Snoopy7 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Ale wam fajnie :P że się wszyscy spotkacie , i pieseczki będą miały fajną zabawę ale będzie super, my mamy niestety najdalej z Krakowa bo około 400 kilometrów, no ale wiem że nie da się wszystkim dogodzić, jedni mieszkają za daleko, drugim znowu data nie bedzie pasowała :( trudno się mówi. :cry: Ale czy ja dobrze obliczyłam :-? te 400 kilometrów??? z kraka??? bo z moich obliczeń np. wynika że z Grudziądza jest 110km??? :-? możę się mylę ??? :hmmmm: Quote
waldek2 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Agnieszko Mylisz się. Od Ali jest 280km, od Ciebie 294km, z Warszawy 176km, ode mnie 191km a od Kasi 284km, a najblizej ma Aga bo tylko 17km Quote
AgaCzips Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Nie ma to jak mieszkać w środku Polski 8) :wink: ach ci mężowie :roll: Dziewczyny wałek w rękę :evilbat: i mają was zawieść! :wink: Quote
Snoopy7 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Waldku - dziękuję Ci bardzo, :angel: więc to nie jest tak znowu daleko jak myślałam, :P może jednak mi się uda coś wykąbinować :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 ach ci mężowie Dziewczyny wałek w rękę i mają was zawieść! Aguś, a co z tymi które jeszcze mężów nie mają i mimo to nie ma je kto tam zaieżć :P ?? Quote
rubi Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Witacie Właśnie wróciłem z pracy i po 36 godzinach nie spania, wymyśliłem że mam rozwiązanie dla Maćka. O 6.10 z Zawiercia wyjeżdża pociąg bezpośredni do Kutna. W Kutnie będziesz o 10 i możemy Cię po drodze zabrać. Co Ty na to? Ale czy będziesz chciał? Agnieszko Bardzo mi przykro, że no nietety tak wychodzi że z Krakowa jest najdalej. Jak sama napisałaś wszyscy nie będą mieć jednocześnie takich samych warunków. Masz samochód a 100 km mniej czy więcej to najmniejszy problem (przynajmniej dla mnie). Jeżeli jednak nie uda Wam się przyjechać to następnym razem możesz coś poszukać i zproponować organizację zlotu bardziej na południu. Napewno dużo Yorkofiołów będzie zadowolonych, niektórzy może mniej inni bardziej. Ale oczywiście serdecznie zapraszamy na zlot do Lipin. Ps. Wolałbym jechać z Krakowa niż z Wawy do Lipin, bo droga jest od Was lepsza. Quote
Wind Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 rubi, Czyzby w chwilach skrajnego zmeczenia przychodzily do glowy najlepsze pomysly? :D :D Maciek, co Ty na to? :-) Czekam na tylko dobre wiesci :-) Quote
Daga_i_Oskar Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Niestety, ale Maciek nie będzie mógł przyjechać na zlot, ponieważ okazało się że dopiero 12go wraca z Anglii ... a z tego co mi wiadomo to właśnie planował jechac pociągiem, ale uważam że to jest bardzo męczące. Jak sprawdzałam połączenia Katowice-Konin to niestety nie ma bezpośredniego, jest z jedną przesiadką, ale podróż trwa około 6 czy 7 h więc uważam że byłoby to bez sensu. A tak przy okazji to mam nadzieję, że następny zlocik wypali gdzieś na południu ;) Quote
rubi Posted May 7, 2005 Author Posted May 7, 2005 Daga&Oskar napisał(a):Niestety, ale Maciek nie będzie mógł przyjechać na zlot, ponieważ okazało się że dopiero 12go wraca z Anglii ... Maćku ja Cię chciałem zabrać, a wynika z tego że chciałeś tylko ponarzekać. Beatko, Po 36 godzinach pracy jest tylko miejsce na dobre pomysły - na inne nie mam już siły. Jeżeli ktoś chce jechać a nie ma samochodu, ale może gdzieś dojechać na trasie Wawa - Lipiny to wezmę Killera i możemy go zabrać. Quote
