ma Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 jest wystawa miedzynarodowa w Austrii koniec lipca w Oberwart. Szukam chetnych na ta wystawe. Zawsze to milej w towarzystwie i bezpieczniej i taniej. Jesli ktos ma ochote tam sie ze mna wybrac prosze o kontakt na majla m.a.r.i.o.l.a@wp.pl Quote
Gosik71 Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Dawaj jakieś informacje o wystawie... obsada sędziowska (dla nas I Grupa) opłaty, terminy zgłoszeń itd... Kto wie, może i my się skusimy. Quote
Elitesse Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 wszystkie info sa na : http://www.oekv.at/OEKV/start.html ja jade ze swoimi sznaucerami ! Quote
flashka-g Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 Elitesse a masz jakis hotel??Bo moze ja sie skusze..jedna osobka z małym pieskiem w klatce... Quote
Elitesse Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 mam na oku hotel w szombathely bo z Oberwartu mi z zadnego hotelu nie odpowiedzieli :( Quote
Recommended Posts