Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 223
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ziutka napisał(a):
Kurka mamcia...bym się herbatą zadławiła :diabloti::evil_lol:

A u mnie wszystkie szczeniaki to Miśki - ciekawa jestem czy udałoby mi się je zwołać wymieniając czternascie imion :evil_lol:

Posted

malibo57 napisał(a):
.
Spoko, Lukasek, wszystko jest w porządku.

Przecie wiem :p. A dziś był telefon o Nanę. Pani pytała czy sika, czy grzeczna, czy koty i dzieci itd a i zapytała czy zdrowa bo nie chce od razu do weta latać - no i spłyneła.

Posted

malibo57 napisał(a):
Znowu gwarancja potrzebna? Wieczystego zdrowia? Niech spływa.

Albo kupi lodówke ,ale nawet na nią gwarancja jest tylko na rok:evil_lol:

Posted

A wynik już jest?
Czy opowiadałam Wam już, jak nasza Cicha Woda, czyli królowa Wiktoria, czyli Nana-Kryza panuje nad poddanymi?
Otóż w białych rękawiczkach, hehe. Opanowała stado bez jednego warknięcia, po prostu nie przyjęła do wiadomości sprzeciwu:crazyeye:
Nanie wszystko wolno, Nana rządzi łaskawie, ale stanowczo, Nana jest urodzoną samicą alfa, przekonaną, że urodziła się do panowania. Jak to się objawia? Nanie WOLNO bawić się z kotem - przedtem innym psom nie było wolno. Nana MOŻE wyjezdżac samochodem jako jedyna - inne pieski są karcone, jeśli sobie na to pozwolą:cool3: Nana rządzi w białych rękawiczkach! jej arystokratyczny sposób bycia spowodował, że inne pieski "otworzyły gęby" i słuchaja bez sprzeciwu.
No, nie mogę! W życiu bym na to nie wpadła.

Posted

Nana już pierwszego wieczoru wykazała się arystokratycznymi manierami, czym rozbroiła moją psią gromadkę. Na wszystko reaguje dostojnie, z namysłem, ale lubi też poszaleć, najlepiej z młodą kotką. Dwa lub trzy razy dziennie idziemy na spacer w pole. W domu lubi się przytulać i wylegiwać na fotelach, sofie i łóżku, ale korzysta też z psich legowisk na podłodze. Czasami może się nudzi albo coś odreagowuje bo lubi sobie poskubać jakiś materiał: ręcznik, powłoczkę, chusteczkę itp. teraz już ma zabawki więc może będzie miała uspakajające zajęcie. Zdecydowanie nie chce być zamknięta w łazience (np.: na czas jedzenia), ale w drugim pokoju może być, wystarczy jej powiedzieć "zostań". Jest bardzo grzeczna i nie kłopotliwa, wdzięczny pieszczoch. To tyle na razie o mojej podopiecznej.

Posted

goldor napisał(a):

Nana już pierwszego wieczoru wykazała się arystokratycznymi manierami, czym rozbroiła moją psią gromadkę. Na wszystko reaguje dostojnie, z namysłem, ale lubi też poszaleć, najlepiej z młodą kotką. Dwa lub trzy razy dziennie idziemy na spacer w pole. W domu lubi się przytulać i wylegiwać na fotelach, sofie i łóżku, ale korzysta też z psich legowisk na podłodze. Czasami może się nudzi albo coś odreagowuje bo lubi sobie poskubać jakiś materiał: ręcznik, powłoczkę, chusteczkę itp. teraz już ma zabawki więc może będzie miała uspakajające zajęcie. Zdecydowanie nie chce być zamknięta w łazience (np.: na czas jedzenia), ale w drugim pokoju może być, wystarczy jej powiedzieć "zostań". Jest bardzo grzeczna i nie kłopotliwa, wdzięczny pieszczoch. To tyle na razie o mojej podopiecznej.

O, widzę, że przesyłka z Hapatic w puszkach i zabawkami dotarła:)

Posted

"Nana już pierwszego wieczoru wykazała się arystokratycznymi manierami, czym rozbroiła moją psią gromadkę. Na wszystko reaguje dostojnie, z namysłem, ale lubi też poszaleć, najlepiej z młodą kotką. Dwa lub trzy razy dziennie idziemy na spacer w pole. W domu lubi się przytulać i wylegiwać na fotelach, sofie i łóżku, ale korzysta też z psich legowisk na podłodze. Czasami może się nudzi albo coś odreagowuje bo lubi sobie poskubać jakiś materiał: ręcznik, powłoczkę, chusteczkę itp. teraz już ma zabawki więc może będzie miała uspakajające zajęcie. Zdecydowanie nie chce być zamknięta w łazience (np.: na czas jedzenia), ale w drugim pokoju może być, wystarczy jej powiedzieć "zostań". Jest bardzo grzeczna i nie kłopotliwa, wdzięczny pieszczoch. To tyle na razie o mojej podopiecznej."