Guciek Posted May 2, 2005 Posted May 2, 2005 hey, ile wynosi miesiecznie utrzymanie ONka? (cieakwa jestem ile moze wydac znajoma na swoja sucz skro jej kundelek łazi z przetrąconą miednaca a ta marudzi ze hajsu na leczenie nie ma). Jesli można wiedziec to ile smao wyzywienie kosztuje? :) pzdr p.s. jesli taki topik juz byl-to skasujcie to :D Quote
AM Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 Samo wyżywienie 15 miesięcznego ON-ka kosztuje mnie ok. 150zł (stosuję BARF), ale miesięcznie wydaję na psa ok. 350-400 (wliczając treningi, preparat na stawy, niespodziewana wizytę u weta) Quote
Jaskier Posted May 3, 2005 Posted May 3, 2005 na jedzonko - worek Acany 140 zł, puszki Belcando jako domieszka do suchego bo inaczej nie chce jeść - będzie ze 150 zł. Czyli jedzonko trzeba liczyć okolo 300 zł. Do tego dochodzą przysmaki, weta raczej nie musimy odwiedzać, zabawek nie niszczy, więc nie jest tak żle :wink: Quote
Sloneczko Posted May 4, 2005 Posted May 4, 2005 No coz, mnie worek ACANA (niecaly na miesiac) to jakies 150 PLN do tego nagrodki jakies 30 PLN, czasem wizyta u weta to powiedzmy 30 PLN i roznosci, ktore mi sie nie nasuwaja na mysl - to w sumie daje jakies 250 PLN .... 8) Quote
Magdula Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Mnie mój Onek podobnie kosztuje - Acana (mam na 2 miesiące, bo coraz gorzej ja je ) to 70 zł na m-c plus 2 kostki twarogu dziennie to na m-c jakieś 80 zł, plus ryż, warzywka, witaminy,kości no i mięsko - bedzie jakieś 250 zł Quote
mch Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 sucha karma RC , makaron, mięsko ,warzywka + witaminki+ smakołyki wędzone +szkolenie +ewent. wizyty u weta średnio miesięcznie myślę że około 300 zł. moze czasem troszke mniej ,moze czasem troszke więcej . Quote
Recommended Posts