Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

A nie ma przypadkiem takiej możliwości,że psiak wybrał się do poprzedniego domu?Nie wiem-pytam.
E

Posted

[quote name='Isadora7']Domi czy oni mają możliwość wydrukowania ulotek? I oczywiście porozwieszać

Oni szukają go cały czas, zostawili informacje w okolicy, w sklepach, sąsiedzi poinformowani...
Nie mają możliwości drukowania...

Posted

Helga&Ares napisał(a):
Oni szukają go cały czas, zostawili informacje w okolicy, w sklepach, sąsiedzi poinformowani...
Nie mają możliwości drukowania...

Fatalnie.
Ja sie chyba wyłącze na jakis czas z dogo ... dobiła mnie ta sprawa

Posted

Nie wiemy jak było na prawdę, ale kiedy ja z nim wychodziłam na spacer, to ciągnął do swojego domu, oddalonego może z 1km od schroniska i nie chciał wracać do schronu, zapierał się strasznie... Zdarzało się, że by wrócił spowrotem musiałam go chwilę przekonywać, albo brać na ręce... Zresztą, pisałam tu o tym, że nie lubił powrotu

Posted

Jego pierwszy dom jest 40 km od Poznania a zaginął aktualnie z Domu pod Łodzią.
Zwiała nam stareńka sunia ze schronu. Odkarmiliśmy, wyleczyliśmy i ze spacerku dała nogę. Nie byłem , nie widziałem. Martwie się.
Jak jesteś tu Tanitko- mamy dwa wyżły w schronie.

Posted

To najgorsza z możliwych wiadomości.:-(.. W takiej sytuacji Dżeki może być Wszędzie, choć pewnie nie ma zbyt dużo sił na wędrówkę. Ale jamniki, to jednak twardziele, więc mógł powędrować...
Ogłoszenia na każdym słupie, sklepie, kiosku, na poczcie, koło szkoły (dzieci wszystko widzą i są bardziej wrażliwe jak dorośli), koniecznie powiadomić miejscowego LISTONOSZA. Może nagrodę w ogłoszeniu obiecać? Wiem,że czasem taka informacja działa cuda i fantastycznie poprawia spostrzegawczość ludzi spoza grona psiarzy. To można na miejscu. Nie wiem co jeszcze? Boże, biedny pies. Burze idą i deszcze :shake:

Posted

MOze z ta nagroda to rzeczywiscie dobry pomysl. Moze tak zrobic by tu zrzutke, i napisac o nagrodzie, bo naprawde ludzie o wiele wiecej zauwazaja jak poczuja ze im sie to oplaci:cool3:

Posted

Reksiu21 napisał(a):
MOze z ta nagroda to rzeczywiscie dobry pomysl. Moze tak zrobic by tu zrzutke, i napisac o nagrodzie, bo naprawde ludzie o wiele wiecej zauwazaja jak poczuja ze im sie to oplaci:cool3:

Jestem za. Helga&Ares zrezygnuje z fryzjera i napewno coś wyskrobie.:diabloti: