Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Boston to pies, którego się nie zapomina. Swoim wyglądem budzi respekt - sprawia wrażenie psa-ochroniarza, jest duży, potężnie zbudowany, młody i silny. Jednak pod kłębami jasnego futra kryje się olbrzymie psie serce, pełne radości i gotowe pokochać od zaraz swojego nowego właściciela. Boston jest psem dziecinnie radosnym, pełnym energii i chęci do zabawy: lubi aportowanie, chętnie podąża za przewodnikiem, uwielbia gonitwy z innymi psami.

Do masywnych rozmiarów i wielkiej siły oraz dostojnego wyglądu dodajcie młodzieńczą żywotność, ciągły ruch, pragnienie zabawy i kontaktu z człowiekiem - i już macie Bostona. Ten pies dobrze sprawdziłby się jako wierny przyjaciel rodziny. Z racji na jego wielkość i zdarzający się brak delikatności w zabawie nie polecamy Bostona do domu z małymi, kilkuletnimi dziećmi; jednak dla starszych pociech Boston byłby wspaniałym kompanem zabaw. Jest bardzo łagodny, nie ma w nim agresji ani złośliwości, czasem po prostu nie zdaje sobie sprawy z własnej siły i potrafi np. całą masą ciała przewrócić człowieka - oczywiście z czystej miłości

Boston sprawdziłby się również w roli psa stróżującego - może mieszkać w kojcu z ocieplaną budą, na zewnątrz (Uwaga - nie zostanie wydany na łańcuch!).

Dwuletni Boston wkracza właśnie w najlepszy okres swojego życia - nie pozwól, aby ten czas minął mu w schronisku, gdzie nie ma szans na tyle kontaktu z ludźmi ile potrzebuje. Może właśnie Tobie pisany jest los nowego opiekuna czarującego Bostona?

Warunkiem przygarnięcia psa jest podpisanie umowy adopcyjnej ze schroniskiem. Boston jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony, ma książeczkę zdrowia.

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

akucha napisał(a):
On musi byc psem towarzyszącym, ostatnie foty sa super!!!!
Kto pomoże w ogłoszeniach Bostona?

Oczywiscie, ze ja :p
Ale ogloszenia zrobie dzis lub jutro, jak wroce do domu.

Posted

dzis wrzucam na trojmiejskie.Akuszko,przy tej ilości psow,z ktorych 90 % aportuje piłki,ciezko bedzie tylko i wyłacznie o role psow towarzyszacych.Oczywiscie nie zadna firma,czy wysypisko smieci i złomu :angryy:,ale teren przy domu? Dobra fucha dla Bostona.

Posted

Jestem Boston-wierny,odważny,idealny bodyguard (728535720) - Aukcje internetowe Allegro

Jestem Boston-wierny,czujny,odważny,idealny bodyguard - Psy, Szczeniaki, Pieski, Psiaki, Psy Rasowe - Gumtree Trójmiasto

Jestem Boston-wierny,czujny,odważny,idealny bodyguard

Dopiero co wrzuciłam Bostona na allegro, a on już ma 1 obserwatora :crazyeye:

Dziewczyny gdzie jeszcze warto ogłaszać psy, gdzie jeszcze wrzucacie?
Ja daję: na allegro, trójmiasto, alegratkę i gumtree.

Posted

Ja na allegro, eOferty.pl i przygarnijzwierzaka.pl, teraz na cafeanimalia może wrzucę. To w sumie mają niezły pakiecik ;)

Na allegro wszystkie dąbrówszczaki mają gapów.

Brązowa, a Puchatka jeszcze siedzi?

• 3 weeks later...
Posted

A dzisiaj miałam przyjemność poznać również Bostona. Był z nami na wybiegu. Kiedy się rozkręci to bardzo aktywny pies. Bardzo ładnie dawał się czesać, głaskać. Faktycznie, nie podbiegał po swoją porcję pieszczot. Ale te, oferowane przez nas, przyjmował z godnością. :loveu:

Posted

[quote name='Litterka']A dzisiaj miałam przyjemność poznać również Bostona. Był z nami na wybiegu. Kiedy się rozkręci to bardzo aktywny pies. Bardzo ładnie dawał się czesać, głaskać. Faktycznie, nie podbiegał po swoją porcję pieszczot. Ale te, oferowane przez nas, przyjmował z godnością. :loveu:

Zdjęcia, nowe zdjęcia, gdzie one są?

Dawaj Littera zdjęcia Bostona! :mad:

• 2 weeks later...
Posted

Zostało 6 godzin do końca allegro i pojawił się obserwator!
Co ja mogę dodać do bostonowego ogłoszenia? :hmmmm:
Już wiem! Boston dziś ugryzł w d... eeeee w pupę pracownika schronu :roflt:

Posted

nie umarłyscie ze smiechu?
Fiks,gratulacje,ponoc czarnego pieska chwyciłas i nie pusciłas :) a on tym samym przeszedł test na agresje :) robimy mu fotki i watek,zasłuzył sobie.Do tej pory mial zła opinię

Posted

Śmiechu było co niemiara. I jeszcze pokazywał mi dziury na ... od bostonowych zębów :diabloti:
Tak, robimy Czarnemu wątek. Tydzień temu jak byłam z nim na spacerze zachowywał się jak Maliniak. A dziś było o wiele lepiej. Ładniej chodził na smyczy, przytulał się :loveu: