Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeszcze raz SERDECZNIE GRATULUJĘ!!
Fazi poszalał!
Co prawda z wyborem Najlepszego Juniora bym się nie zgodziła, ale na goldach to się nie znam;)

Miło było się spotkać i zamienić chociaż parę słów!

• 3 weeks later...
Posted

Dziękujemy za gratulacje;)

Jako że prosto z Sopotu pojechaliśmy odpoczywać w ok Białegostoku, to i tą międzynarodówkę trzeba było zaliczyć:P 28 sierpnia p. Świętoń przyznała nam zwycięstwo w kl. młodzieży -dosk 1/4 (nie mylić ze Zw.Mł którego nie dostaliśmy;) ).

Teraz przygotowujemy się na klubówkę za 2 tyg, gdzie Fazi ostatni raz powalczy w młodzieży..:)

klika fot z białego:

Posted

Widać dużą różnicę, między nim a moją suczą. Wiem, że każdy pies jest inny, ale widać gołym okiem co jest po dobrych rodzicach a co bez rodowodu...
śliiiczny jest i gratulacje!
zapraszamy do nas na fotki, link w podpisie. ;))

• 2 weeks later...
Posted

uzupełniamy...

Fazi na klubówce IV/9 w silnej, w większości zagranicznej stawce;) Był to nasz ostatni występ w młodzieży..

Ale dużo ważniejsze wyniki z dzisiaj! Byliśmy z rana na UWMie na rtg, wyniki (wpisane do rodo przez dr. hab Marka Nowickiego):

HD-A
ED-0/0
:p:multi::p

[SIZE=2]W Legionowie 10ego października Fazi biegając samotnie w pośredniej (:P) ex1, CWC i Zwycięzca! :) u angielskiej sędziny:)

• 3 weeks later...
Posted

Dzięki dziewczyny;)

Ewa- w Sopocie nie wyszło, ale może w Legionowie się uda zobaczyć?;) chyba w grudniu też wpadniemy na wystawę..o ile to halówka oczywiście;) daleko nie masz:>

Iza. dzięki, chociaż to tak nie do końca sam się ustawia..;)

A Ania minusa masz:diabloti: za brak czujności:eviltong: championacik otworzyliśmy 4lipca;)

Posted

FLY napisał(a):

Iza. dzięki, chociaż to tak nie do końca sam się ustawia..;)

Nio widze przecież że mu głowę podtrzymujesz ;P

Oooo to może w końcu uda mi się Was w tym Legionowie zobaczyć, bo i ja planuje tam dotrzeć :cool3:

Posted

no to miło by było się spotkać w Legionowie:)

tymczasem idziemy na plaże na spacerek, może jakies foty pocykam..słoneczko takie ładne.. ;>

Posted

No bo to było zagranie taktyczne: jak tylko skończył 15m-cy to poszedł raz w pośredniej, otworzył ch., potem do oporu w młodzieży, i teraz znów pośrednia..;)

A teraz kilka fotek sprzed godzinki. Na luzie, żadnych postaw;)

mistrz kamuflażu;)