Yanni Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Związek Kynologiczny w Polsce Oddział Chorzów ZAPRASZA na 49 KRAJOWĄ WYSTAWĘ PSÓW RASOWYCH na terenie OŚRODKA SPORTU I REKREACJI SKAŁKA, ŚWIĘTOCHŁOWICE ul. BYTOMSKA Obsada sędziowska w IX grupie Zofia Kondrela-cavalier king charles spaniel, chichuachua, lhasa apso, lwi piesek, papillon, shih tzu, pozostałe rasy/ Przypomnę tylko tym co pierwszy raz, że wystawa nie jest w Chorzowie a w ościennym mieście Świętochłowice. Jam zgłoszony! Quote
Yanni Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 Bettylion napisał(a):My zgłoszone :lol: A można wiedzieć czy zgłosiłaś się tylko w szczeniaczkach czy resztę pupili też wystawiasz bo wiem że masz chyba więcej niż jedno Shihtzakowe cudo? Quote
Magda & Zicko Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Yanni napisał(a):A można wiedzieć czy zgłosiłaś się tylko w szczeniaczkach czy resztę pupili też wystawiasz bo wiem że masz chyba więcej niż jedno Shihtzakowe cudo? Panie Janku :) drugie za małe jeszcze :P Quote
Bettylion Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Yanni napisał(a):A można wiedzieć czy zgłosiłaś się tylko w szczeniaczkach czy resztę pupili też wystawiasz bo wiem że masz chyba więcej niż jedno Shihtzakowe cudo? Ostatni raz w szczeniorkach z Vicky a Maddie jest jeszcze za mała :lol::lol: Quote
Siamensis Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 jak ten czas leci...ostatni w szczeniorkach....:loveu: Quote
Yanni Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Bettylion napisał(a):Ostatni raz w szczeniorkach z Vicky a Maddie jest jeszcze za mała :lol::lol: To pewnie w Zabrzu lub Rybniku moze sie spotkamy w tej samej klasie. Będzie mi bardzo miło, bo rozumiem że Viki to ona . Quote
Bettylion Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Tak Yanni, Vicky to straszna uparciucha i zapewne nas już widziałeś, gdyż moje maleństwo nie chce chodzić na ringu, idzie troszkę a potem koniec ten jej zabójczy wzrok, mówiący, że dalej się nie ruszy i mam jej dać spokój jest powalający. Strasznie chce mi się śmiać jak widzę ten jej upór. Na chwilę obecną chodzi ze mną ale podejrzewam, że na ringu znowu będzie bunt. Jeżeli dalej tak będzie to nie wiem czy z nią wystąpię w młodzieży :-( bo nas sędzia wyrzuci, tu już nie przelewki, cóż zobaczymy. Pozdrawiam. Quote
Magda & Zicko Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Beata , nie wygłupiaj się:D widziałaś co Chomik robił w Będzinie ?:D i jakoś z ringu go nikt nie wyrzucił :P Quote
Yanni Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 PSY szczenięta Karat ad Acte 1039 młodzież RIO FOR ALLURE SOLLIS Senida 1040 RITARDO SIEMPRE ALLEGRE Senida 1041 ZICKO Astarte Gold 1042 otwarta MORGAN Czarnoksiężnik 1043 SUKI szczeniąt BLACKBERRY-ATREI Kirabzer 1044 DARLING GIRL SONIG ELMORK 1045 EXCELLENT LADY Airez 1046 młodzieży ABRACADABRA Weritas 1047 DESAALA VAN HOSHI Merlot Poland 1048 DOLCE VITA Fu-Lin 1049 KARINA Astarte Gold 1050 pośrednia STYX-ATREI Kirabzer 1051 weteranów GOLDENE SONNE Perypetia 1052 Wydaje mi się że nastapilą zmiana sędziego. Chociaż na oficjalnej stronie oddziału Chorzow nadal widzniej Pani Z.Kondrela Quote
