Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karina1002 napisał(a):
No wiesz, zdjęcia się zlewają.....

Białe zdjęcie na białym tle, a w środku czarna plama........:p:evil_lol:

A skąd ja Ci bardziej twarzowy śnieg znajdę? :eviltong: u nas tylko biały...

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

I znów pada !!! :shake:
Ja już nie mam gdzie go zwalać :mad:

Posted

[quote name='monia3a']I znów pada !!! :shake:
Ja już nie mam gdzie go zwalać :mad:

nam dzisiaj Wójt pośpieszył z odsieczą i przysłał ratrak, więc moja prywatna droga jest przejezdna :)

• 2 weeks later...
Guest monia3a
Posted

A co tu tak cicho ?? Nikt już do nas nie zagląd ??

Sabinka:

Dzekuś:

Tak wysoko skacze

Guest monia3a
Posted

Dzekuś zostaje u Grety na stałe :) zakochał się w bieganiu w zaprzęgu :)

Sabinka posiedzi jeszcze do maja.

Guest monia3a
Posted

plinka napisał(a):
Byłyście w odwiedzinach?

Byłam z Kariną :)
Mam nadzieję, że jeszcze powtórzymy ten wypad choć raz ;)
Super sprawa, psiaki cudowne, gospodarze przesympatyczni, pogoda nam dopisała - świeciło słoneczko, bez wiatru idealnie na spacer. Co prawda do domu wróciłam z wodą w butach ale warto było :)
Następnym razem wezmę ze sobą gumiaki :evil_lol: już nie raz okazało się, że sa niezbędne w wyposażeniu psiarza :diabloti: muszę sobie jakieś kupić :roll:

• 1 month later...
Guest monia3a
Posted

Już niedługo maj i mam nadzieję, że zabiorą Sabinkę do DS :)

• 1 month later...
Posted

Kilka zdjęć Dżekusia, chłopakowi tak się u nas podoba, że pomimo braku ogrodzenia możemy bez obaw puszczać go luzem :)
tu, z naszymi klubowymi dziewczynkami

Guest monia3a
Posted

Zupełnie inny pies :) Podmieniłaś Greta Dzekusia na innego białaska ;)

• 1 month later...
Posted

Ale numer...:crazyeye:, przecież mieli ją zabrać w maju. Mam nadzieję, że nie okaże się, że jednak się rozmyślili. Chociaż z drugiej stony nie zdziwiłabym się, niektórzy tak mają...:roll:
Nie odzywają się?
To już u Ciebie siedzi prawie z rok, nie;)? Pamiętam, że akcja była w wakacje.

• 2 weeks later...
Posted

Kochane, myslę, że nie ma co liczyć na tych ludzi... mieli zabrac Sabinke w maju, a tu lipiec sie kończy... Niedługo rok nam piknie, bo same wiecie, że wakacje to nie sezon na adopcje :(
W każdym razie może znowu trzeba ruszyć z ogłoszeniami??

Posted

a ta pani dokłada się nadal do hotelu?
wiecie, ja jestem bardzo zrażona do jakichkolwiek rezerwacji,bo często tak to własnie wychodzi..
co za ludzie

• 2 months later...
Guest monia3a
Posted

Sabinka już od tygodnia u siebie :multi:
było troszkę obaw i strachu ale dziś wygląda na to, że jest jej dobrze i Sabinka zaklimatyzowała się na dobre :loveu:

Sprawa ucichła zero odzewu z komendy i jak zazwyczaj to bywa zapewne umorzą :angryy:

Posted

No miałam coś napisać, ale czekam na zdjęcia, mam ich co prawda kilka, ale w telefonie, a kabelka brak :(.
W każdym razie mam kontakt z DOMKIEM codziennie i muszę przyznać, że lepszego sobie nie mogłam wymarzyć :D
Hugo w Sabince zakochany, ona tez w końcu zapałała do niego uczuciem, LUDZIE wszyscy nia zauroczeni - ale to akurat wcale mnie nie diwi :)

Pieski ładnie się bawią, razem śpią, maja tez na koncie zniszczenie pięknych szafek i dobranie sie do wiadra z karmą... Mam nadzieję, ze nie wiejdzie im to w krew, bo... no same wiecie... fajnie jak sa całe ;)
Jak dostane zdjęcia na maila - wstawię.

Posted

Cieszę się jej szczęściem:lol:! Kuna Tobie podziękowania, że się nią opiekowałaś:loveu:. Pewnie ciężko się było rozstawać? Ale masz wiele pocieszycieli na 4 łapach, nie;)?

Guest monia3a
Posted

Aga to zmień mioże tytuł, że one już w nowych domkach :)

Posted

Oj, nawet nie wiesz jak ciężko... w końcu rok u mnie była. Zresztą przekazanie Sabinki wiązało się z duzym stresem... nie będę się rozpisywać dlaczego, ale powiem Wam, że noc przed i pierwszą jej noc w nowym domu miałam nieprzespaną... ale tak jak powiedziałam jest dobrze, ba! wspaniale :)
Z dzisiejszych wieści: Sabinka z Hogonem w perz obrócili poduszki :P, przekopali ogródek :D i nadal są wszystkim co najlepsze spotkało ich Państwa :P. Niemniej życze Im, żeby psiaki troche się uspokoiły, bo to może przestac być zabawne. Jestem umówiona na spotkanie, co prawda nie wiem kiedy, bo ciężko się wybrać, ale doczekać sie już nie mogę, żeby zobaczyć tę małą diablicę. A... to ważne, Sabinka ani razu nie załatwiła się w domu, ładnie sygnalizuje, gdy chce wyjść, a nawet uczy się od swego brata ;), że najlepiej załatwiać się poza własnym terenem. Wogóle, to co chwilę dostaję info, że jest najmądrzejszą suczką na świecie - nie do końca się z tym zgadzam, bo jeszcze pare takich mam :P, także komu, komu? :)