malibo57 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Mój Boże, tylko ja tutaj! A mam takie cudne wieści! Od dzisiejszego wieczora Rudka już w domku - udało się! Łańcuch ludzi dobrej woli i psina, po 1,5 roku w boksie, pojechała do domku:multi: Dzięki DNH trafiła do Niemiec do rodziny państwa Cordes. Po drodze zawojowała kilka serc i wzbudziła zachwyt! A tu nikt jej nie chciał:shake: Rudka dojechała śmiertelnie zmęczona i lekko niespokojna, ale to nie przeszkodziło jej w inspekcji całego domu;) Wyjechała w trakcie leczenia drobnego stanu zapalnego. Od razu dostałam zapytania o szczegóły i info, że wizyta u weta zamówiona na przyszły tydzień - będzie kontrola. Ziutka, zdjątka, plissssssssssssssssssssssssssssss Quote
elmira Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Bajka! Malibo, Ty czarownico kochana! Edit: Lub czarodziejko :) nie znam się na nomenklaturze :) Quote
malibo57 Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Wołają mnie Wiedźma, Elmirko. W rodzinie, rzecz jasna:roll: Quote
luka1 Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 ona trochę jak Hienka/ki :razz:, moze i moje maleństwa komuś w oczko wpadą? Quote
malibo57 Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 W sprawie Rudki w ostatnich dniach następowała szybka wymiana maili. Rudka nie jadła nic twardego, nawet przysmaków, piła mało wody. Państwo zmartwieni pytali, czy coś jej u nas dolegało. Nic jej u nas nie dolegało, jadła suchą karmę i wszelkie gryzaki. Zapanowała konsternacja, pognano do weta, sprawdzono - wszystko w porządku. Co robić? Odstawić puszeczki:mad: Podziałało:) Poza tym były konflikty pomiędzy Rudką a psem syna nowych państwa, samcem, mieszkającym w sąsiednim mieszkaniu. Wspólnie z nami uradzono eksperyment. Wynik: na wolnej przestrzeni i niezależnym terytorium Rudka jest gotowa nawet bawić się z tym gościem:) Po prostu dziewczyna broniła mieszkania przed intruzem i tyle. Wszystko się wyjaśniło i zapanowało powszechne zadowolenie i szczęśliwość:evil_lol: o czym doniesiono w tempie ekspresowym. Quote
Dorota Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 [quote name='Ziutka']Szczęściara z niej :loveu:[/QUOTE] Ci Państwo też:lol: Quote
malibo57 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Rudka jest przepiękna! Zostaje na stałe w swoim DT:) No, ja myślę, z takim psem rozstać się z własnej woli?! Quote
malibo57 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 Rudka bardzo chorowała, sytuacja była dramatyczna. Walczyli wszyscy, a najbardziej ona. Udało się! Rudka znowu się śmieje Więcej info po weekendzie. Quote
malibo57 Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Rudka jest już w pełni zdrowa i szczęśliwa. Pozdrawia świątecznie! Quote
Recommended Posts