luka1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 malibo57 napisał(a):Fajna ta Nana - moim zdaniem jednak Kryza bardziej do niej pasowało:) Niech sobie będzie dwojga imion. MISIA :evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 luka1 napisał(a):MISIA :evil_lol: Kurka mamcia...bym się herbatą zadławiła :diabloti::evil_lol: Quote
luka1 Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 Ziutka napisał(a):Kurka mamcia...bym się herbatą zadławiła :diabloti::evil_lol: A u mnie wszystkie szczeniaki to Miśki - ciekawa jestem czy udałoby mi się je zwołać wymieniając czternascie imion :evil_lol: Quote
Ziutka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Na tym 3-cim zdjęciu jak ładnie Nanusia się uśmiecha do wujka goldorka :) Quote
malibo57 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Ależ to śliczna psinka! Bardzo się cieszę, że Wujaszek Goldor był na miejscu i na czas:) Pozdrawiam! Quote
luka1 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 znowu zmiana - psina ciągle ma dostarczane emocje. Quote
malibo57 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 To się nazywa dowóz bodźców - każdy neurolog Ci powie, że bodźce, to życie. Spoko, Lukasek, wszystko jest w porządku. Quote
luka1 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 malibo57 napisał(a):. Spoko, Lukasek, wszystko jest w porządku. Przecie wiem :p. A dziś był telefon o Nanę. Pani pytała czy sika, czy grzeczna, czy koty i dzieci itd a i zapytała czy zdrowa bo nie chce od razu do weta latać - no i spłyneła. Quote
malibo57 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Znowu gwarancja potrzebna? Wieczystego zdrowia? Niech spływa. Quote
Dorota Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 malibo57 napisał(a):Znowu gwarancja potrzebna? Wieczystego zdrowia? Niech spływa. Albo kupi lodówke ,ale nawet na nią gwarancja jest tylko na rok:evil_lol: Quote
malibo57 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A wynik już jest? Czy opowiadałam Wam już, jak nasza Cicha Woda, czyli królowa Wiktoria, czyli Nana-Kryza panuje nad poddanymi? Otóż w białych rękawiczkach, hehe. Opanowała stado bez jednego warknięcia, po prostu nie przyjęła do wiadomości sprzeciwu:crazyeye: Nanie wszystko wolno, Nana rządzi łaskawie, ale stanowczo, Nana jest urodzoną samicą alfa, przekonaną, że urodziła się do panowania. Jak to się objawia? Nanie WOLNO bawić się z kotem - przedtem innym psom nie było wolno. Nana MOŻE wyjezdżac samochodem jako jedyna - inne pieski są karcone, jeśli sobie na to pozwolą:cool3: Nana rządzi w białych rękawiczkach! jej arystokratyczny sposób bycia spowodował, że inne pieski "otworzyły gęby" i słuchaja bez sprzeciwu. No, nie mogę! W życiu bym na to nie wpadła. Quote
goldor Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nana już pierwszego wieczoru wykazała się arystokratycznymi manierami, czym rozbroiła moją psią gromadkę. Na wszystko reaguje dostojnie, z namysłem, ale lubi też poszaleć, najlepiej z młodą kotką. Dwa lub trzy razy dziennie idziemy na spacer w pole. W domu lubi się przytulać i wylegiwać na fotelach, sofie i łóżku, ale korzysta też z psich legowisk na podłodze. Czasami może się nudzi albo coś odreagowuje bo lubi sobie poskubać jakiś materiał: ręcznik, powłoczkę, chusteczkę itp. teraz już ma zabawki więc może będzie miała uspakajające zajęcie. Zdecydowanie nie chce być zamknięta w łazience (np.: na czas jedzenia), ale w drugim pokoju może być, wystarczy jej powiedzieć "zostań". Jest bardzo grzeczna i nie kłopotliwa, wdzięczny pieszczoch. To tyle na razie o mojej podopiecznej. Quote
malibo57 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 goldor napisał(a): Nana już pierwszego wieczoru wykazała się arystokratycznymi manierami, czym rozbroiła moją psią gromadkę. Na wszystko reaguje dostojnie, z namysłem, ale lubi też poszaleć, najlepiej z młodą kotką. Dwa lub trzy razy dziennie idziemy na spacer w pole. W domu lubi się przytulać i wylegiwać na fotelach, sofie i łóżku, ale korzysta też z psich legowisk na podłodze. Czasami może się nudzi albo coś odreagowuje bo lubi sobie poskubać jakiś materiał: ręcznik, powłoczkę, chusteczkę itp. teraz już ma zabawki więc może będzie miała uspakajające zajęcie. Zdecydowanie nie chce być zamknięta w łazience (np.: na czas jedzenia), ale w drugim pokoju może być, wystarczy jej powiedzieć "zostań". Jest bardzo grzeczna i nie kłopotliwa, wdzięczny pieszczoch. To tyle na razie o mojej podopiecznej. O, widzę, że przesyłka z Hapatic w puszkach i zabawkami dotarła:) Quote
goldor Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 "Nana już pierwszego wieczoru wykazała się arystokratycznymi manierami, czym rozbroiła moją psią gromadkę. Na wszystko reaguje dostojnie, z namysłem, ale lubi też poszaleć, najlepiej z młodą kotką. Dwa lub trzy razy dziennie idziemy na spacer w pole. W domu lubi się przytulać i wylegiwać na fotelach, sofie i łóżku, ale korzysta też z psich legowisk na podłodze. Czasami może się nudzi albo coś odreagowuje bo lubi sobie poskubać jakiś materiał: ręcznik, powłoczkę, chusteczkę itp. teraz już ma zabawki więc może będzie miała uspakajające zajęcie. Zdecydowanie nie chce być zamknięta w łazience (np.: na czas jedzenia), ale w drugim pokoju może być, wystarczy jej powiedzieć "zostań". Jest bardzo grzeczna i nie kłopotliwa, wdzięczny pieszczoch. To tyle na razie o mojej podopiecznej." Quote
goldor Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lRm11oChL-k http://www.youtube.com/watch?v=uXi_vpAwAVk Quote
asiamm Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 ale spsiony kot :D Zamiast bawić się myszkami czy innymi piórkami to on z psem woli :D zabawowa z nich para! Quote
Recommended Posts