Kuna Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 monia3a napisał(a):Z najświeższych wieści: Dzeki ma dom :multi: zostaje na stałe u Grety :multi: mam nadzieję potwierdzi moje słowa :cool1: Potwierdzam, potwierdzam :) Nawet napisaliśmy o tym na naszej stronie http://sleddog.pl/page3.html. Dżeki ma dusze zaprzegowca, jest niesamowity, bardzo dzielny i ma talent. To naprawde niewiarygodne, ale ten, jeszcze niedawno, prawie zagłodzony na śmierć psiak w tym momencie biega na poziomie naszych wypasionych i wytrenowanych husky :) Aż się boje pomysleć jak bedzie zasuwał w przyszłym sezonie :evil_lol: Quote
zachary Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No i proszę, wystarczyło,że kuna wzięła Dżekusia w swoje łapki i już mistrzunio! Super, że odkryłaś w nim talent! Quote
zachary Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 No i proszę, wystarczyło,że kuna wzięła Dżekusia w swoje łapki i już mistrzunio! Super, że odkryłaś w nim talent!:multi: Quote
Kuna Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Oboje z Wojtkiem staramy się, aby psy pracujące pracowaly. Dżeki wprawdzie raczej jest psem mysliwskim, ale własnie te rasy ostatnio są uzywane jako psy zaprzegowe... A jego budowa daje mu takie predyspozycje do biegania, że hej!! Jedynym problemem jaki ewentualnie widzieliśmy mogłaby byc jego psychika... czyli chęć lub jej brak do biegania. Dlatego dość długo go sprawdzalismy, aby miec pewność, że sprawia mu to przyjemność i radość. W każdym razie... jesteśmy pewni :) Dżeki uwielbia bieganie w zaprzegu, szaleje na widok sań, szorek. Wykonuje dzikie podskoki i nawet zaczyna drzeć japę jak pozostałe nasze psy :) On ma dusze zaprzęgowca! Quote
zachary Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Oj, widziałam na Waszej stronie internetowej te biegające futrzaki i z ogromnym zainteresowaniem słuchałam Waszych opowieści w pewnej stacji radiowej.Zazdroszczę Wam tego życia w naturze i z naturą. Quote
Kuna Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Zobaczcie moje Drogie jak Sabina potrafi wygiąć kręgosłup... aż się boję, żeby nie przesadziła :) A tak wogóle musze powiedzieć, że obserwuję u niej wyraźny progress :) Jest coraz smielsza, nawet z moja zołzowatą Lilmą szaleje juz bez kompleksów. KIlka zdjęć z dzisiejszego spaceru :) Niestety Sabina, jak zwykle, mało widoczna, ale to jej kolor, wiec nic na to nie poradzę :| Zdjęcia Dżeka umieszcze w terminie późniejszym ;) Quote
Kuna Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Moje Drogie Dżeka będzie mogły pooglądać w pierwszą sobotę lutego w TVN Turbo :) Quote
Guest monia3a Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 oooo sławny chłopak będzie :) w jakim konkretnie programie?? Quote
jaanna019 Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Kuna więcej szczegółów proszę:oops:, zdradź nam o co chodzi z tym twoim Dżekiem;) Quote
Kuna Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 http://www.e-monki.pl/index2.php?idmodyf=1144 szczegóły są tutaj :) Quote
Guest monia3a Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Już się nie mogę doczekać :) Dzekuś będzie w zaprzęgu ?? Quote
Kuna Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 monia3a napisał(a):Już się nie mogę doczekać :) Dzekuś będzie w zaprzęgu ?? no mam nadzieję, że pokażą wszystkie biegające psy, a wtedy na pewno :) Quote
karina1002 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Kuna napisał(a):Moje Drogie Dżeka będzie mogły pooglądać w pierwszą sobotę lutego w TVN Turbo :) O w mordę jak fajnie :) Mamy pierwszego pieska medialnego :) Kuna, przypomnij jeszcze raz tuz przed emisją - tak z jeden dzień, bo zapomnę ...... Quote
Kuna Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 karina1002 napisał(a):O w mordę jak fajnie :) Mamy pierwszego pieska medialnego :) Kuna, przypomnij jeszcze raz tuz przed emisją - tak z jeden dzień, bo zapomnę ...... nie martw się :), będzie lecieć powtórka przez cały tydzień, w sumie 15 razy:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Widzialam Dżekusia :multi: co prawda przez chwilę ale widziałam :eviltong: Quote
karina1002 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 [quote name='monia3a']Widzialam Dżekusia :multi: co prawda przez chwilę ale widziałam :eviltong:[/QUOTE] A ja nie, a ja nie, jestem w pracy :( Quote
Kuna Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nie płacz,,cały tydzień o różnych porach będą powtarzać ;) Ja tez nie widziałam, ale mam nadzieję, że uda mi się wyhaczyć :) monia3a, a jak wogóle program? Quote
dreag Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 Jak nazywa się ten program w tvn turbo??? Quote
Guest monia3a Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Program nazywa się pojechany łikend Sam program jest fajny ale w ciągu pół godziny pokazują relację z 3-4 miejsc z danego regionu, krótko, rzeczowo i na temat. Quote
Kuna Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Dziewczyny, co z Sabiną? Czy domek, który ją zarezerwował odzywa się? Do mnie niestety nie:(, ostatni kontakt miałam z Nimi jeszcze przed świętami.... Quote
Guest monia3a Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Napisałam do nich maila. Mają się odezwać. Teraz się budują i chcą jak najszybciej to skończyć więc i z czasem krucho. Myślą o Sabince i napewno ją zaadoptują. Prosili aby się nie denerwować. Quote
Kuna Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 A co to?? nikt juz tu nie zagląda?? nikt się Sabiną nie interesuje:( Quote
karina1002 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Kuna napisał(a):A co to?? nikt juz tu nie zagląda?? nikt się Sabiną nie interesuje:( No wiesz, zdjęcia się zlewają..... Białe zdjęcie na białym tle, a w środku czarna plama........:p:evil_lol: Quote
Guest monia3a Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 No coś Ty na pierwszym Sabina jest śliczna z tymi stojącymi ucholami :loveu: Quote
Recommended Posts