iwona213 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Kira już w nowym domku, nazywa sie Pyza. Państwo pokochali ją od pierwszego wejrzenia, są bardzo szczęśliwi. Pyza od razu z wielka radością machała do nich ogonem. Będzie się miała tam jak w raju :) jeszcze raz dziękuję ick, marince i wszystkim cioteczkom dzięki którym Kira vel Pyza jest juz w cudownym domku :loveu: zdjęcia oczywiście będą Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 :multi:No to mamy następne szczęśliwe zakończenie.:multi: Czekamy na fotki Quote
Marinka Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 iwona213 napisał(a):Kira już w nowym domku, nazywa sie Pyza. Państwo pokochali ją od pierwszego wejrzenia, są bardzo szczęśliwi. Pyza od razu z wielka radością machała do nich ogonem. Będzie się miała tam jak w raju :) jeszcze raz dziękuję ick, marince i wszystkim cioteczkom dzięki którym Kira vel Pyza jest juz w cudownym domku :loveu: zdjęcia oczywiście będą Oj będzie tam nasza :loveu: Pyza :loveu: bardzo szczęśliwa, bo domek jest super :thumbs::bye::Dog_run::cunao::knajpa::BIG::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
iwona213 Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Kira vel Pyza w podróży... oraz ze swoim Panciem... Quote
saska Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 super, że znalazła dom:multi::multi::multi: Quote
2010 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 :loveu:Śliczne fotki , w samochodzie jest już szczęśliwa.. a z Pańciem jak widać da sobie radę . Sympatyczna parka:lol: Quote
asiaf1 Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Cieszę się ze sunia znalazła domek.:multi: Będę ją wypatrywać na spacerach:razz: Quote
Marinka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Nie macie pojęcia, jak ogromnie się cieszę :multi::multi::multi: Pyzunia :loveu: teraz to tylko szczęście Cię czeka...a my będziemy wyglądać Twoich nowych zdjęć...asiaf1:loveu: dziękuję, że sprawdziłaś ten dom :eviltong: Quote
asiaf1 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Dzwoniła do mnie Pani Pyzy-zapraszała w odwiedziny:-). Jak będę miał chwilę to wpadnę i zrobię zdjęcia. Quote
Marinka Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 [quote name='asiaf1']Dzwoniła do mnie Pani Pyzy-zapraszała w odwiedziny:-). Jak będę miał chwilę to wpadnę i zrobię zdjęcia. Asiu, ja czułam, że to będzie świetny i odpowiedzialny dom...jak bedziesz w odwiedzinach pozdrów proszę Panią M. ode mnie i wygłaskaj Pyzunię :loveu: Quote
iwona213 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 super super super, czekamy na zdjęcia :loveu::loveu::loveu: Quote
asiaf1 Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 wczoraj wychodzę z domu i zgadnijcie na kogo wpadłam?:hmmmm: Tak, tak Kirusia -Pyza wyprowadzała akurat swoich Państwa na spacerek. Przywitaliśmy się, chwilę pogawędziliśmy. Wszystko jest super. Kiri to pies kanapowy (oczywiście kanapę zalicza jak Państwo nie widzą)-tak to udaje że nie wie o co chodzi.;) Możecie być o nią spokojne:-) Quote
iwona213 Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 cudne wieści, prosimy częsciej na nią wpadać :loveu: może następnym razem aparat przy sobie będziesz miała :roll: Quote
Marinka Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Fantastyczne wiadomości :multi:, a Kiri/Pyza:loveu: zachowuje się jak psiak z mojego dzieciństwa - zalicza kanapę i się tego wypiera :diabloti::evil_lol: Quote
Marinka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dziewczyny właśnie dostałam maila od Pani M. w sprawie Kiry/Pyzy :loveu:: Dzień dobry Pani Aniu Jesteśmy bardzo szczęśliwi, że mamy nowego członka rodziny czyli Pyze. Sunia jest niesamowita ... :)). Bardzo grzeczna, układna i wesoła, choć nadal pamięta złe chwile. W niedziele była z nami w lesie na grzybach i to pare ładnych godzin. Pobiegała sobie wolno i była z tego powodu bardzo zadowolona. Bardzo lubi jeździć autem. Szybko się uczy i jest bardzo posłuszna. W załączeniu przesyłam kilka fotek. Pozdrawiam i czekam na wrażenia z oglądania. M Quote
2010 Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 :loveu:Takie wiadomości i fotki cieszą :loveu: Quote
Marinka Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Sorry za offa : http://www.dogomania.pl/forum/f1161/deklaracje-na-dt-pilnie-malutka-gabi-czeka-na-dom-145966/ Quote
Recommended Posts