Ulaa Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 o nie...:placz: a mogła być nasza :-(:-(:-( Quote
kamilawa Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Ulaa napisał(a):o nie...:placz: a mogła być nasza :-(:-(:-( :-( Szkoda, że nie doczekała swojego domku :-( Przynajmniej ostatnich chwil życia nie spędziła w schronie... Quote
invictus hilaritas Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 kopiuje wypowiedz Magdy: Wreszcie mam internet. Jest mi niezmiernie przykro z powodu dziewczynki. Nie jest niczym miłym budzić suczkę jak co dzień i nie móc jej obudzić...Suniek był bardzo spokojny, zachowywała się podobnie do mojego Pirata, raczej nie przepadała za ruchem, była spokojna, ale nie wpadłam na to, że może być to serce. A niestety było. Mała cierpiała na niewydolność krążeniową. Papier z sekcji będę miała za kilka dni, wtedy dokładnie napiszę, co wyszło. Jest mi niezmiernie przykro z tego powodu. Pocieszam się tylko tym, że umarła u mnie, zanim znalazła dom i ktoś ją pokochał na zawsze- bo wtedy cierpiała by jeszcze jakaś ludzka rodzina. Żałuję tylko, że nie było mnie przy niej kiedy umierała. Malutka biegaj z Żamcią za Tęczowym Mostem i czekajcie tam na mnie. Quote
Recommended Posts