brazowa1 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Boston to pies, którego się nie zapomina. Swoim wyglądem budzi respekt - sprawia wrażenie psa-ochroniarza, jest duży, potężnie zbudowany, młody i silny. Jednak pod kłębami jasnego futra kryje się olbrzymie psie serce, pełne radości i gotowe pokochać od zaraz swojego nowego właściciela. Boston jest psem dziecinnie radosnym, pełnym energii i chęci do zabawy: lubi aportowanie, chętnie podąża za przewodnikiem, uwielbia gonitwy z innymi psami. Do masywnych rozmiarów i wielkiej siły oraz dostojnego wyglądu dodajcie młodzieńczą żywotność, ciągły ruch, pragnienie zabawy i kontaktu z człowiekiem - i już macie Bostona. Ten pies dobrze sprawdziłby się jako wierny przyjaciel rodziny. Z racji na jego wielkość i zdarzający się brak delikatności w zabawie nie polecamy Bostona do domu z małymi, kilkuletnimi dziećmi; jednak dla starszych pociech Boston byłby wspaniałym kompanem zabaw. Jest bardzo łagodny, nie ma w nim agresji ani złośliwości, czasem po prostu nie zdaje sobie sprawy z własnej siły i potrafi np. całą masą ciała przewrócić człowieka - oczywiście z czystej miłości Boston sprawdziłby się również w roli psa stróżującego - może mieszkać w kojcu z ocieplaną budą, na zewnątrz (Uwaga - nie zostanie wydany na łańcuch!). Dwuletni Boston wkracza właśnie w najlepszy okres swojego życia - nie pozwól, aby ten czas minął mu w schronisku, gdzie nie ma szans na tyle kontaktu z ludźmi ile potrzebuje. Może właśnie Tobie pisany jest los nowego opiekuna czarującego Bostona? Warunkiem przygarnięcia psa jest podpisanie umowy adopcyjnej ze schroniskiem. Boston jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony, ma książeczkę zdrowia. Quote
KONICZYNKA 47 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 No, wreszcie coś dużego, bo jak do tej pory to same malizny były;) Quote
brazowa1 Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 koniczynko,poczekaj,następny bedzie Iks,pomieszanie szorściaka z wielbładem.A benia z Dąbrówki juz widziałas? Quote
akucha Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 On musi byc psem towarzyszącym, ostatnie foty sa super!!!! Kto pomoże w ogłoszeniach Bostona? Quote
Fiks Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 akucha napisał(a):On musi byc psem towarzyszącym, ostatnie foty sa super!!!! Kto pomoże w ogłoszeniach Bostona? Oczywiscie, ze ja :p Ale ogloszenia zrobie dzis lub jutro, jak wroce do domu. Quote
brazowa1 Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 dzis wrzucam na trojmiejskie.Akuszko,przy tej ilości psow,z ktorych 90 % aportuje piłki,ciezko bedzie tylko i wyłacznie o role psow towarzyszacych.Oczywiscie nie zadna firma,czy wysypisko smieci i złomu :angryy:,ale teren przy domu? Dobra fucha dla Bostona. Quote
akucha Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Tak, o tym myślałam, jest rewelacyjny, piękny, wielki, CUDO i już. Quote
Fiks Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Jestem Boston-wierny,odważny,idealny bodyguard (728535720) - Aukcje internetowe Allegro Jestem Boston-wierny,czujny,odważny,idealny bodyguard - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Trójmiasto Jestem Boston-wierny,czujny,odważny,idealny bodyguard Dopiero co wrzuciłam Bostona na allegro, a on już ma 1 obserwatora :crazyeye: Dziewczyny gdzie jeszcze warto ogłaszać psy, gdzie jeszcze wrzucacie? Ja daję: na allegro, trójmiasto, alegratkę i gumtree. Quote
akucha Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ja na allegro, eOferty.pl i przygarnijzwierzaka.pl, teraz na cafeanimalia może wrzucę. To w sumie mają niezły pakiecik ;) Na allegro wszystkie dąbrówszczaki mają gapów. Brązowa, a Puchatka jeszcze siedzi? Quote
akucha Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 A na allegro ma 4 gapów. Trzeba ja co 2 dzień na trójmiescie ponawiac. Pójdzie! Quote
Litterka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A dzisiaj miałam przyjemność poznać również Bostona. Był z nami na wybiegu. Kiedy się rozkręci to bardzo aktywny pies. Bardzo ładnie dawał się czesać, głaskać. Faktycznie, nie podbiegał po swoją porcję pieszczot. Ale te, oferowane przez nas, przyjmował z godnością. :loveu: Quote
Fiks Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Litterka']A dzisiaj miałam przyjemność poznać również Bostona. Był z nami na wybiegu. Kiedy się rozkręci to bardzo aktywny pies. Bardzo ładnie dawał się czesać, głaskać. Faktycznie, nie podbiegał po swoją porcję pieszczot. Ale te, oferowane przez nas, przyjmował z godnością. :loveu: Zdjęcia, nowe zdjęcia, gdzie one są? Dawaj Littera zdjęcia Bostona! :mad: Quote
Litterka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fiks, jak zabiorę Brązowej aparat, to wstawię ;) Pewnie biedna już siedzi i obrabia zdjęcia, żeby je jak najszybciej pokazać. Quote
brazowa1 Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Boston został wykastrowany.Czuje sie bardzo dobrze. Quote
Litterka Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Bo Boston jest psem wyjątkowym. Brązowa, oj, potrafi on zrobić coś, czego się po nim absolutnie nie spodziewasz, prawda? :cool3: Quote
Fiks Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Zostało 6 godzin do końca allegro i pojawił się obserwator! Co ja mogę dodać do bostonowego ogłoszenia? :hmmmm: Już wiem! Boston dziś ugryzł w d... eeeee w pupę pracownika schronu :roflt: Quote
pinkmoon Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Tak, napisz to a na pewno chętni ustawią się po Bostona w kolejce :evil_lol: nooo ale czyja to była wina, kto do niego tyłek wypiął? :diabloti: Quote
brazowa1 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 nie umarłyscie ze smiechu? Fiks,gratulacje,ponoc czarnego pieska chwyciłas i nie pusciłas :) a on tym samym przeszedł test na agresje :) robimy mu fotki i watek,zasłuzył sobie.Do tej pory mial zła opinię Quote
Fiks Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Śmiechu było co niemiara. I jeszcze pokazywał mi dziury na ... od bostonowych zębów :diabloti: Tak, robimy Czarnemu wątek. Tydzień temu jak byłam z nim na spacerze zachowywał się jak Maliniak. A dziś było o wiele lepiej. Ładniej chodził na smyczy, przytulał się :loveu: Quote
brazowa1 Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 ładne imie mu trzeba wymyslec :) tylko nie CZARNY! Quote
pinkmoon Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Mi do niego Kostek pasuje, takie to ani małe ani duże, fajny pies. Ładnie dał się złapać kiedy Fiks rzuciła się za nim szczupakiem na kolana przed klatką Bostona :evil_lol: Quote
Fiks Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No wiem, że nie Czarny. Musicie dziewczyny nadać mu ładne imię :p Quote
Recommended Posts