Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Dżekuś dzisiaj wrócił do domu!!!
Jak się okazało uciekł za suczką, był niedaleko domu!
Teraz nie odstępuje swojej Pani na krok, chodzi za Nią jak cień.
Radości nie było końca!

Już dzwoniłam z radochą ale i tutaj się pocieszę :)

Posted

Stracił Panią.
Macocha odwiozła go do schroniska.
W schronisku popłoch w oczach.
Nowi ludzie i nowy dom.
A on pierwsze co zrobił w nowym miejscu " przygruchał" sobie Laseczkę.:diabloti:
Jestem pełen podziwu i uznania.:evil_lol:

Posted

Zaglądałam już dziś na wątek wczesnym popołudniem i nic... A tu nagle COŚ ( psi Anioł, ani chybi) kazało mi włączyć komputer jeszcze raz i proszę! Warto było!! CO ZA WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!! :sweetCyb: Myślę, że Dżeki wyposażony w adresówkę będzie się teraz bardzo pilnował domku i nie urządzi nam już więcej takiego thrillera. Jak już odeśpi te wędrówki za panienkami, to może jakieś zdjęcie zamieści dla ciotek, w nagrodę za nadszarpnięte nerwy?

Posted

RUTA93 napisał(a):
Zaglądałam już dziś na wątek wczesnym popołudniem i nic... A tu nagle COŚ ( psi Anioł, ani chybi) kazało mi włączyć komputer jeszcze raz i proszę! Warto było!! CO ZA WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!! :sweetCyb: Myślę, że Dżeki wyposażony w adresówkę będzie się teraz bardzo pilnował domku i nie urządzi nam już więcej takiego thrillera. Jak już odeśpi te wędrówki za panienkami, to może jakieś zdjęcie zamieści dla ciotek, w nagrodę za nadszarpnięte nerwy?

Jak Dzeki miał zrobić Panience fotki jak Domi mu nie kupiła cyfrówki.

Posted

yunona napisał(a):
Cały czas :modla::modla::modla: i wyczekuję postu z okrzykiem , że się znalazł . Bo tak będzie. Bo tak będzie.

i doczekałam się, zresztą nie tylko ja bo tu wszyscy wyczekiwali na jego cudowny powrót . I cuda zdarzają się :multi::multi::multi:

Nasz biedny zakochany , aż dwa tygodnie dał nam czadu. :evil_lol:

Dżekusiu bądź łaskaw pilnować się swojej pańci i nie rób więcej takich niespodzianek :mad::eviltong:.

Posted

Cudowne wiadomości!:multi::multi::multi:Dobrze,że nic złego mu się nie przytrafiło:mad:Widać,duch jego Pani:angel: opiekował się nieborakiem przez te dwa tygodnie amorów:iloveyou:.Gdzie on biedny spał,co jadł?Ach...ci mężczyźni...:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Helgo , a nie pokusiłabyś się dowiedzieć co tam u naszego Dżekusia słychać po tych dwutygodniowych amorach:eviltong:, jak się sprawuje i czy wszystko o.k.?
Bardzo jestem ciekawa i myślę że inne cioteczki też by się ucieszyły czytając co tam u niego :p:lol:. Proszę :modla:

Posted

yunona napisał(a):
Helgo , a nie pokusiłabyś się dowiedzieć co tam u naszego Dżekusia słychać po tych dwutygodniowych amorach:eviltong:, jak się sprawuje i czy wszystko o.k.?
Bardzo jestem ciekawa i myślę że inne cioteczki też by się ucieszyły czytając co tam u niego :p:lol:. Proszę :modla:

U Dżekiego wszystko gra. Już przybrał na wadze, bo był wychudzony i czuje się dobrze. Jest też bardzo pilnowany, zaopatrzony w identyfikator i wydaje się być szczęśliwy, takie wieści otrzymałam dzisiaj :)

Posted

Dzięki Helgo za wspaniałe wieści, znaczy , że to ten właśnie domek i że jest szczęśliwy:multi::loveu: . Sciskamy Dżekusia wirtualnie i moc myzianek przesyłamy Y F i H

• 5 weeks later...
Posted

"
Witam

Przesyłam zdjecia Dżekiego, którego wziełam od Państwa pod koniec sierpnia.
Od tego czasu zdarzyło się kilka przygód ale ogólnie jest dobrze.
Piesek wrócił do zdrowia, odrosła mu sierść na grzbiecie i trochę przytył.
Ogólnie jest wesoły i zintegrował się z otoczeniem (dwa koty i suczka).

Załaczam dwa zdjecia ale po jego minie sądzę, że nie lubi sie fotografowac.

Pozdrawiam
Beata Sz."

[IMG]http://i650.photobucket.com/albums/uu226/photodomi/dz.jpg?t=1257427295[/IMG]

[IMG]http://i650.photobucket.com/albums/uu226/photodomi/dz2.jpg?t=1257427357[/IMG]

Zobaczcie jak ładnie teraz wygląda:loveu: