Foxowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Dziś rozmawiałam z babcią, że jej sąsiad u siebie na klatce znalazł szczeniaka i jak to ujął takiego jak ja mam. Czyli pewnie terier. Ma on ok 2 miesięcy. Ze względu że jego suczki nie zgadzały się na niego (atakowały) wywiózł malca na działkę. Mieszka on teraz w środku na sianie. Jutro o 16 jestem z nim umówiona na zrobienie zdjęć, więc jutro ok 17-18 wstawie na wątek. Dom pilnie poszukiwany, bo jesień tusz tusz, a on tam sam cały dzień jedynie 2 -3 razy dziennie jedzenie zawiezie. Dogomaniacy pomóżcie, chociaż DT Quote
Reno2001 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Foxowa napisał(a):Dziś rozmawiałam z babcią, że jej sąsiad u siebie na klatce znalazł szczeniaka i jak to ujął takiego jak ja mam. Czyli pewnie terier. Ma on ok 2 miesięcy. Ze względu że jego suczki nie zgadzały się na niego (atakowały) wywiózł malca na działkę. Mieszka on teraz w środku na sianie. Jutro o 16 jestem z nim umówiona na zrobienie zdjęć, więc jutro ok 17-18 wstawie na wątek. Dom pilnie poszukiwany, bo jesień tusz tusz, a on tam sam cały dzień jedynie 2 -3 razy dziennie jedzenie zawiezie. Dogomaniacy pomóżcie, chociaż DT Foxowa, zdjęcia na CITO. Taki malec powinien szybko dom znaleźc. Czy jest szansa, by malucha zaszczepic? Quote
Foxowa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Sunia jest teraz u mnie. (Kierownika spotkałam przed blokiem i pieścił ^^) Psica bardzo grzeczna ładnie na smyczy chodzi, fotki właśnie się zgrywają. Mam zdjęcia z działki znajomych, byliśmy to wzięłam ją. Jutro ide do weterynarza odrobaczyć ją. Ma ona prawdopodobnie 4 miesiące. Jak biega jak beagle i tak wygląda, terier i beagle i coś jeszcze :). Zaraz fotki :loveu::loveu: Quote
Foxowa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 http://images37.fotosik.pl/186/5e1e42d4b8204686med.jpg Quote
Reno2001 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Śliczna psica. Migiem na ogłoszenia ją, póki taka młodziutka. Quote
rita60 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Ale jest cudny:multi:cukiereczek,daj mu na imie Bezik:razz:no tak,to dziewczynka, Fizia-ładnie... Quote
Foxowa Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Mama że Fizia :D Mamy plan przekonać tate do niej i zostawić u nas, ale to tylko plan. Na razie ogłoszeń nie robię najwyżej po jutrze. Bo te dwa dni decydujące ;) Quote
Reno2001 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Foxowa napisał(a):Mama że Fizia :D Mamy plan przekonać tate do niej i zostawić u nas, ale to tylko plan. Na razie ogłoszeń nie robię najwyżej po jutrze. Bo te dwa dni decydujące ;) No to ja trzymam kciuki za plan :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rita60 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Foxowa napisał(a):Mama że Fizia :D Mamy plan przekonać tate do niej i zostawić u nas, ale to tylko plan. Na razie ogłoszeń nie robię najwyżej po jutrze. Bo te dwa dni decydujące ;) Starajcie sie w tym "przekonywaniu":razz:trzymam kciuki. Quote
kaskadaffik Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Foxowa noi jak, co z psinką taka piękna, jest u was zy domek trzeba szukać:roll: Quote
Foxowa Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 cisza bo mnie na dogo nie było... Psinka szuka domu chociaż mój tato jak powiedział że jest cudna ale to kłopot na roku szkolnym. Powiedział że przerobiłby ją na smalec za to że wszystko podgryza ale stwierdził że jest za ładna xD. Byliśmy z nią u weta, stwierdził jej wiek na 2,5 miesiąca. Odrobaczenie 1 zrobione następne 16.09. Szczepienie najwcześniej za tydzień bo musi się przyzwyczaić do otoczenia. Ale powiedział że najlepiej szczepienie kilka dni po drugim odrobaczeniu. Mała szaleje okropnie, Fuks nocami ma dość i musimy po pokojach rozdzielać :D Ogólnie wesoła psinka ;) Quote
Foxowa Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 No tak konta nie miałam i zapomniałam napisać. Mała w domku, ma na imię Roxi. Mieszka z małżeństwem. Mają sunie w wieku ok.18 lat i mieli psa w wieku 3 lat ale musieli uśpić bo miał chore jelita i nie mogli go uratować. I Roxi trafiła do nich, mieszka 2 klatki od Soniulki a ode mnie 3 bloki. Więc często ją widzę i cieszę się, bo planujemy wspólne spacery. Temat do bloku ;) Quote
kaskadaffik Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 No to super że mała ma domek , to mogę wątek wyrzucić z ulubionych, bo mam mnóstwo, a jeszcze jak małą doglądasz to juz wogóle super:p Quote
Foxowa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Na prawdę trafił jej się wspaniały dom :loveu: Quote
Recommended Posts