Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonja została oddana do schroniska kilka tygodni temu przez córkę właściciela, który przebywa w szpitalu...

Sonieczka ma 9 lat, jest łagodna do zwierząt i ludzi. Bardzo spokojna i cicha z pokorą przyjęła swój los..... Ale nie rozumie, co się z nią stało. Jest b. grzeczna, wszystko można z nią zrobić; jak takie cielątko robi wszystko to, czego człowiek od niej wymaga:-(..pozuje do zdjęć, idzie tu, idzie tam. To strasznie smutne patrzeć w jej dobrą i łagodną mordkę.

Fundajca Rottka jest poinformowana.

Kontakt : (0) 785 132 983

Posted

Sonieczka jest strasznie smutna. zero zainteresowania. jeden telefon i to wszystko:roll:

na tych zdjęciach jest ok. Ale jak tak siedzi w betonowym kojcu za kratami i patrzy tak mądrze...coś okropnego:(

Posted

Kochana dziewczynka... :( A ma ktoś z tego schronu- nie wiem- wolontariusz? możliwość sprawdzenia reakcji na koty?? Czy goni, czy nie to nieważne- ważne, żeby nie zjadła hehe ;)

Posted

Sonja dzis zostala odebrana przez córkę właściciela, która znalazla dla niej opiekunkę. Suńka bardzo się cieszyła, obie panie też. Pozostaje życzyć, ze tym razem wszystko jest dobrze ustalone.

Posted

Dopiero dotarłam do jej wątku...
Dobrze, że ją zabrała, tylko żeby to był już TEN dom... :roll:

Wiem, że to już zbędne, ale sunia nie interesuje się kotami ;)

Posted

Charly napisał(a):
Sonja dzis zostala odebrana przez córkę właściciela, która znalazla dla niej opiekunkę. Suńka bardzo się cieszyła, obie panie też. Pozostaje życzyć, ze tym razem wszystko jest dobrze ustalone.

Jakaż piękna wiadomość na zakończenie dnia!!!!:multi: SUPER!:loveu: