Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś rozmawiałam z babcią, że jej sąsiad u siebie na klatce znalazł szczeniaka i jak to ujął takiego jak ja mam. Czyli pewnie terier. Ma on ok 2 miesięcy. Ze względu że jego suczki nie zgadzały się na niego (atakowały) wywiózł malca na działkę. Mieszka on teraz w środku na sianie. Jutro o 16 jestem z nim umówiona na zrobienie zdjęć, więc jutro ok 17-18 wstawie na wątek. Dom pilnie poszukiwany, bo jesień tusz tusz, a on tam sam cały dzień jedynie 2 -3 razy dziennie jedzenie zawiezie.

Dogomaniacy pomóżcie, chociaż DT

Posted

Foxowa napisał(a):
Dziś rozmawiałam z babcią, że jej sąsiad u siebie na klatce znalazł szczeniaka i jak to ujął takiego jak ja mam. Czyli pewnie terier. Ma on ok 2 miesięcy. Ze względu że jego suczki nie zgadzały się na niego (atakowały) wywiózł malca na działkę. Mieszka on teraz w środku na sianie. Jutro o 16 jestem z nim umówiona na zrobienie zdjęć, więc jutro ok 17-18 wstawie na wątek. Dom pilnie poszukiwany, bo jesień tusz tusz, a on tam sam cały dzień jedynie 2 -3 razy dziennie jedzenie zawiezie.

Dogomaniacy pomóżcie, chociaż DT

Foxowa, zdjęcia na CITO. Taki malec powinien szybko dom znaleźc.
Czy jest szansa, by malucha zaszczepic?

Posted

Sunia jest teraz u mnie. (Kierownika spotkałam przed blokiem i pieścił ^^) Psica bardzo grzeczna ładnie na smyczy chodzi, fotki właśnie się zgrywają. Mam zdjęcia z działki znajomych, byliśmy to wzięłam ją. Jutro ide do weterynarza odrobaczyć ją. Ma ona prawdopodobnie 4 miesiące. Jak biega jak beagle i tak wygląda, terier i beagle i coś jeszcze :).

Zaraz fotki :loveu::loveu:

Posted

Mama że Fizia :D
Mamy plan przekonać tate do niej i zostawić u nas, ale to tylko plan. Na razie ogłoszeń nie robię najwyżej po jutrze. Bo te dwa dni decydujące ;)

Posted

Foxowa napisał(a):
Mamy plan przekonać tate do niej i zostawić u nas, ale to tylko plan. Na razie ogłoszeń nie robię najwyżej po jutrze. Bo te dwa dni decydujące ;)

No to ja trzymam kciuki za plan :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Foxowa napisał(a):

Starajcie sie w tym "przekonywaniu":razz:trzymam kciuki.

Posted

cisza bo mnie na dogo nie było...
Psinka szuka domu chociaż mój tato jak powiedział że jest cudna ale to kłopot na roku szkolnym. Powiedział że przerobiłby ją na smalec za to że wszystko podgryza ale stwierdził że jest za ładna xD.
Byliśmy z nią u weta, stwierdził jej wiek na 2,5 miesiąca. Odrobaczenie 1 zrobione następne 16.09. Szczepienie najwcześniej za tydzień bo musi się przyzwyczaić do otoczenia. Ale powiedział że najlepiej szczepienie kilka dni po drugim odrobaczeniu.
Mała szaleje okropnie, Fuks nocami ma dość i musimy po pokojach rozdzielać :D

Ogólnie wesoła psinka ;)

• 2 weeks later...
Posted

No tak konta nie miałam i zapomniałam napisać. Mała w domku, ma na imię Roxi. Mieszka z małżeństwem. Mają sunie w wieku ok.18 lat i mieli psa w wieku 3 lat ale musieli uśpić bo miał chore jelita i nie mogli go uratować. I Roxi trafiła do nich, mieszka 2 klatki od Soniulki a ode mnie 3 bloki. Więc często ją widzę i cieszę się, bo planujemy wspólne spacery.

Temat do bloku ;)