AgaCzips Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Daga-zabrać się z tymi co mężów mają albo znaleźć sobie własnego :P :wink: Quote
Snoopy7 Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Rubi Dziękujemy za pocieszenie :P masz rację co do pogodzenia warunków, jak nie uda nam się tym razem to następnym napewno , fajnie było by ponownie się spotakać :beerchug: .... mmmm mówisz ze droga jest lepsza?? :thumbs: Dzięki za info :buzi: . Idę namawiać Robka - ohhh Ci mężowie :wink: Quote
AgaCzips Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 rubi napisał(a): Jeżeli ktoś chce jechać a nie ma samochodu, ale może gdzieś dojechać na trasie Wawa - Lipiny to wezmę Killera i możemy go zabrać. My tak samo tylko na trasie Konin-Lipiny :wink: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Aga&Czips']Daga-zabrać się z tymi co mężów mają albo znaleźć sobie własnego :P :wink: Agatek ale do męża to mi się jeszcze nie spieszy, a te które mężów mają to się okazuje ze nie mogą sobie załatwić wolnego :( i tak to juz jest z tymi facetami hihih Quote
AgaCzips Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='Daga&Oskar'][quote name='Aga&Czips']Daga-zabrać się z tymi co mężów mają albo znaleźć sobie własnego :P :wink: Agatek ale do męża to mi się jeszcze nie spieszy, a te które mężów mają to się okazuje ze nie mogą sobie załatwić wolnego :( i tak to juz jest z tymi facetami hihih jak na złość :evilbat: :lol: :wink: Szukałam pociągów. Wszystkie z przesiadkami :( Quote
grygy Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 rubi Wielkie dzieki, ze oferte transportu :D ALe tak jak mówiła Daguś, ja nie mam możlwiosći jechac, ze względu na Anglie, a co najlepsze, dopiero mnie Gosia w tym uswiadomiła, bo ja kompletnie nie pomyślałem, że Anglia jest w tym samym terminie :( I wcale nie chciałem ponarzekac, tylko wyraziłem swoja opinie na ten temat, tym bardziej, ż emnie 2 dni ne necie nie było:wink: A ja tak chciałem jechac na zlot :evil: Quote
Daga_i_Oskar Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Agatko niesttey wsyztsko jest z przesiadką, a w ogóle nie wiem czy miałoby sens tłuc się 6h i to w dodatku z psem ... będę jednak na inny sb kombinowała. Mam nadzieję, że jakiś transport uda się załatwić. Akurat pech chciał i ze Śląska najmniej os może jechać :( Quote
Alka Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Normalnie jakiś pech mnie przesladuje. :evilbat: Wczoraj będąc na urodzinach u szwagra rozmawialismy o zlocie. :D Siostra chętnie pojechałaby ze mna ale termin nie pasuje- ma 11 egzamin na uczelni.Z kolei tesciowa siostry też chetnie przystała na propozycję ale i ona ma 11 zajete(spotkanie szkolne po latach). :( Ale nie poddaje się - myśle dalej co tu zrobić. :wink: Daguś- głowa do góry! Nie poddawajmy się! Quote
Daga_i_Oskar Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Daguś- głowa do góry! Nie poddawajmy się! Alusia opcja, że nas tam nie będzie nawet do mnie nie dochodzi, ja dalej myśle optymistyczne, że jeszcze sie tam znajdziemy tego 11go :) Quote
NNikka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 NNikka + Tosia + syn i byc może mały nowy nabytek yorkowy po który jade w czwartek... :D a może i mops... kto wie. Quote
Itka Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 NNika uchyl rąbka tajemnicy.Co to za cudo przywozisz. Quote
AgaCzips Posted May 9, 2005 Posted May 9, 2005 [quote name='Wind']Nnikka, SUPER :B-fly: Bedzie zabawa :multi: oj będzie się działo, będzie :evilbat: :lol: :wink: Quote
Recommended Posts