renia13 Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Zmiana śedziego jest uwidoczniona na stronie oddziału , łacznie z tym że Shih Tzu "startuja" jako pierwsze :) Quote
Magda & Zicko Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ja tam nie widziałam zmiany sędziego :-( a widzę ,że stawkę już ktoś podesłał:cool3: i dobrze ;) Quote
Yanni Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 renia13 napisał(a):Zmiana śedziego jest uwidoczniona na stronie oddziału :) U mnie nic nie zmienione IX FCI Jakub Kruczek – bichon frise, bolończyk, boston terier, buldog francuski, chiński grzywacz, hawańczyk, maltańczyk, mops, pudle, chin japoński, gryfonik brukselski, pekińczyk, spaniel tybetański, terier tybetański x x x Zofia Konderla – cavalier king charles spaniel, chichuachua, lhasa apso, lwi piesek, papillon, shih tzu, pozostałe rasy Quote
Bettylion Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Trzeba wejść Yanni w plan sędziowania i pisze, że mamy Kruczka :cool3: Quote
Siamensis Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 mamy,mamy...."Krucze" myśli....:eviltong: Quote
Bettylion Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Moje maleństwo to BLACKBERRY-ATREI Kirabzer, nie wiem czemu Magda robi błędy w pisowni i skraca imię :diabloti::mad:a widzę, że kopiowałeś Yanni z naszego forum :eviltong: To taka mała poprawka :p Quote
Yanni Posted September 9, 2009 Author Posted September 9, 2009 Chyba macie błędne numery startowe i nie znacie czeskiego szczeniaczka? poprawiłem nazwę Blackbery:eviltong::evil_lol: Quote
Magda & Zicko Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Bettylion napisał(a):Moje maleństwo to BLACKBERRY-ATREI Kirabzer, nie wiem czemu Magda robi błędy w pisowni i skraca imię :diabloti::mad:a widzę, że kopiowałeś Yanni z naszego forum :eviltong: To taka mała poprawka :p :scared: upsss naprawdę nie wiem dlaczego jej skracam imię :D:niewiem: dobrze ,że nie pisze jej "dmowego" imienia :P a u Nas na forum są dobre nr startowe :P i imie Vickusi też :P Quote
Bettylion Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ja mam numerek 1045 taki dostałam a co Yanni pisze 1044 :crazyeye:skąd taki ?:mad::lol::lol: Quote
Magda & Zicko Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Bettylion napisał(a):Ja mam numerek 1045 taki dostałam a co Yanni pisze 1044 :crazyeye:skąd taki ?:mad::lol::lol: bo wczesniej jak robiłam to były nr o jeden mniejsze :) ale doszedł pies jakiś w innej rasie i nam nr poszly w górę ;) Quote
Yanni Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 My z Shilą II lokatę i ocenę doskonałą. A wyniki chyba coś koło tego PSY szczenięta Karat ad Acte w.o. V 1 młodzież ZICKO Astarte Gold I miejsce i zwycięstwo młodzieży RIO FOR ALLURE SOLLIS Senida lokata 2 RITARDO SIEMPRE ALLEGRE Senida lokata 3 otwarta MORGAN Czarnoksiężnik doskonała ocena v1, CWC najlepszy pies w rasie SUKI szczeniąt BLACKBERRY-ATREI Kirabzer lok 1 został najpięk. szczeniakiem rasy DARLING GIRL SONIG ELMORK lok 2 EXCELLENT LADY Airez lok.3 młodzieży DESAALA VAN HOSHI Merlot Poland -ocena dosk.lok I , BOB JUNIOR , BOB DOLCE VITA Fu-Lin ocena doskonałą lok 2 ABRACADABRA Weritas ocena doskonała lok.3 KARINA Astarte Gold ocena bdb. pośrednia STYX-ATREI Kirabzer -bdb weteranów GOLDENE SONNE Perypetia lok.I Quote
Recommended Posts