Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobijasz nas zdjęciami tego morza :diabloti: Ale ja bym chciała teraz tam być, ochłodzić się...Duffo też nie ma gdzie pływać :-(

Faktycznie foczka hehe :D
http://i45.tinypic.com/idamjd.jpg

Taaa...jak moj jest taki czysty i suchy, to zawsze się smieję, że to wielkie świeto :cool3:
http://i47.tinypic.com/avk38k.jpg

Ślicznie tu pozuje :)
http://i49.tinypic.com/2vigm7s.jpg

My tez puszczamy oczko i pozdrawiamy;)

• Replies 232
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anetek100']śliczne zdjęcia i te piekne morze...ehhh

[quote name='Minerva']http://i49.tinypic.com/2rh1ca0.jpg
Jak ślicznie :)

[quote name='Ewa&Duffel']Dobijasz nas zdjęciami tego morza :diabloti:

dzięki;) taaak nad morzem cudownie, niestety rozpoczyna się już sezon turystyczny. Także chodzimy wcześniej, jak JESZCZE nie ma ludzi, albo na tyle późno że JUŻ ich nie ma..;) albo jak pogoda ciut gorsza, po burzy itp. Niestety nawet jak Fazi nie patrzy na ludzi, nie chlapie ich ani nawet nie podchodzi..to też wadzi coniektórym:( Ostatnio Pani przeszkadzało że pływając F brudzi wodę w morzu:/

[quote name='CarolineS']Negra w takim piachu to by wniebowzięta była bo ona budowniczym a raczej koparką jest xD
Fazi też kocha kopać..tylko nudne zdjęcia wychodzą bo ma dziub w dziurze i nic nie widać;p

A to tak specjalnie, czy tak ujęte? xD
hehe nie no ujęte.. jeszcze go nie nauczyłam puszczać oczka na komendę:P

Jaki jęzor :D Próbował skakać przez te pniaki z tyłu?
nooo..tak się przeciska jakoś tam między;) to dosyć wysokie jest.

Ej, słona woda nie niszczy sierści? Tak z ciekawości pytam
hmmm nie zauważyłam żeby u Faz niszczyła. wiem, że u niektórych owszem. może i nie ma takiej fajnej jak po kąpieli w szamponie, ale wydaje mi się, że to nie jest jakieś trwałe uszkodzenie tylko po prostu mu tej soli ciut zostaje i taki efekt;) A pływa w morzu minimum 1, a najczęściej 3 razy dziennie-więc nie chce mi się go tyle samo razy kapać w wannie jeszcze..

wygrzebałam jeszcze coś. mogłaby być super fotka..brak mi tylko aparatu i umiejętności:P było takie piękne, różowe światło od zachodzącego słonka .... :)

Posted

FLY napisał(a):
dzięki;) taaak nad morzem cudownie, niestety rozpoczyna się już sezon turystyczny. Także chodzimy wcześniej, jak JESZCZE nie ma ludzi, albo na tyle późno że JUŻ ich nie ma..;) albo jak pogoda ciut gorsza, po burzy itp. Niestety nawet jak Fazi nie patrzy na ludzi, nie chlapie ich ani nawet nie podchodzi..to też wadzi coniektórym:( Ostatnio Pani przeszkadzało że pływając F brudzi wodę w morzu:/

No tak,skad ja to znam...Niektorym pies przeszkadza chyba dlatego, ze w ogole istnieje:angryy:

Posted

Gazuś napisał(a):
Jaki on pychaty po tym pływaniu :)
Przed następną wystawą taplanko w morzu!

Nastepna w olsztynie więc ciężko.. chyba że mu zrobię solny roztworek w wannie i tam go wrzucę:eviltong:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Dzięki wszystkim za miłe słowa i za trzymanie kciuków;)

Fot nie mam narazie także tylko krótko napiszę co u nas..;)

Fazi 4lipca (w moje urodzinki!!!:D) w Olsztynie zdobył swoje pierwsze CWC (15mcy i 5 dni;p), tydzień później byliśmy w Wawie- dosk 3/5. Teraz będzie Sopot, Białystok i klubówka;) poza wystawami to spędzamy wakacje krążąc między Olsztynem a Białymstokiem gdzie Fazi spędza czas ze swoim kochanym rudym braciszkiem;)

W Gdyni na wystawie nie byliśmy..

Iza- jak nas widziałaś trzeba było podejść!!!pewnie bez psa byłaś..?raczej bym zwróciła uwagę na grzywke;) Na szczęście nic straconego bo wracamy w tamte rejony już za tydzień, i będę mięć mnósssstwo wolnego czasu..:)

Posted

Ogromne gratulacje za Olsztyn, oby tak dalej :loveu:

FLY napisał(a):

Iza- jak nas widziałaś trzeba było podejść!!!pewnie bez psa byłaś..?raczej bym zwróciła uwagę na grzywke;) Na szczęście nic straconego bo wracamy w tamte rejony już za tydzień, i będę mięć mnósssstwo wolnego czasu..:)

Tak, tak, bez psa byłam ;)
No to jak wracacie, to zapraszam na spacerek, mój smrodek bywa szczekliwy na początku, ale do wszystkich psow nastawiony pozytywnie ;)

Posted

Fazisi dziś w Sopocie zdobył ostatnie potrzebne Zw.Mł (I/5) i został Młodzieżowym Championem Polski:)

z siostrą..i śliczną rozetką od Neverlandu..;)

Posted

Ewa a to czemu nie podeszłaś się przywitać??;> na foty czekamy bo moje to są jakości widać jakiej;)

dziś na krajówce Fazi w tej samej stawce co wczoraj, oceniany przez p. Czechowskiego dostał sreberko -II/5 :)

........potem będą tu fotki.................

Posted

[quote name='FLY']Ewa a to czemu nie podeszłaś się przywitać??;> na foty czekamy bo moje to są jakości widać jakiej;)

dziś na krajówce Fazi w tej samej stawce co wczoraj, oceniany przez p. Czechowskiego dostał sreberko -II/5 :)

........potem będą tu fotki.................
tak jakoś wyszło...za bardzo wstydliwa jestem :oops:

Proszę bardzo,oto zdjęcia :)