Daga_i_Oskar Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Szkoda, ze nie dalas mi znac wczesniej, ze tu takie ustalenia sie odbywaja i macie problem z transportem. Bo dopiero teraz zajrzalam na dogo. Agatko chciałam, naprawdę chciałam do Ciebie napisać smska, dlatego wtedy napisałam co u Was, ale nie chciałam tak od razu o zlocie czy jedziesz i czy mogę się z Wami zabrać bo uważałam, ze byłoby to trochę nie na miejscu i dlatego tak nie wiedziałam jak się zapytać dlatego cierpliwie czekałam i czekałam aż się doczekałam na Ciebie aż wrócisz :) Quote
Marca_Besi Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Kochani! Bardzo cieszę się, że tak dużo będzie Yorkofiołów na zlocie! Ja niestety nie jadę.. Życzę Wam wszystkim świetnej zabawy! I napstrykajcie mnóstwo zdjęć :D !! Quote
Gosiek Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Agatko ach jak bardzo, bardzo się cieszę że juz wróciłaś :calus: Przykro mi bardzo z powodu pogrzebu.. niestety taka kolej rzeczy.. współczuję :( Ale BARDZO się cieszę że już jesteś i że na zlocik jedziesz... odezwij się na GG jak juz bedziesz miała czas i się przestawisz na codzienność :) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Agatko - spadłas mi jak z nieba ... całą rodzinkę postawiłam na równe nogi żeby im oświadczyć, że jadę na zlocik :D Ze wszystkim się dogadamy na gg co? no chyba ze uda sie jakies spotkanko, ale widze ze teraz kazdy gdzies wyjezdza i ja takze ;) P.S Beatko kiedy dokładnie przyjezdzasz?? :D Quote
Gosiek Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Agatko zapomniałam odpowiedzieć na Twoje pytanko - ten drugi bungalow który wynajęłam jest właśnie z dwuosobowymi domkami więc... wyczułam sprawę :D Daga - Alusia.. :laola: Quote
isabelle Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Oj, ale jestescie wszyscy kochani, jak milo tak do Was wracac. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Widzisz Gosiu, przynajmniej ostatni raz pozegnalam bliska mi osobe. Akurat w takim momencie, zebym zdazyla dojechac. :cry: Daga, ale moglas puscic sms, ze jest zlocik i ustalenia i wtedy na pewno bym zajrzala i juz nie musialabys sie denerwowac, co bedzie. :wink: :D Beatko, a ja i Allan bardzo sie cieszymy, ze wreszcie poznamy Marka. :D :P :D Quote
Daga_i_Oskar Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Agatko, to na następny raz już będę wiedziała co i jak ! a z powodu pogrzebu bardzo mi przykro :( Quote
Alka Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Dzięki uprzejmości Agaty i jej mężą pojawię się na zlocie! :D :D :D Super! Tak więc proszę dopisać mnie do listy 1 osoba + 1 pies. Myślę,że gdzieś mnie zakwaterujecie. Cieszę się niesamowicie. Daguś , marzenia się jednak spełniają... Quote
Wind Posted May 15, 2005 Posted May 15, 2005 Dziewczyny, SUPER, SUPER, SUPER! Nie moge sie juz doczekac :-) Quote
NNikka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Czy jakieś pieniązki trzeba juz wpłacac? A po sunie jadę dopiero w poniedziałek... za tydzień... Quote
waldek2 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Hura Widzę, że coś drgneło - będą jeszcze inni chętni? Quote
Gosiek Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Monika - ja wpłaciłam już zaliczkę na poczet zarezerwowania obydwu bungalowów na nasz zlocik więc kaskę za nocleg będziecie bezpośrednio wpłacać już na miejscu.... w zeszłym roku było tak, że kto przyjeżdżał to przychodziła właścicielka osrodka i od razu sie jej płaciło. ach jak fajnie że nas juz tyle jest chętnych na zlocik :D Quote
Daga_i_Oskar Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Daguś , marzenia się jednak spełniają... Aluś odkąd mam Oskarka zaczęłam wierzyć, że marzenia się spełniają i jak narazie wszytsko się udaje ! Gosiu, czy możesz podac tak mnie więcej ile już osób będzie na pewno, bo ja muszę przyznać, że się trochę pogubiłam w tym wszystkim :D Quote
waldek2 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Daga Mało znasz Gosie. Ona już o 7:30 wstawiła aktualna listę zloto - yorkofiłów. Strona 4 tego topiku. Quote
Daga_i_Oskar Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 waldek2 napisał(a):Daga Mało znasz Gosie. Ona już o 7:30 wstawiła aktualna listę zloto - yorkofiłów. Strona 4 tego topiku. Walkdku, nawet do głowy mi nie przyszło żeby się cofać ze stronkami. Ale właśnie naliczyłam, że póki co będzie nas 20 i 13 piesków. Ale będzie frajda hihi, a możesz powiedzieć ile rok temu było osób ? Quote
Alka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Daga, zdjęcia z ubiegłorocznego zlociku możesz zobaczyć w topiku "Nasze spotkania". :D Także u Waldka na stronie jest fotorelacja. :D :wink: Quote
NNikka Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 A namiary na ten ośrodek? Jak tam trafić i o której tam już można być? Przepraszam jeśli to juz było... :D Quote
Daga_i_Oskar Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 [quote name='Alka']Daga, zdjęcia z ubiegłorocznego zlociku możesz zobaczyć w topiku "Nasze spotkania". :D Także u Waldka na stronie jest fotorelacja. :D :wink: Tak, Alusia wiem, niejednokrotnie przeglądałam te foteczki na Waldka stronie, ale wydawało mi się, że nie jest tam w pełni grupowe zdjęcie i ze kogos brakuje dlatego wolałam zapytać ;) Agatko, no to w tym roku bedzie wiecej :lol: Quote
Wind Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 NNikka, Strona Osrodka Mapa dojazdu Na stronie osrodka nie dzialaja wszystkie zakladki (np. strona glowna). Pozostale sa ok. Gosiu, wypowiedz sie moze od ktorej mozna sie tam zjezdzac, ok? Quote
Wind Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 I jeszcze jedno. Jesli jeszcze ktos zdecydowalaby sie jechac z Wawy lub okolic to podobnie jak rubi, sluzymy miejscem w aucie :-) Quote
Gosiek Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 adres stronki jest ciuteńkę inny - ten adres stronkijest poprawny :D Jeśli chodzi o przyjazd to można od rana, natomiast jak pytałam czy można w piątek wieczorkiem już przyjechać to pan powiedział że nie bo poprzednia grupa wyjeżdża dopiero po kolacji :roll: Quote
Wind Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Dziekuje Gosiu :oops: Ten skopiowalam z postu Waldka i myslalam, ze jest poprawny ;) Quote
waldek2 Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Witam Co do działania stronki, a w szczególności pierwszej i ostatniej strony to należy poprostu uzbroić się w cierpliwość. Jest włączony limit dzienny transferu. Jeśli dziś nie działa to będzie działał nastepnego dnia. Niestety dzienny limit nie pokrywa się z czasem doby. Quote
Gosiek Posted May 17, 2005 Posted May 17, 2005 Waldku, w tym drugim linku wszystko ładnie działa :) Zadzwonie dziś jeszcze do Lipin i spytam o której najwcześniej mozna być w osrodku 8) Quote
Recommended Posts