Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='monia3a']Kuna a zostawiłaś może umowę w lecznicy ??

Zapomniałam... jest cały czas u mnie, ale bezpieczna ;), obiecuję, ze nie dorwie jej żaden pies :D

• Replies 287
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest monia3a
Posted

Spoko :) ale jak będziesz w Białym to zostaw w Zwierzaku.

• 2 weeks later...
Posted

Obiecane zdjęcia Sabinki :) Dziewczę szczęśliwe, ale jak słucham jej Rodziców, to mam wrażenie, ze tego gadzina nie docenia... okazuje się, ze Sabinka to mały niszczyciel i kombinator... Dobrze, że Oni są tacy cierpliwi i kochają matoła bardzo, bo niejedna osoba już wyszłaby z siebie. Ma dziewczę farta jednym słowem :)

Posted

Jak ona teraz zupełnie inaczej wygląda, tak dostojna, jak arystokratka:lol:. Tylko takie zachowanie jej nie przystoi. Sabina, bądź grzeczna! Oby cierpliwość ludzka nie miała granic...:roll:

A'propos, tam gdzie ją poznałyśmy nie widać było oznak nieszczycielstwa. Co prawda w tamtym mieszkaniu mało co było widać za warstwą syfu, brrrr... Niemiłe wspomnienia.

A jak tam Dżekunio, dalej taki chojrak w ciąganiu zaprzęgu?

Posted

dreag napisał(a):
Jak ona teraz zupełnie inaczej wygląda, tak dostojna, jak arystokratka:lol:. Tylko takie zachowanie jej nie przystoi. Sabina, bądź grzeczna! Oby cierpliwość ludzka nie miała granic...:roll:

A'propos, tam gdzie ją poznałyśmy nie widać było oznak nieszczycielstwa. Co prawda w tamtym mieszkaniu mało co było widać za warstwą syfu, brrrr... Niemiłe wspomnienia.

A jak tam Dżekunio, dalej taki chojrak w ciąganiu zaprzęgu?

Dżeki jest zaprzegowym geniuszem. Poza Kuną żaden siberian mu nie dorównuje. Był nawet moment, że biegał z alaskanami - jednak to juz formuła pierwsza i nie było sensu go nadwyrężać. Co do Dżekusia jeszcze... był okres, ze zrobił się dość zaczepny w stosunku do innych psów, ale mu mineło:lol: i teraz biega na wybiegu w towarzystwie 23 innych psów świetnie się dogadując. A jak wołam "Dżeki hopa do mamusi" to wskakuje mi na ręce - straszny z niego słodziak:loveu:

Guest monia3a
Posted

A ja się bardzo cieszę, że wszytko już się zakończyło bo bywało przed adopcją ciężko i różnie :)

Saba ładnie się prezentuje razem z Hugo :)

• 5 months later...
Posted

Pomyślałam, ze na pewno tęsknicie za synem moim :) - 2 kwietnia bylismy razem pod Częstochową na dogtrekkingu - dystans 25 km. Dżeki przeszedł go z palcem... nie powiem gdzie :P, a potem wykopał dziurę w pieknym trawniku :D

i na mecie

Guest monia3a
Posted

Od początku wiedziałaś, że Dzekuś to zawodowy zaprzęgowiec i się nie pomyliłaś, miło jest popatrzeć na szczęśliwego chłopaka.
Masz może jakieś wieści i fotki od Sabinki ??

Posted

Ano wiedziałam :)
Się chodzi - prawidłowo, ale są tacy, co ten dystans przebiegają:crazyeye: Nam zeszło 5 godzin i 27 minut, a byli tacy co zrobili go w 2,5 h... ale dogtrekking to chodzenie, więc my chodzimy ;) Teraz planujemy jechac do Kotliny Kłodzkiej, Dżekuś zobaczyłby góry...

U Sabinki jak ostatnio rozmawiałąm wszystko dobrze było, ale przyznaję, ze zaniedbałam się w tej sprawie - zadzwonię i uzupełnię wieści :)

Posted

Kuna napisał(a):
Ano wiedziałam :)
Się chodzi - prawidłowo, ale są tacy, co ten dystans przebiegają:crazyeye: Nam zeszło 5 godzin i 27 minut, a byli tacy co zrobili go w 2,5 h... ale dogtrekking to chodzenie, więc my chodzimy ;) Teraz planujemy jechac do Kotliny Kłodzkiej, Dżekuś zobaczyłby góry...

Ale psy też trzeba przygotowywać powoli, bo jakbym któremuś swojemu strzeliła teraz 25 km, to ..... chyba bym psa nie miała. No ja też bym gdzieś po drodze zległa :diabloti: