Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wracałyśmy z Fiks ze spaceru z Playboyem i małym czarnym. Przy kojcach Fiks oddała smycz pracownikowi, i nastąpiło jakieś zamieszanie przy czym czarny wywinął się z obroży i zakręcił po czym poleciał do krat do Bostona. Boston zaczął się oczywiście kotłować w kółko i drzeć mordę do psa. Fiks dzielnie rzuciła się na ziemię i złapała malucha za tylne łapy :diabloti: a Łukasz chciał mu smycz zapiąć no i tak się szczęśliwie ustawił schylając, że Boston który wciąż się nie uspokoił, błyskawicznie mu gustowną dziurkę w spodniach wygryzł :evil_lol:

A tak żeby nie było że Boston to zły pies, broń Boże. Było zamieszanie, ludzie darli się i łapali czarnego, pies biegał w kółko, z innych boksów też się zrobił harmider momentalnie. Dla Bostona to wielki stres, nic dziwnego że się chłopak spiął i tak zareagował. Nerwowy jest ostatnio, ale jaki ma być w takich warunkach.

Posted

Uuu, to musiało boleć..:evil_lol:

Nowy trend wyszkolenia obronnego: zamiast za rękaw chwyt za....

A na poważnie to na jednej wystawie widziałam wyszkolonego obronnie psa który pozorantowi szedł między nogami... Zgadnijcie co było jego celem...:diabloti: Brązowa pewnie będzie wiedziała co to za szkoła, coś obija mi się że jakaś francuska a pokazowym psem był jak dobrze pamiętam malinois.

• 3 weeks later...
Posted

może być, ale do tych psów które znam na tyle żeby gadać o nich z ludźmi, Boston się do nich nie zalicza akurat :p na razie na mnie jest kontakt w ogłoszeniach Ojka, Playboya i Billy'ego. I co z tego, jak żadnych telefonów nie ma :shake:

Posted

ale dostałam też smsy z niemoralną propozycją, bo ktoś szukał fajnej i chętnej kobietki :evil_lol:

żeby chociaż trochę na temat było, to właśnie sobie zdałam sprawę że ja Bostona jeszcze oficjalnie nie poznałam - ani na wybiegu, ani nigdzie. Tylko kiedy to nadrobić :p

Posted

a póty co,mozesz go bliżej poznac po opisie ;)

"Boston jest pięknym psem, który jest 2,5-3 lat. O jego tło, niestety nie wiemy, Boston jest pies funduszu.

Boston, jednak wiemy, sympatyczny człowiek, jego hobby to gra w kule. On kocha ją, gdy człowiek rzuca kule, które osoba ta może iz powrotem działa.

W Bostonie, leży pies opiekun zwierząt gospodarskich, który trzyma oko na swój dom, podwórze i jego mieszkańców. Wspaniały pies jest pełne energii, jeden na schronisko nie może być po prostu sprawiedliwy. On tak bardzo sportowy ludzi, którzy mogą zajmować się nim, rzucać nim i jego kulki są gotowe do działania.

Boston nie ma problemu z suk, jego zachowanie wobec mężczyzn niestety nie jest jeszcze znana. Z pewnością możemy powiedzieć, że nie jest ze zwierzętami może zaprzyjaźnić, on po prostu lubi je jeść ;-) "

Posted

ee tam, dawaj poruszone :lol: do ogłoszeń się ładne wybierze i tak, a tutaj jak leci.

i Playboya wrzuć fotki, jak będziesz miała chwilke :) w ogóle nie chorujesz tam? bo ja jutro leżę w łóżku :p

Posted

Jakoś się trzymam i właśnie piję herbatkę z cytryną i miodem.
A Ty co, chora? Oj to kuruj się Pinki.
Dobra, wrzucę parę i Playboya ;)

A tu jedno takie .......