Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Minerva']Gratulujemy 2 lokaty :multi:

[quote name='Ewa&Duffel']Gratulujemy !
Fazi pięknie stoi :)

[quote name='konikowa']Gratuluję wyniku!!
Super Fazi się pokazał;)

dzięki;)

konikowa-taa, widziałam te fotki:/ seterek zamiast się wyciągać do przodu to wyciąga się do tyłu..jak tylko złapać go za dzioba. ale od lipca mam wakacje,będę go częściej widzieć..to może coś wyćwiczymy;) Z Meldorkiem zasłużenie przegrał:cool3: nie dość że pół roku młodszy i nie umie stać, to jest jeszcze meeega chudy... Strasznie ciężko żeby nabrał masy bo on poprostu nie chce jeść:mad: Badania wszystkie miał i jest ok.

Posted

To normalne;)
Większość seterzych dzieciaków tak ma.
Moja Ginger w ogóle nie chciała jeść i była chuda jak patyk, aż tu od pewnego czasu coś się jej poprzestawiało i teraz muszę pilnować żeby nie jadła za dużo.
Co do ustawień to dużo też osób ma z tym problem.
Ja ciągle walczę z tym zapieraniem się na przodzie i tylk ćwiczenia, ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia pomagają.

Posted

[quote name='konikowa']To normalne;)
Większość seterzych dzieciaków tak ma.
Od paru dni mi chłopak mówi że Scoobiś JE!;) :)) mam nadzieje, że go w lipcu nie poznam..taki będzie pulchniutki..:P

A my się pochwalimy - dzisiaj byliśmy w Grudziądzu i wróciliśmy ze złotkiem, Zw.Mł i NJwR:) Na finałach nic nie ugraliśmy, ale z grupy wyszliśmy..;) Bardzo się cieszę, Fazi cały czas ślicznie współpracował, na honorowym też ładnie stał i biegał, mimo że to na hali. Mam też przywiezioną z wystawy piękną różową opaleniznę na karku i fragmentach twarzy:P - słoneczko przygrzało porządnie;) Będą fotki za jakiś czas jak pozrzucam i wysępie.. ;)

A teraz seryjka z czwartkowego spaceru. Wszystkie autorstwa Anety (anetek100 z dogo) -dzięki!

Posted

[quote name='anetek100']i mój Niko seniorek dzielnie pływał z Fazim a później między nim a sunią Doga Niemieckiego wyglądał jak pchełka:):):)dzięki za spacerek:)
dzielnie dzielnie:) na którymś tam zdjęciu wygląda z daleka jak aporcik dla Faziego:P też dziękujemy za spacer..;)

[quote name='Minerva']http://i45.tinypic.com/28lan7q.jpg
Fajną obróżkę macie :)
dzięki-wydałam na nią ostatnią kwietniową kase:P ale Faz już skończył z gryzieniem smyczy, więc mam nadzieje że nam komplecik posłuży dłuuuugo;)

Posted

FLY napisał(a):
dzięki-wydałam na nią ostatnią kwietniową kase:P ale Faz już skończył z gryzieniem smyczy, więc mam nadzieje że nam komplecik posłuży dłuuuugo;)

Dla psa wszystko ;D
Fajnie;) Moja już dawno smyczy nie widziała, bo ma cieczkę i siedzimy w domku/na podwórku ;)

Posted

" class="ipsImage" alt="">

nie wszystkie mają tyle szczęścia co nasze... Ten szczenior miał już nie żyć, ktoś chciał go utopić, połamał łapki.. :(

Krisek zaprasza na swój wątek : http://www.dogomania.pl/threads/186429-Po%C5%82amane-psie-dziecko-wyci%C4%85gni%C4%99te-ze-stawu.-TRAGEDIA!

i aukcje cegiełkową na allegro: http://allegro.pl/show_item.php?item=1059057118 To tylko 4zł, chwila "zachodu" z przelewem, a może mu pomóc....

Posted

ojj coraz mniej osób nas odwiedza..;)

wrzucam fotki z ostatnich tygodni..
najpierw nasz ulubiony teren spacerowy z lotu ptaka..:P

na stanowisku strzelniczym..;)

między wielką a mała wodą..;)

w lasku..krótka chwila po wyjściu z domu-jeszcze czysty i suchy:eviltong:

Posted

[quote name='FLY']i z dzisiejszego spacerku:)

i jedno niepozowane;)

to tyle:) pozdrawiamy, a Fazz puszcza oczko wszystkim odwiedzającym;):eviltong: