne do zachudzonych bied, które widziałam pół roku temu :D Quote
plinka Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Byłyście w odwiedzinach? łaaaaaa jaki fajny śnieg :-D, nie to co w mieście syf :shake: Quote
Guest monia3a Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 plinka napisał(a):Byłyście w odwiedzinach? Byłam z Kariną :) Mam nadzieję, że jeszcze powtórzymy ten wypad choć raz ;) Super sprawa, psiaki cudowne, gospodarze przesympatyczni, pogoda nam dopisała - świeciło słoneczko, bez wiatru idealnie na spacer. Co prawda do domu wróciłam z wodą w butach ale warto było :) Następnym razem wezmę ze sobą gumiaki :evil_lol: już nie raz okazało się, że sa niezbędne w wyposażeniu psiarza :diabloti: muszę sobie jakieś kupić :roll: Quote
Guest monia3a Posted April 15, 2010 Posted April 15, 2010 Już niedługo maj i mam nadzieję, że zabiorą Sabinkę do DS :) Quote
Kuna Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Kilka zdjęć Dżekusia, chłopakowi tak się u nas podoba, że pomimo braku ogrodzenia możemy bez obaw puszczać go luzem :) tu, z naszymi klubowymi dziewczynkami Quote
Guest monia3a Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Zupełnie inny pies :) Podmieniłaś Greta Dzekusia na innego białaska ;) Quote
Kuna Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 Przypominam Sabinkę, która cały czas czeka na swojego człowieka Quote
Kuna Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Nie żebym cos do niej miała, bo kocham psine straszliwie, ale tak niestety, u mnie :( Quote
dreag Posted July 15, 2010 Author Posted July 15, 2010 Ale numer...:crazyeye:, przecież mieli ją zabrać w maju. Mam nadzieję, że nie okaże się, że jednak się rozmyślili. Chociaż z drugiej stony nie zdziwiłabym się, niektórzy tak mają...:roll: Nie odzywają się? To już u Ciebie siedzi prawie z rok, nie;)? Pamiętam, że akcja była w wakacje. Quote
Kuna Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Kochane, myslę, że nie ma co liczyć na tych ludzi... mieli zabrac Sabinke w maju, a tu lipiec sie kończy... Niedługo rok nam piknie, bo same wiecie, że wakacje to nie sezon na adopcje :( W każdym razie może znowu trzeba ruszyć z ogłoszeniami?? Quote
Evelin Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 a ta pani dokłada się nadal do hotelu? wiecie, ja jestem bardzo zrażona do jakichkolwiek rezerwacji,bo często tak to własnie wychodzi.. co za ludzie Quote
Guest monia3a Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Sabinka już od tygodnia u siebie :multi: było troszkę obaw i strachu ale dziś wygląda na to, że jest jej dobrze i Sabinka zaklimatyzowała się na dobre :loveu: Sprawa ucichła zero odzewu z komendy i jak zazwyczaj to bywa zapewne umorzą :angryy: Quote
Kuna Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 No miałam coś napisać, ale czekam na zdjęcia, mam ich co prawda kilka, ale w telefonie, a kabelka brak :(. W każdym razie mam kontakt z DOMKIEM codziennie i muszę przyznać, że lepszego sobie nie mogłam wymarzyć :D Hugo w Sabince zakochany, ona tez w końcu zapałała do niego uczuciem, LUDZIE wszyscy nia zauroczeni - ale to akurat wcale mnie nie diwi :) Pieski ładnie się bawią, razem śpią, maja tez na koncie zniszczenie pięknych szafek i dobranie sie do wiadra z karmą... Mam nadzieję, ze nie wiejdzie im to w krew, bo... no same wiecie... fajnie jak sa całe ;) Jak dostane zdjęcia na maila - wstawię. Quote
dreag Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Cieszę się jej szczęściem:lol:! Kuna Tobie podziękowania, że się nią opiekowałaś:loveu:. Pewnie ciężko się było rozstawać? Ale masz wiele pocieszycieli na 4 łapach, nie;)? Quote
Guest monia3a Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Aga to zmień mioże tytuł, że one już w nowych domkach :) Quote
Kuna Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Oj, nawet nie wiesz jak ciężko... w końcu rok u mnie była. Zresztą przekazanie Sabinki wiązało się z duzym stresem... nie będę się rozpisywać dlaczego, ale powiem Wam, że noc przed i pierwszą jej noc w nowym domu miałam nieprzespaną... ale tak jak powiedziałam jest dobrze, ba! wspaniale :) Z dzisiejszych wieści: Sabinka z Hogonem w perz obrócili poduszki :P, przekopali ogródek :D i nadal są wszystkim co najlepsze spotkało ich Państwa :P. Niemniej życze Im, żeby psiaki troche się uspokoiły, bo to może przestac być zabawne. Jestem umówiona na spotkanie, co prawda nie wiem kiedy, bo ciężko się wybrać, ale doczekać sie już nie mogę, żeby zobaczyć tę małą diablicę. A... to ważne, Sabinka ani razu nie załatwiła się w domu, ładnie sygnalizuje, gdy chce wyjść, a nawet uczy się od swego brata ;), że najlepiej załatwiać się poza własnym terenem. Wogóle, to co chwilę dostaję info, że jest najmądrzejszą suczką na świecie - nie do końca się z tym zgadzam, bo jeszcze pare takich mam :P, także komu, komu? :) Quote
Guest monia3a Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Kuna a zostawiłaś może umowę w lecznicy ?? Quote
Recommended Posts