Daria_13 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1166/szczeniak-jamniczka-z-kulejaca-lapka-bliznami-po-pogryzieniu-szuka-dt-bedzin-146781/ Quote
Helga&Ares Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Dżekuś dzisiaj wrócił do domu!!! Jak się okazało uciekł za suczką, był niedaleko domu! Teraz nie odstępuje swojej Pani na krok, chodzi za Nią jak cień. Radości nie było końca! Quote
nika28 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Kamień z serca :multi: :multi: :multi: Quote
Isadora7 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Helga&Ares napisał(a):Dżekuś dzisiaj wrócił do domu!!! Jak się okazało uciekł za suczką, był niedaleko domu! Teraz nie odstępuje swojej Pani na krok, chodzi za Nią jak cień. Radości nie było końca! Już dzwoniłam z radochą ale i tutaj się pocieszę :) Quote
Donvitow Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Stracił Panią. Macocha odwiozła go do schroniska. W schronisku popłoch w oczach. Nowi ludzie i nowy dom. A on pierwsze co zrobił w nowym miejscu " przygruchał" sobie Laseczkę.:diabloti: Jestem pełen podziwu i uznania.:evil_lol: Quote
Donvitow Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 auraa napisał(a):stary ale jary...;) Ja Ci dam "stary":angryy: W sile wieku :eviltong: Quote
gonia66 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Nie wierzę..no nie wierze....:multi::multi::multi: Quote
Reksiu21 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Jaka cuuuuudowna wiadomosc!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi::multi: A juz tracilam nadzieje ze sie znajdzie, a tu taka niespodzianka. Bardzo sie ciesze.:p:p:p:p:p Quote
Helga&Ares Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 Jurny ten nasz chłopaczek, ale kastracja w tym wieku może być ryzykiem. Nawet nie wiecie jak się cieszę! Zaraz zamawiam adresówkę dla Dżekiego! Quote
RUTA93 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Zaglądałam już dziś na wątek wczesnym popołudniem i nic... A tu nagle COŚ ( psi Anioł, ani chybi) kazało mi włączyć komputer jeszcze raz i proszę! Warto było!! CO ZA WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!! :sweetCyb: Myślę, że Dżeki wyposażony w adresówkę będzie się teraz bardzo pilnował domku i nie urządzi nam już więcej takiego thrillera. Jak już odeśpi te wędrówki za panienkami, to może jakieś zdjęcie zamieści dla ciotek, w nagrodę za nadszarpnięte nerwy? Quote
Donvitow Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 RUTA93 napisał(a):Zaglądałam już dziś na wątek wczesnym popołudniem i nic... A tu nagle COŚ ( psi Anioł, ani chybi) kazało mi włączyć komputer jeszcze raz i proszę! Warto było!! CO ZA WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ!! :sweetCyb: Myślę, że Dżeki wyposażony w adresówkę będzie się teraz bardzo pilnował domku i nie urządzi nam już więcej takiego thrillera. Jak już odeśpi te wędrówki za panienkami, to może jakieś zdjęcie zamieści dla ciotek, w nagrodę za nadszarpnięte nerwy? Jak Dzeki miał zrobić Panience fotki jak Domi mu nie kupiła cyfrówki. Quote
danka1234 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Super dobre wieści.:multi:cudnie ze biduś wreszcie sie odnalazł. oby sie tylko znowu gdzieś za jakąś panienką nie zawieruszył.;) Quote
GoniaP Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Ojej, jak dobrze, że się znalazł :loveu::multi::multi: Quote
yunona Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 yunona napisał(a):Cały czas :modla::modla::modla: i wyczekuję postu z okrzykiem , że się znalazł . Bo tak będzie. Bo tak będzie. i doczekałam się, zresztą nie tylko ja bo tu wszyscy wyczekiwali na jego cudowny powrót . I cuda zdarzają się :multi::multi::multi: Nasz biedny zakochany , aż dwa tygodnie dał nam czadu. :evil_lol: Dżekusiu bądź łaskaw pilnować się swojej pańci i nie rób więcej takich niespodzianek :mad::eviltong:. Quote
lajla2009 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Cudowne wiadomości!:multi::multi::multi:Dobrze,że nic złego mu się nie przytrafiło:mad:Widać,duch jego Pani:angel: opiekował się nieborakiem przez te dwa tygodnie amorów:iloveyou:.Gdzie on biedny spał,co jadł?Ach...ci mężczyźni...:shake: Quote
yunona Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Helgo , a nie pokusiłabyś się dowiedzieć co tam u naszego Dżekusia słychać po tych dwutygodniowych amorach:eviltong:, jak się sprawuje i czy wszystko o.k.? Bardzo jestem ciekawa i myślę że inne cioteczki też by się ucieszyły czytając co tam u niego :p:lol:. Proszę :modla: Quote
Helga&Ares Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 yunona napisał(a):Helgo , a nie pokusiłabyś się dowiedzieć co tam u naszego Dżekusia słychać po tych dwutygodniowych amorach:eviltong:, jak się sprawuje i czy wszystko o.k.? Bardzo jestem ciekawa i myślę że inne cioteczki też by się ucieszyły czytając co tam u niego :p:lol:. Proszę :modla: U Dżekiego wszystko gra. Już przybrał na wadze, bo był wychudzony i czuje się dobrze. Jest też bardzo pilnowany, zaopatrzony w identyfikator i wydaje się być szczęśliwy, takie wieści otrzymałam dzisiaj :) Quote
yunona Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Dzięki Helgo za wspaniałe wieści, znaczy , że to ten właśnie domek i że jest szczęśliwy:multi::loveu: . Sciskamy Dżekusia wirtualnie i moc myzianek przesyłamy Y F i H Quote
Helga&Ares Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 " Witam Przesyłam zdjecia Dżekiego, którego wziełam od Państwa pod koniec sierpnia. Od tego czasu zdarzyło się kilka przygód ale ogólnie jest dobrze. Piesek wrócił do zdrowia, odrosła mu sierść na grzbiecie i trochę przytył. Ogólnie jest wesoły i zintegrował się z otoczeniem (dwa koty i suczka). Załaczam dwa zdjecia ale po jego minie sądzę, że nie lubi sie fotografowac. Pozdrawiam Beata Sz." [IMG]http://i650.photobucket.com/albums/uu226/photodomi/dz.jpg?t=1257427295[/IMG] [IMG]http://i650.photobucket.com/albums/uu226/photodomi/dz2.jpg?t=1257427357[/IMG] Zobaczcie jak ładnie teraz wygląda:loveu: Quote
Recommended Posts